Sayfa 250/705 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon
Arama sonucu : 5634 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Gemiyi sessizce ilk terk edenlerden biri de @katti hocaymış meğerse.
    Kaptan köşkündekiler atlayıp kaçtı. Geriye bizim gibi yolcular kaldı. İşin kötü tarafı kalanların çoğu doğru dürüst yüzmede bilmiyor. Ara sıra denize bakıyorlar. Yakınlarda bir kara falan görseler belki atlayıp kurtulmayı deneyecekler ama artık okyanusun ortasındayız oda zor. Gemiden atlamayı gözler yemiyor. Rüzgar çıksında gemiyi bir tarafa sürüklesin diye bekleşiyoruz. Gemide zaten buralarda karaya oturdu. Bakalım tekrar nasıl hareket edecek.

Daşşuk geçtiğimiz ihlascilarda gelip kafa bulur mu bizimle[emoji24][emoji24]
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Gemiyi sessizce ilk terk edenlerden biri de @katti hocaymış meğerse.
    CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

Gidenler gelmesin bidaha
    Yüzsüzlük yapmasınlar
    Burayı kendi çifliği gibi sayanlar müritleriyle burnundan kıl aldırmayan kâr, zengin ebiyatı yapıp senedini al git diyen utanmazlar, Ağzı bozuk insanlar, gelmesin buraya.
    Yaptığınız toteminiz bile gider birgün.
    Siz kendi karakterinize bakın bozulmayın.

Velhasıl gün bugün
    Kârlar gelsin
    Hissemiz tavanlar yapsın
    Ben yaz tavana diyorum
    Hedeftemiyim (dudu)

5. Hisseyi düşüren ekip açısından baktığımızda onlarda haklı !

2.7 dolardan alıp 10 dolara çıkartıp pazarlamak mı

Yoksa 0.77 dolara düşürüp 2.8 dolara çıkartınca mı daha kolay satılır ?

İki hamlede de AYNI parayı kazanacak, oyunu oynatan !

Dudu'ya cok takiliyorsunuz. Bu arkadaslari bilirim, deger yatirimcilaridirlar, yatirim yaparlar. Bu insanlari dogru yapip da sonuc yanlis cikti diye suclamak olmaz. Maalesef forumdaki bircogu gibi neyin ne olduguna dogru teshis koyamadilar. Hisse fiyati hikayesini yazar cunku.

Ha bana sorarsaniz... Turkiye gibi bir uckagatcilik ortaminda yatirim matirimdan bahsedeni direk shift+delete!

Daha forumdakilere gelmeden Halil Buhur var. Ilk tabanda millet usustugunde neler oluyor diye "Ne olacak, her zaman yaptiklarini yapiyorlar" seklinde, yani olayi normallestirmeye calisma yazisi vardi. Senelerin adami 2 ayda 5 kat primlenmis ve taban yemis hisselere bunu yazar mi. Yazar. Muhtemelen payini alir yazar.

8. Horasanlı'nin yazdıkları neden silindi?
    yanlış bir şey mi vardı, kim şikayet ediyor?

adam doğruları yazmış, aksine millete yüksekten bu hisseyi aldırıp ters işlem yapan varsa SPK'ya şikayet etmek gerekir. yok öyle ytd yazdım v.s. herkesi mesajları IP bilgileri v.s. mevcut. SPK bu ara sosyal medyada hisse pazarlayıp ters işlem yapanlara IPC kesiyor çatur çutur.

Sayfa 250/705 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •