vade geçişinden dolayı 160 puanlık gap oluştu...
31 agustoa kadar zamanı var...Eğer dolar düşmeden orası görülürse 1.34 dolar eder ki; orta vadeli alım için yine güzel yer olacak..
5 vadede sağlam ekmek yedik..nisan vadede olmaz.
Printable View
vade geçişinden dolayı 160 puanlık gap oluştu...
31 agustoa kadar zamanı var...Eğer dolar düşmeden orası görülürse 1.34 dolar eder ki; orta vadeli alım için yine güzel yer olacak..
5 vadede sağlam ekmek yedik..nisan vadede olmaz.
dün 2,602 shortları kapadık bugün ekranı açtık 2,770 nasıl iş bu...
Abi Gap 130 civariydi baslangicta. Gayet dusuk bence. %30 yapiyor yillik
Bu abd ilişkiler falan biste hiç etki etmeyecek anlaşılan..
Yılanoğlunu eccük fışkırttırırsak tamamdır
temmuz ağustos rolantide takılıcam...
bir tatil parası çıkarsam yeter...
şimdi tatil yeri araştırma zamanı...
şöyle güneyde havuzlu bir villa bulayım bayramda 10 gün yatayım...
ömrümüz gidiyor böyle ekran başında...
Sabah erken kalkmak lazım, saat 8'den itibaren piyasa yorumları şekilleniyor, saat 10'dan sonra sadece paralı adamlar kalkar bence, hatta 12'den önce kalktıklarını sanmam.
Şu saatte ucuza pek hisse kalmıyor genelde.
Borsayı aynı ekonomi gibi yöneten bir spek var. Bu da bize spegin kimliği için ipucu veriyor. Tutarsız, dengesiz, mantıksız hareketler...:yes:
bakırı, çeliği, dowu, daxı dip yapıp yataya girmeden bist de dolar bazlı dibini bulup yataya giremez...
fed faiz arttırımına devam edecek, bilançoyu küçültecek... geri çekilen paralar hem emtiaları hem borsaları düşürecek, resesyon stagflasyon battık bittik olacak... öğle iğne bar falan da değil, biraz da sürünecek oralarda borsalar... işte o aylar alım zamanıdır...
öyle bir günde süper fırsat kaçırdık vs gibi bir durum olmayacak yani, kimse merak etmesin... çok ereğli mereğli meraklısı varsa her gün yeni dip yapan çelik fiyatları varken boşa hacet etmesin...
piyasada şu anda dolardan, fiziki altından başka ucuz bir şey yok....
3 gün önce 2 gün karışık olur ay başı temettücüler emekliler alır, vade sonu akşam üstü almak lazım demiştim ona sadık kalsam iyiydi türbülansda zarar ettik.
Ekran açık olunca düşenlerden yükselenlerden ister istemez etkileniyor insan.
Ariston abi biz depoyu yarı yarıya doldurduk, artık seyrediyoruz. Akşam pazarı ucuzluğu olursa biraz daha mal alırız yoksa izlerim
2.428 üzerinde kalırsak ÇANAK-KULP FOR. hedefi 2.469-75 arası olur...
orada kalıcılık önemli...bu kimine göre saatlik kapanış kimine göre 15 dakika altına inmeyiştir..
yatırım uzmanı olmak kadar güzel bir şey yok..her ihtimal için gerekçen var:)
Kaça kadar versek malın ne kadarını çıkabiliriz diyen zenginler gibisin.
Bu arada ereğli topiğinde sabahtan akşama ayrıntılı hesap yapıyorlar.
Ama bu hisse 2021 bilançosunda veya mart 2022 de stok karı yazdı mı dedim bilen bir Allah'ın kulu yok.
Burada okuyup bilen varsa yazabilir mi.
https://i.ibb.co/VQBKQvc/fed-sp-faiz-art-r-m.jpg
Fed'in faiz artırım yaptığı yıllarda getiriler hep pozitif. Bu kadar korkmayın ortalığı da telaşa vermeyin derim.
