Sayfa 508/964 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by santai07 Yazıyı Oku
    ben bir bilgi sahibi olamadımki grupta paylaşayım o dönem, icradan çıkıp onunla konuştuklarımızı zaten kendi ses kaydımla grupta paylaşmıştım,Hüseyin bey vardı oda anlattı yazarak,telefonla da birşey konuşmadığımızı birşeyler söylemediğini o zamanda söyledimki bu ismini verdiğim arkadaşlara, benim bildiklerimi paylaşıp paylaşmadığımı isterseniz İsmail başkana sorun o size gerekeni söyler
    Hocam bakın bizi eleştiriyorsunuz bir şeyler saklıyorsunuz diyorsunuz...

Önemli veya önemsiz niye gruba yazmadınız... hani bizi eleştiriyorsunuz ya her şeyi paylaşmıyormuşuz... Ne oldu şimdi hocam...

ismini verdiğin arkadaşlara ne zaman söyledin ben ne bileyim hocam... Belki de duyulduğunu hissettin ondan sonra söyledin...

Ne zaman söylediğin ne söylediğinde beni ilgilendirmiyor artık... ss nin ne söyledikleri hele hiç ilgilendirmiyor... Çünkü onun prensiplerini zaten biliyoruz. Daha önce ki ky ile ilgili düşüncelerini de biliyoruz.

Ancak burada bizim bir şeyler sakladığımızı iddia edip sonra bir bakılıyor ki santai07 bir şeyler saklamış...

Kocaman kocaman DÜRÜSTLÜK BÜYÜK BİR ERDEMDİR UNUTMAYIN yazarken kendisi dürüst değilmiş...

Bize bir şeyler sakladığımızı iddia eden sayın santai07

"bildiklerimide kimseyle paylaşmak zorunda değilim herkes arayarak bilgiye ulaşır" diyebiliyor...

Yani ne diyeyim şimdi hocam ben siz olsanız kendinize ne derdiniz... Benim isyanım buna işte... Bir tek siz akıllısınız biz ne oluyorsak artık... Ky olabilir ama o kadar da saf değiliz be hocam...

Biz hep diyoruz ya biz 40 kişiyiz 40 mız bir birimizi biliriz diye bir laf vardır. Biz herkesi biliriz ne yaptığını, ne yapmaya çalıştığını bazen algıları bazen başka şeyleri... Ancak sabır sabır sabır... bir yere kadar...

Burada algı yaptırmayız hocam algı yaptırmayız. Biz bu oluşumu zor kurduk öyle yıpratılmasına müsaade etmeyiz. Sizin söyledikleriniz kabul olmayınca çamur at yok öyle bir şey...

