Originally Posted by
santai07
ben bir bilgi sahibi olamadımki grupta paylaşayım o dönem, icradan çıkıp onunla konuştuklarımızı zaten kendi ses kaydımla grupta paylaşmıştım,Hüseyin bey vardı oda anlattı yazarak,telefonla da birşey konuşmadığımızı birşeyler söylemediğini o zamanda söyledimki bu ismini verdiğim arkadaşlara, benim bildiklerimi paylaşıp paylaşmadığımı isterseniz İsmail başkana sorun o size gerekeni söyler
Hocam bakın bizi eleştiriyorsunuz bir şeyler saklıyorsunuz diyorsunuz...
Önemli veya önemsiz niye gruba yazmadınız... hani bizi eleştiriyorsunuz ya her şeyi paylaşmıyormuşuz... Ne oldu şimdi hocam...
ismini verdiğin arkadaşlara ne zaman söyledin ben ne bileyim hocam... Belki de duyulduğunu hissettin ondan sonra söyledin...
Ne zaman söylediğin ne söylediğinde beni ilgilendirmiyor artık... ss nin ne söyledikleri hele hiç ilgilendirmiyor... Çünkü onun prensiplerini zaten biliyoruz. Daha önce ki ky ile ilgili düşüncelerini de biliyoruz.
Ancak burada bizim bir şeyler sakladığımızı iddia edip sonra bir bakılıyor ki santai07 bir şeyler saklamış...
Kocaman kocaman DÜRÜSTLÜK BÜYÜK BİR ERDEMDİR UNUTMAYIN yazarken kendisi dürüst değilmiş...
Bize bir şeyler sakladığımızı iddia eden sayın santai07
"bildiklerimide kimseyle paylaşmak zorunda değilim herkes arayarak bilgiye ulaşır" diyebiliyor...
Yani ne diyeyim şimdi hocam ben siz olsanız kendinize ne derdiniz... Benim isyanım buna işte... Bir tek siz akıllısınız biz ne oluyorsak artık... Ky olabilir ama o kadar da saf değiliz be hocam...
Biz hep diyoruz ya biz 40 kişiyiz 40 mız bir birimizi biliriz diye bir laf vardır. Biz herkesi biliriz ne yaptığını, ne yapmaya çalıştığını bazen algıları bazen başka şeyleri... Ancak sabır sabır sabır... bir yere kadar...
Burada algı yaptırmayız hocam algı yaptırmayız. Biz bu oluşumu zor kurduk öyle yıpratılmasına müsaade etmeyiz. Sizin söyledikleriniz kabul olmayınca çamur at yok öyle bir şey...
Neyse artık kendi vicdanınızla sizi baş başa bırakayım...
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri