Rsı yemedi herhalde çok iddialı idi :)
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Mesela bugün endeks kırmızı iken biz neden yeşili zorluyoruz
Dipte olduğumuz için değildir herhalde dibin dibi olduğunu yaşayarak öğrendik
Normal şartlarda bilanço beklenti üstü gelecek onu fiyatlıyor
direniyor diye düşünmek lazım
ama biz ne düşünüyoruz
iteledikleri yetmiyor daha fazla iteleyecek kurban arıyor kesin diye düşünüyoruz:evil:
Benim yazdıklarımın bazılarını silmişler. Bu yüzden yönetimi kınıyorum, bir hafta hissenete girmiyorum. Taraf tutan hissenete güvenmiyorum.
Boykota katılan katılabilir. Sonuçta bizim sayemizde reklamlarda para kazanıyorlar.
Yazmayın
Giderse zamanı gelince gider yükselir uçar biz yazdık diye çıkmıyor düşmüyor
Ne bilanço hareketi yaptı be. Kar patlaması yapacak sanki. Eski günlerini hatırlattı ! Yarın beklenti bitti diye -5 geri verir.
18.00-20.00 nöbetindeyim. Gelen giden yok.
Şimdi Hektaş Bursaya taşınmış oldu mu? Genel kurul artık Bursada mı yapılacak
Utandıklarından bilanço bile gönderemediler..
iyi besliyoruz bunları..bu sene para istemeye de utanacaklar mı merak ediyorum..
256 mı geldi
Burdaki fk ile iş yatırımda ki fk tutmuyor birbiriniCPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji482]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oralet senin yuzunden 2 sn heyecan yaptik. :)
gecen sene 31 ekimde gondermis.
Bu tablonun bu seneki hali cikmadimiCPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Linkteki 2022 rakamları. 2023 rakamlarına göre f/k 217. Bu arada duran varlık satışından gelen para olmasa 800 milyonun üzerinde çeyreklik zarar var. Kepazelik bence. Finansman giderleri bu hasılat rakamlarına sahip bir şirket için anormal düzeylerde. Kötü yönetilen bir şirket görünümü var.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
Bilanco berbat
217 f/k……..
Bu dönem 261 kar 9 aylik bakarsak 77 kar görünüyor
2201116TG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu dönem net 750 finansman gideri var 9 aylık yaklaşık 1.500 finansman gideri oluşmuş.2201116TG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arazi satışından gelen para bu bilançonun içinde mi. İkincisi son borç rakamı nedir
Yazılmaz ama, sizce bu kısa vadeli borçlarda yazan rakama bakılarak bu şirket batak denir mi. 8 milyar borç 14 milyara gelmiş.
2023 3.Çeyrek Bilanço Özeti
Çeyreklik Kâr : 261,5 Milyon tl.
2023/9 Kâr : 77,3 Milyon tl.
PD/DD : 15,82
F/K : 217,2
HBK : 0,10 tl.
Cehennemin kapıları ardına kadar açıldı mi artık
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://x.com/ahmedgurkan/status/172...rn6IgPy0ua5YuA
Dudu bu keli tanıyor olabilir zararın neresinden dönersen deyip verdiğine göre hangi şirkete yatırım yaptı fikri olan varmı..
Benim bir tahminim var ;)
32 milyon lot, 1,6 milyar. 87 milyon lot, 2,1 milyar tl. Toplam 3,7 milyar tl Oyak hektaşın içini neden boşalttı. Neden bu paraları borç kapatmakta kullanmadı. Ve neden yüklü krediye sevk etti. Oyak bu paraları me yapacak nerede kullanacak. Oyak Para topluyor bu belli.
demedimmi ibrahim bu çöp şirket satılır aynı paraya yerine akbank alınır diye...
---dediniz efendim...
şimdi hekts kaç para akbank kaç para...
--- akbank 30 lira hekts 22 lira...
neden yapmadınız ibrahim...
---ego ve kibir efendim...
Nekadar HEKTS yatırımcısının hayrına düşünen varmış.
Sağolsun var olsunlar kına kargoları en kısa zamanda adreslerine ulaştırılacaktır.
https://x.com/____pasa____/status/16...rn6IgPy0ua5YuA