Neyse artık kendi vicdanınızla sizi baş başa bırakayım...
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. 1-yarın ne olur bilinmez demişim yani birşeyler değişebilir
    2-fesih davasından vazgeçilmemeliydi demişim niye açtık niye vazgeçtik o bize ne dedide biz vazgeçtik ben bilmiyorum mesela neden acıdık onlara o bize acımıyorken
    3-sayın iş kadını şirketin önünü açıp parasını kurtarmanın derdinde demişim bizi umursamıyor demişim
    4-bu yatırımcılar için an itibariyle hiçbirşey yapmamıştır demişim çünkü görinen o yada benmi daha görmedim
    5- belki yarın yada takip eden günlerde mutlaka birşeyler değişir ama bunun ön adımlarının çoktan atılması piyasaya rahatlatıcı haberlerin verilmesi gerekirdi demişim
    benim kanaatim yapılan bütün görüşmelerin sonuçlandığı aşikardır ama her ne hikmetse bir kurnazlık içinde bulunulup bunlar yatırımcı ile pek paylaşılmıyor nedense, nedenseyi bilen varsa bir adım beri gelsin,bunların nedenini biliyorsanız açıklayın demişim siz yönetici arkadaşlara, diyebilirdiniz ki bizde anlam veremiyoruz, ben sizleri burda nerde itham ettim, yazıklar olsun size birde saygı duyulacak bir kişilikmiş diyorlar,ayıp ayıp,ben sizi hiçbirşeyle itham etmiyorum ama siz ÖZELLİKLE SİZ ÇOK ŞEY BİLEN VE GRUPTAKİ YOLDAŞLARINIZA BİLE AÇIKLAMAYAN BİRİSİNİZ BEN BUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM ADIM GİBİ EMİNİM ONUN İÇİN DEDİM DÜRÜSTLÜK ERDEMDİR, BEN KİMSEYE KLAVUZLUK VEYA YÖNETİCİLİK YAPMIYORUM O YÜZDEN BİRİLERİNE BİRŞEY ANLATMAK ZORUNDA DEĞİLİM, DAVADAN VAZGEÇMEK İÇİNDE GRUPTAYKEN KAÇ TAKLA ATTIĞINIZI UNUTMADIM GRUPTAN ÇIKMA SEBEBİMDE BUYDU ZATEN BİZİ YARI YOLDA BIRAKTINIZ NE İÇİN? VAZGEÇECEĞİMİZ BİR DAAYI NEDEN AÇTIRDINIZ BİZE, SİZKİ BU KADAR BİLGİ TECRUBEYE SAHİPSİNİZ,EĞER ŞİRKETİN ÖNÜNÜ TIKAYACAK BİR DAVAYSA NEDEN AÇTIRDINIZ BİZE?

3. başimdan geçen bir olayı anlatayım burda, okuduğum üniversite beni okuldan atmış eve mektup gelmiş ben 2005 yılında yurtdışındayken, memlekete döndüm okula gittim baktım haksızlık var iptal ettiremedim, mahkemeye gittim mahkeme beni haklı buldu kanuna aykırılık var diyerek geri dönme kararı verdi, üstüne birde tazminat davası açtım geçen yıllar için, sonra üniversite beni çağırdı, dedilerki sen haklısın bizim yıl sonu sayıştay veya danıştay denetlemesi tam hatırlamıyorum adı nedir, denetlememiz vvar dedi, gel davandan vazgeç çünkü sen haklısın, istediğini verelim sana dediler ve verdiler, biz haklıysak neden vazgeçtik fesihten,yok gereksiz ise neden açtık bu davayı? bunu herkese soruyorum cevaplamak isteyen

4. benim kanaatim yapılan bütün görüşmelerin sonuçlandığı aşikardır ama her ne hikmetse bir kurnazlık içinde bulunulup bunlar yatırımcı ile pek paylaşılmıyor nedense, nedenseyi bilen varsa bir adım beri gelsin,

bakın basit bir cümle yazmışım sonunda nedenini biliyor musunuz neden açıklama yapmıyorlar, siz birşeyler biliyorsunuz açıklayın dememişim burda, şirket neden açıklama yapmıyor demişim
    bu kadarmı türkçeyi anlamaktan yoksunsunuz hemen itham ve saldırı yazıklar olsun size sizin gibilere, ekmeğinin peşinde koşan bir adamı bile birsürü şeyle itham ediyorsunuz,

