"yazdýklarým tahmin ve kendi kanaatlerimcedir.kesin bir bilgiye sahip olmadýðýmý da bilmenizi isterim"
iþte en tehlikeli yazý bu son paragrafýnýzda hocam... tahmin ve kanaatlerle burada yatýrýmcýlara zarar verebilirsiniz...
hepimiz olumlu düþünüyoruz... Ancak bugüne kadar yaþanmýþ tecrübeler var...
Onun için biz niyet diyoruz... Niyet iyiyse dedikleriniz olur. Yok iyi deðilse belli aþamalar geçtikten sonra olur...
Deðerleme ile ilgili istedikten sonra yarýnda açýklarlar iþte burada niyet ortaya çýkýyor... Amaçlarý ne??? Ky üzerinde planlarý var mý?
Sabýrlarý zorlanacak mý?? Yoksa bu kadar çektirdiðimiz yeter deyip sizin dediðiniz gibi mi olacak???
33 kuruþlarda beklerken sabýr etmek kolayken hareket eden bir hissede sabýr zordur hocam.
kesin ifadeler hele hele son paragrafýnýzda belirttiðiniz tahmin ve kanaatlerinize göre yorumlar yeni maðdurlar yaratabilir.
Ne kadar bana kýzsanýzda ben yine de mevzuat, KAP, Bülten gibi resmi açýklamalara göre yorum yapacaðým...
Ama bir daha diyorum... Þirkete güvenmeseydim bir dakika durmazdým... Ama maalesef 5 yýlda öðrendiðim bir þey oldu. Bir þirkete yatýrým yaparken sahiplerine de bakmak ve onlarýn niyetinin de çok önemli olduðunu öðrendim.
Kervanýn bana kazandýrdýðý bir sürü tecrübe oldu... eminim ki diðer arkadaþlara da... bu tecrübeler parayla alýnmaz hocam...
onun için varýn gelin tahmin ve kanaatlerinize göre yorum yapmayýn... evet hepimizin beklediði bir hareket oluyor. Ancak yeni maðdurlar çýktýðýnda sayýn sdksmr gibi etkilenip kendisinde hata aramaz ama sn demokrat sana hakkýmý helal etmiyorum deyiverirler
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yer Ýmleri