Originally Posted by
santai07
1-yarın ne olur bilinmez demişim yani birşeyler değişebilir
2-fesih davasından vazgeçilmemeliydi demişim niye açtık niye vazgeçtik o bize ne dedide biz vazgeçtik ben bilmiyorum mesela neden acıdık onlara o bize acımıyorken
3-sayın iş kadını şirketin önünü açıp parasını kurtarmanın derdinde demişim bizi umursamıyor demişim
4-bu yatırımcılar için an itibariyle hiçbirşey yapmamıştır demişim çünkü görinen o yada benmi daha görmedim
5- belki yarın yada takip eden günlerde mutlaka birşeyler değişir ama bunun ön adımlarının çoktan atılması piyasaya rahatlatıcı haberlerin verilmesi gerekirdi demişim
benim kanaatim yapılan bütün görüşmelerin sonuçlandığı aşikardır ama her ne hikmetse bir kurnazlık içinde bulunulup bunlar yatırımcı ile pek paylaşılmıyor nedense, nedenseyi bilen varsa bir adım beri gelsin,bunların nedenini biliyorsanız açıklayın demişim siz yönetici arkadaşlara, diyebilirdiniz ki bizde anlam veremiyoruz, ben sizleri burda nerde itham ettim, yazıklar olsun size birde saygı duyulacak bir kişilikmiş diyorlar,ayıp ayıp,ben sizi hiçbirşeyle itham etmiyorum ama siz ÖZELLİKLE SİZ ÇOK ŞEY BİLEN VE GRUPTAKİ YOLDAŞLARINIZA BİLE AÇIKLAMAYAN BİRİSİNİZ BEN BUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM ADIM GİBİ EMİNİM ONUN İÇİN DEDİM DÜRÜSTLÜK ERDEMDİR, BEN KİMSEYE KLAVUZLUK VEYA YÖNETİCİLİK YAPMIYORUM O YÜZDEN BİRİLERİNE BİRŞEY ANLATMAK ZORUNDA DEĞİLİM, DAVADAN VAZGEÇMEK İÇİNDE GRUPTAYKEN KAÇ TAKLA ATTIĞINIZI UNUTMADIM GRUPTAN ÇIKMA SEBEBİMDE BUYDU ZATEN BİZİ YARI YOLDA BIRAKTINIZ NE İÇİN? VAZGEÇECEĞİMİZ BİR DAAYI NEDEN AÇTIRDINIZ BİZE, SİZKİ BU KADAR BİLGİ TECRUBEYE SAHİPSİNİZ,EĞER ŞİRKETİN ÖNÜNÜ TIKAYACAK BİR DAVAYSA NEDEN AÇTIRDINIZ BİZE?