5.  Alıntı Originally Posted by santai07 Yazıyı Oku
    ben geçen hafta ilk ve son defa zt ile görüştüm hayatımda da başka görüşmedim, telefonuda yoktur bende mesela,normalde aklıma bile gelmeyen birşeydi işimde olmaz normalde, rica üzerine kalktım gittim 2500 km yol yaptım 24 saatte, farklı kaynaklardan ve kendinden duyduklarımı teyit eder açıklamalar oldu, kendisi bizim için gram ağlamaz ama malı için ağlar,
    ben sizleri suçlayıcı bir imada da bulunmadım ,sizler öncü olan arkadaşlarsınız yatırımcıyı rahatlatan birşeyler belki söylersiniz neden olumlu bir haber gelmiyor diye ,
    benim fikrim değişmiyor dün aklımda olan neyse bugünde o, sadece zamanla acaba mı diye düşünmeye başladım, bazı duyumlar ve istanbuldaki toplantıdan sonra birşeyler yaptıklarını gördüm ama çokta ses getirmeyen olaylar olduğunu yada böyle lanse edildiğini çok defa söyledim,
    çok defada bu şirketin büyük ama sahiplerinin küçük planlar içinde olan insanlar olduğunu ifade ettim,
    ss ile olan iletişim içinde büyük bir YALAN söylüyorsunuz yalancı konumuna düştünüz yani, bende numarası bile mevcut değil, geçen yıl mahkemede vermişti, 1 ay sonrada sildim numarasını.
    fesih davası çekildi sizce ne değişti peki? zt ye verdiğiniz ömür bittimi yoksa ek süre mi verdiniz? size soruyorum sadece size, bilipte birlikte yola çıktığınız arkadaşlarla paylaşmadığınız bilgiler var mıdır mesela hiç?
    siz halen fesih davası açılacağına ve açılacak davanın mahkeme tarafından kabul edilebileceğini mi sanıyorsunuz?
    DÜRÜSTLÜK BÜYÜK BİR ERDEMDİR UNUTMAYIN,
    Okuduklarima inanamiyorum sedad sen aksam selimle mesj lasmadinmi sana dosya gondermedimi selim? Ne yapmaya calisyorsunuzz seni gecen hafta zt ye gindermedimmi git ne sormak istiyorsan sor demedimmi hergün msj lasiyoruzz bende sana ne dedimm git ne soracaksan zt ye sor demedimmi kardesim ben gimseye rica etmedimm grup icersinxe bana boyle bir teklif geldi ozellikle gruota olmammana rahmen sana teklif ettimm malum senin acileyetin oldugu icinn 100 kere de soyledimm davayla ilgili neden cektiginizi neden bunu hala bikfiginiz halde cekmeseydik yok hata yaptikk ne yapmaya calisiyorsunuzz biz bu davayi cekmeseydik kaybetmistik simdi senin fesih davan diye bisey yoktuu cunķü 100/5 altina dustük bunu 10 kere soylememe rahmen gelip burada yazmaniza bi anlam veremiyirumm ve gercekten art niyet ariyorumm kardesim sizin maliyetinzz duşük bu kehittan umudunuzu kestigiyseniz gidin satinnn kardasiniz da biz satmiyoruzz biz sonuna kadar buradayizzz

6.  Alıntı Originally Posted by santai07 Yazıyı Oku
    1-yarın ne olur bilinmez demişim yani birşeyler değişebilir
    2-fesih davasından vazgeçilmemeliydi demişim niye açtık niye vazgeçtik o bize ne dedide biz vazgeçtik ben bilmiyorum mesela neden acıdık onlara o bize acımıyorken
    3-sayın iş kadını şirketin önünü açıp parasını kurtarmanın derdinde demişim bizi umursamıyor demişim
    4-bu yatırımcılar için an itibariyle hiçbirşey yapmamıştır demişim çünkü görinen o yada benmi daha görmedim
    5- belki yarın yada takip eden günlerde mutlaka birşeyler değişir ama bunun ön adımlarının çoktan atılması piyasaya rahatlatıcı haberlerin verilmesi gerekirdi demişim
    benim kanaatim yapılan bütün görüşmelerin sonuçlandığı aşikardır ama her ne hikmetse bir kurnazlık içinde bulunulup bunlar yatırımcı ile pek paylaşılmıyor nedense, nedenseyi bilen varsa bir adım beri gelsin,bunların nedenini biliyorsanız açıklayın demişim siz yönetici arkadaşlara, diyebilirdiniz ki bizde anlam veremiyoruz, ben sizleri burda nerde itham ettim, yazıklar olsun size birde saygı duyulacak bir kişilikmiş diyorlar,ayıp ayıp,ben sizi hiçbirşeyle itham etmiyorum ama siz ÖZELLİKLE SİZ ÇOK ŞEY BİLEN VE GRUPTAKİ YOLDAŞLARINIZA BİLE AÇIKLAMAYAN BİRİSİNİZ BEN BUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM ADIM GİBİ EMİNİM ONUN İÇİN DEDİM DÜRÜSTLÜK ERDEMDİR, BEN KİMSEYE KLAVUZLUK VEYA YÖNETİCİLİK YAPMIYORUM O YÜZDEN BİRİLERİNE BİRŞEY ANLATMAK ZORUNDA DEĞİLİM, DAVADAN VAZGEÇMEK İÇİNDE GRUPTAYKEN KAÇ TAKLA ATTIĞINIZI UNUTMADIM GRUPTAN ÇIKMA SEBEBİMDE BUYDU ZATEN BİZİ YARI YOLDA BIRAKTINIZ NE İÇİN? VAZGEÇECEĞİMİZ BİR DAAYI NEDEN AÇTIRDINIZ BİZE, SİZKİ BU KADAR BİLGİ TECRUBEYE SAHİPSİNİZ,EĞER ŞİRKETİN ÖNÜNÜ TIKAYACAK BİR DAVAYSA NEDEN AÇTIRDINIZ BİZE?
    Hocam hayırdır büyük harflerle yazmaya başladınız??? açtığımız zaman ile şimdiki zaman arasındaki farklara bir bakın... Gk davası açtık kazandık... zt nin hisselerinin blokesi kalktı...