SPOT da BOFA gene sağ tarafta başladı ama sola geçeceğini artık biliyoruz!
https://i.hizliresim.com/8481rax.PNG
SPOT da en iyi alıcı BOFA aldığı sattığı, THYAO alıp SİSE satmış,
https://i.hizliresim.com/pze5run.PNG
XULAS yaz döneminin yıldızı olur. Özellikle TAV hala çok ucuz görünüyor gözüme.
Ekonomi iyi giderken enflasyon çok azmasın diye ufak ufak faiz arttırmak ayrı konu, pandemi şokundan çıkmayan çabalayan ekonomide coşan emtia fiyatlarıyla beraber resesyona girecek ekonomide arttırmak ayrı... ayrıca o arttırımların hiçbirinde 9 trilyon dolarlık fed bilançosu yoktu, her bilanço küçültme hamlesi faiz yukseltmelerin etkisini daha da arttırıcı etki yaratacak...
neyse, isteyen "faiz arttırımı varsa s&p bu seneyi pozitif kapar" deyip alım yapabilir tabi.. bana göre hava hoş...
herkesin para kazanma özgürlüğü olduğu gibi para kaybetme özgürlüğü de var...
Allah iyiliğini versin emi, fakirlikten aç sefil dolaşıyoruz metin68 abimle :)
Kârını zararını bilemem, başkasının kâr ve zararı beni ilgilendirmez bu şirket bile olsa aynıdır benim için.
benim de zarar ettiğim oluyor :he:
Akşama doğru fışkırttırsak yeterli, bayram harçlığı çıkar
Sağa sola bakarken alım geldi, paralı adamlar yavaş yavaş ekran başına mı geçti acaba.
2475'e kadar önü açık.
Twitter üstadları endeks düşerken dut yemiş bülbül gibiydiler...
Şimdi TANERİ VS. konuşmaya başladı..dikkat edin..
Cidden tez konusudur ve sosyologlar tarafından araştırılmalıdır.Mohikanı,Taneri,derincisi vs.nasıl yüz binlerce takipçisi
var..Adamlar defalarca trentten geri kalmalarına ve yanılmalarına ragmen...
Ha en ufak eleştiride de psikopata bağlayıp o nazik kişiliklerin altından çirkef sözler çıkıyor.
Şu da olabilir, muhasebeciye sormuşlardır, ne kadar kar elde edildi ona göre işlem yapacağız.
40 puana kapandım...Bu gün ,artık, piyasa senin olsun.:)..
Bir nokta var oraya gelirse short açarım (20-30 puana) ..(epey yukarıda bir direnç var.).
yoksa bu gün bir daha işlem yapmam.
Zamanında masadan kalkmazsan anektarı alırlar.
Merhabalar,
Bayramda Antalya’da olacağım, otel değil ama ev. Antalya çevresinde günübirlik olarak gezip görülebilecek yerler hakkında tavsiye verebilecek var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler.
Akşam thy şortunu göstermeseydi iyiydi, kâr ı eridi arkadaşın, yabcak bişii yok.
Burdan thy şortlarsam kâr edebilürmüyüm düşünmem lazım
bu thy olmasa ne yapacaklardı bunlar bilmiyorum 1 hisseyle endekse yön veriyor adamlar
BDDK Başkanı Akben: Bu tedbirler faydası olmuyorsa iyileştirilir veya takviye tedbirler ilave edilir - NTV
cuma geceleri hep bir sürpriz yapabiliriz diyor... ne güzel memleket... hissede olanlar bundan sonra akşam seanslarında hep eli tuşta beklesin...
Dün yazdım yöneticininhafta sonu TV'de röportaj vardı, bir hafta öncede röportajın yazılı hali vardı. Canlı seyredince kafadan mı atıyor, samimi mi belli oluyor.
Çok pilot hostes vs var borsada, maaşını alan aybaşında işlem yapıyordur, mesai saatleri artmış ise şirketin durumu iyidir.
buyrun sayın @ariston bugün SPOT ta BOFA nın aldığı hisseler,
https://i.hizliresim.com/izu22pf.PNG