fesih davasını açtığımızda yönetimde ss vardı. geri çektiğimiz de zt vardı. Gk da neler söylediğini siz duymadınız mı?? siz yok muydunuz??? görüntüleri forumlarda yayımlanmadı mı?? Geri çekmek için ne yapmışız... olayları anlattık en basitinden... daha güçlü gelmemiz gerekiyor dedik ne anladınız bundan... Daha güçlü niye gelinir... sizin gibi ss ile zt ile bizden habersiz görüşüp biz davamızı geri çekeriz diyenler olduğu için olabilir mi???

sizin gibi kapıyı arkadan dolanmayı isteyen siz de biz çektikten sonra belki dava devam eder deyip davasını geri çekmeyenlerden değil misiniz?? dava bir iki duruşma daha sürse pazarlık yaparız derdinde değil miydiniz???

Hocam bak bir daha söylüyorum biz kimin ne olduğunu ne düşündüğünü iyi biliyoruz.. Ama hep dediğim gibi biz arka yolu deneyen değil yanımızda arkadaşları istiyoruz. Anlatabildim mi???

Tabi kendiniz çıkacaksınız... kendiniz çıkmasanız atılacağınızı biliyorsunuz...

Bir de dürüstçe ss ile iki defa ne konuştunuz bir anlatın bakalım... Neyin pazarlığını yaptınız madem...

Bir de beni bile bilmediğim neymiş çok şey bildiğim... onları da açıklayın madem...

fesih davası için grupta oylama yapıldı... siz ve 3-4 kişi haricinde itiraz olmadı... Şimdi grup kararı alınmış bir olayda biz mi sizi yolda bırakmış oluyoruz siz mi bizi yolda bırakmış oluyorsunuz...

Arada ki yani davanın açılma zamanında sbk holding faktörü, ss faktörü, ve diğer faktörler olduğunu siz bizden daha iyi biliyorsunuz... çekme sebebimiz ise gk da zt ile görüşülme neticesinde ki görüntüleri burada dahil her yerde paylaşıldı... Ortak karar alındı...
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

7. made in prc fabrika hisse yükselsin satacam gidecem diyor, yani tek derdi hisse yükselsin sonrada bana kızıyor, neyse kalın sağlıcakla

8. Kimsede sizi aman gelin fesih davasina girin demiyor var bizim elimizde lot yetrri kadar sadik hocam hani sen sattiydin kervanlari hala buralarda yaziyorsunnn ne iş uoksa kiyamadinmi kervanlaraa

Sayfa 508/964 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •