Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
9,68 10% 789,89 Mn 8,60 / 9,68
80,30 10% 41,42 Mn 80,30 / 80,30
80,30 10% 2,14 Mr 72,10 / 80,30
19,48 9.99% 1,34 Mr 17,70 / 19,48
155,40 9.98% 1,72 Mr 140,30 / 155,40
2.431.800,00 -10% 2,43 Mn 2.431.800,00 / 2.431.800,00
355,75 -9.99% 429,56 Mn 355,75 / 386,50
2.498,00 -9.98% 5,27 Mr 2.498,00 / 2.780,00
11,18 -9.98% 1,93 Mr 11,18 / 12,59
55,35 -9.93% 218,80 Mn 55,35 / 61,40
3,52 5.71% 31,52 Mr 3,34 / 3,58
311,00 -0.48% 16,35 Mr 306,75 / 314,75
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
41,26 7.22% 10,79 Mr 38,30 / 41,30
75,25 0.07% 9,91 Mr 73,90 / 76,15
20,46 -0.39% 605,89 Mn 20,16 / 20,72
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
790,00 0.77% 3,13 Mr 777,00 / 802,50
99,15 -0.8% 503,79 Mn 98,00 / 100,00
114,20 -0.7% 209,55 Mn 113,40 / 115,40
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
35,06 -2.61% 288,12 Mn 35,06 / 36,86
11,20 0.99% 680,06 Mn 10,85 / 11,45
86,70 -1.81% 469,42 Mn 86,40 / 89,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 508/965 ÝlkÝlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 7718 madde; 4,057 - 4,064 arasý.

Konu: KERVN Kervansaray Yatýrým Holding A.Þ.

1.  Alýntý Originally Posted by santai07 Yazýyý Oku
    ben bir bilgi sahibi olamadýmki grupta paylaþayým o dönem, icradan çýkýp onunla konuþtuklarýmýzý zaten kendi ses kaydýmla grupta paylaþmýþtým,Hüseyin bey vardý oda anlattý yazarak,telefonla da birþey konuþmadýðýmýzý birþeyler söylemediðini o zamanda söyledimki bu ismini verdiðim arkadaþlara, benim bildiklerimi paylaþýp paylaþmadýðýmý isterseniz Ýsmail baþkana sorun o size gerekeni söyler
    Hocam bakýn bizi eleþtiriyorsunuz bir þeyler saklýyorsunuz diyorsunuz...

Önemli veya önemsiz niye gruba yazmadýnýz... hani bizi eleþtiriyorsunuz ya her þeyi paylaþmýyormuþuz... Ne oldu þimdi hocam...

ismini verdiðin arkadaþlara ne zaman söyledin ben ne bileyim hocam... Belki de duyulduðunu hissettin ondan sonra söyledin...

Ne zaman söylediðin ne söylediðinde beni ilgilendirmiyor artýk... ss nin ne söyledikleri hele hiç ilgilendirmiyor... Çünkü onun prensiplerini zaten biliyoruz. Daha önce ki ky ile ilgili düþüncelerini de biliyoruz.

Ancak burada bizim bir þeyler sakladýðýmýzý iddia edip sonra bir bakýlýyor ki santai07 bir þeyler saklamýþ...

Kocaman kocaman DÜRÜSTLÜK BÜYÜK BÝR ERDEMDÝR UNUTMAYIN yazarken kendisi dürüst deðilmiþ...

Bize bir þeyler sakladýðýmýzý iddia eden sayýn santai07

"bildiklerimide kimseyle paylaþmak zorunda deðilim herkes arayarak bilgiye ulaþýr" diyebiliyor...

Yani ne diyeyim þimdi hocam ben siz olsanýz kendinize ne derdiniz... Benim isyaným buna iþte... Bir tek siz akýllýsýnýz biz ne oluyorsak artýk... Ky olabilir ama o kadar da saf deðiliz be hocam...

Biz hep diyoruz ya biz 40 kiþiyiz 40 mýz bir birimizi biliriz diye bir laf vardýr. Biz herkesi biliriz ne yaptýðýný, ne yapmaya çalýþtýðýný bazen algýlarý bazen baþka þeyleri... Ancak sabýr sabýr sabýr... bir yere kadar...

Burada algý yaptýrmayýz hocam algý yaptýrmayýz. Biz bu oluþumu zor kurduk öyle yýpratýlmasýna müsaade etmeyiz. Sizin söyledikleriniz kabul olmayýnca çamur at yok öyle bir þey...

Neyse artýk kendi vicdanýnýzla sizi baþ baþa býrakayým...
    YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...

2. 1-yarýn ne olur bilinmez demiþim yani birþeyler deðiþebilir
    2-fesih davasýndan vazgeçilmemeliydi demiþim niye açtýk niye vazgeçtik o bize ne dedide biz vazgeçtik ben bilmiyorum mesela neden acýdýk onlara o bize acýmýyorken
    3-sayýn iþ kadýný þirketin önünü açýp parasýný kurtarmanýn derdinde demiþim bizi umursamýyor demiþim
    4-bu yatýrýmcýlar için an itibariyle hiçbirþey yapmamýþtýr demiþim çünkü görinen o yada benmi daha görmedim
    5- belki yarýn yada takip eden günlerde mutlaka birþeyler deðiþir ama bunun ön adýmlarýnýn çoktan atýlmasý piyasaya rahatlatýcý haberlerin verilmesi gerekirdi demiþim
    benim kanaatim yapýlan bütün görüþmelerin sonuçlandýðý aþikardýr ama her ne hikmetse bir kurnazlýk içinde bulunulup bunlar yatýrýmcý ile pek paylaþýlmýyor nedense, nedenseyi bilen varsa bir adým beri gelsin,bunlarýn nedenini biliyorsanýz açýklayýn demiþim siz yönetici arkadaþlara, diyebilirdiniz ki bizde anlam veremiyoruz, ben sizleri burda nerde itham ettim, yazýklar olsun size birde saygý duyulacak bir kiþilikmiþ diyorlar,ayýp ayýp,ben sizi hiçbirþeyle itham etmiyorum ama siz ÖZELLÝKLE SÝZ ÇOK ÞEY BÝLEN VE GRUPTAKÝ YOLDAÞLARINIZA BÝLE AÇIKLAMAYAN BÝRÝSÝNÝZ BEN BUNU ÇOK ÝYÝ BÝLÝYORUM ADIM GÝBÝ EMÝNÝM ONUN ÝÇÝN DEDÝM DÜRÜSTLÜK ERDEMDÝR, BEN KÝMSEYE KLAVUZLUK VEYA YÖNETÝCÝLÝK YAPMIYORUM O YÜZDEN BÝRÝLERÝNE BÝRÞEY ANLATMAK ZORUNDA DEÐÝLÝM, DAVADAN VAZGEÇMEK ÝÇÝNDE GRUPTAYKEN KAÇ TAKLA ATTIÐINIZI UNUTMADIM GRUPTAN ÇIKMA SEBEBÝMDE BUYDU ZATEN BÝZÝ YARI YOLDA BIRAKTINIZ NE ÝÇÝN? VAZGEÇECEÐÝMÝZ BÝR DAAYI NEDEN AÇTIRDINIZ BÝZE, SÝZKÝ BU KADAR BÝLGÝ TECRUBEYE SAHÝPSÝNÝZ,EÐER ÞÝRKETÝN ÖNÜNÜ TIKAYACAK BÝR DAVAYSA NEDEN AÇTIRDINIZ BÝZE?

3. baþimdan geçen bir olayý anlatayým burda, okuduðum üniversite beni okuldan atmýþ eve mektup gelmiþ ben 2005 yýlýnda yurtdýþýndayken, memlekete döndüm okula gittim baktým haksýzlýk var iptal ettiremedim, mahkemeye gittim mahkeme beni haklý buldu kanuna aykýrýlýk var diyerek geri dönme kararý verdi, üstüne birde tazminat davasý açtým geçen yýllar için, sonra üniversite beni çaðýrdý, dedilerki sen haklýsýn bizim yýl sonu sayýþtay veya danýþtay denetlemesi tam hatýrlamýyorum adý nedir, denetlememiz vvar dedi, gel davandan vazgeç çünkü sen haklýsýn, istediðini verelim sana dediler ve verdiler, biz haklýysak neden vazgeçtik fesihten,yok gereksiz ise neden açtýk bu davayý? bunu herkese soruyorum cevaplamak isteyen

4. benim kanaatim yapýlan bütün görüþmelerin sonuçlandýðý aþikardýr ama her ne hikmetse bir kurnazlýk içinde bulunulup bunlar yatýrýmcý ile pek paylaþýlmýyor nedense, nedenseyi bilen varsa bir adým beri gelsin,

bakýn basit bir cümle yazmýþým sonunda nedenini biliyor musunuz neden açýklama yapmýyorlar, siz birþeyler biliyorsunuz açýklayýn dememiþim burda, þirket neden açýklama yapmýyor demiþim
    bu kadarmý türkçeyi anlamaktan yoksunsunuz hemen itham ve saldýrý yazýklar olsun size sizin gibilere, ekmeðinin peþinde koþan bir adamý bile birsürü þeyle itham ediyorsunuz,

5.  Alýntý Originally Posted by santai07 Yazýyý Oku
    ben geçen hafta ilk ve son defa zt ile görüþtüm hayatýmda da baþka görüþmedim, telefonuda yoktur bende mesela,normalde aklýma bile gelmeyen birþeydi iþimde olmaz normalde, rica üzerine kalktým gittim 2500 km yol yaptým 24 saatte, farklý kaynaklardan ve kendinden duyduklarýmý teyit eder açýklamalar oldu, kendisi bizim için gram aðlamaz ama malý için aðlar,
    ben sizleri suçlayýcý bir imada da bulunmadým ,sizler öncü olan arkadaþlarsýnýz yatýrýmcýyý rahatlatan birþeyler belki söylersiniz neden olumlu bir haber gelmiyor diye ,
    benim fikrim deðiþmiyor dün aklýmda olan neyse bugünde o, sadece zamanla acaba mý diye düþünmeye baþladým, bazý duyumlar ve istanbuldaki toplantýdan sonra birþeyler yaptýklarýný gördüm ama çokta ses getirmeyen olaylar olduðunu yada böyle lanse edildiðini çok defa söyledim,
    çok defada bu þirketin büyük ama sahiplerinin küçük planlar içinde olan insanlar olduðunu ifade ettim,
    ss ile olan iletiþim içinde büyük bir YALAN söylüyorsunuz yalancý konumuna düþtünüz yani, bende numarasý bile mevcut deðil, geçen yýl mahkemede vermiþti, 1 ay sonrada sildim numarasýný.
    fesih davasý çekildi sizce ne deðiþti peki? zt ye verdiðiniz ömür bittimi yoksa ek süre mi verdiniz? size soruyorum sadece size, bilipte birlikte yola çýktýðýnýz arkadaþlarla paylaþmadýðýnýz bilgiler var mýdýr mesela hiç?
    siz halen fesih davasý açýlacaðýna ve açýlacak davanýn mahkeme tarafýndan kabul edilebileceðini mi sanýyorsunuz?
    DÜRÜSTLÜK BÜYÜK BÝR ERDEMDÝR UNUTMAYIN,
    Okuduklarima inanamiyorum sedad sen aksam selimle mesj lasmadinmi sana dosya gondermedimi selim? Ne yapmaya calisyorsunuzz seni gecen hafta zt ye gindermedimmi git ne sormak istiyorsan sor demedimmi hergün msj lasiyoruzz bende sana ne dedimm git ne soracaksan zt ye sor demedimmi kardesim ben gimseye rica etmedimm grup icersinxe bana boyle bir teklif geldi ozellikle gruota olmammana rahmen sana teklif ettimm malum senin acileyetin oldugu icinn 100 kere de soyledimm davayla ilgili neden cektiginizi neden bunu hala bikfiginiz halde cekmeseydik yok hata yaptikk ne yapmaya calisiyorsunuzz biz bu davayi cekmeseydik kaybetmistik simdi senin fesih davan diye bisey yoktuu cunķü 100/5 altina dustük bunu 10 kere soylememe rahmen gelip burada yazmaniza bi anlam veremiyirumm ve gercekten art niyet ariyorumm kardesim sizin maliyetinzz duþük bu kehittan umudunuzu kestigiyseniz gidin satinnn kardasiniz da biz satmiyoruzz biz sonuna kadar buradayizzz

6.  Alýntý Originally Posted by santai07 Yazýyý Oku
    1-yarýn ne olur bilinmez demiþim yani birþeyler deðiþebilir
    2-fesih davasýndan vazgeçilmemeliydi demiþim niye açtýk niye vazgeçtik o bize ne dedide biz vazgeçtik ben bilmiyorum mesela neden acýdýk onlara o bize acýmýyorken
    3-sayýn iþ kadýný þirketin önünü açýp parasýný kurtarmanýn derdinde demiþim bizi umursamýyor demiþim
    4-bu yatýrýmcýlar için an itibariyle hiçbirþey yapmamýþtýr demiþim çünkü görinen o yada benmi daha görmedim
    5- belki yarýn yada takip eden günlerde mutlaka birþeyler deðiþir ama bunun ön adýmlarýnýn çoktan atýlmasý piyasaya rahatlatýcý haberlerin verilmesi gerekirdi demiþim
    benim kanaatim yapýlan bütün görüþmelerin sonuçlandýðý aþikardýr ama her ne hikmetse bir kurnazlýk içinde bulunulup bunlar yatýrýmcý ile pek paylaþýlmýyor nedense, nedenseyi bilen varsa bir adým beri gelsin,bunlarýn nedenini biliyorsanýz açýklayýn demiþim siz yönetici arkadaþlara, diyebilirdiniz ki bizde anlam veremiyoruz, ben sizleri burda nerde itham ettim, yazýklar olsun size birde saygý duyulacak bir kiþilikmiþ diyorlar,ayýp ayýp,ben sizi hiçbirþeyle itham etmiyorum ama siz ÖZELLÝKLE SÝZ ÇOK ÞEY BÝLEN VE GRUPTAKÝ YOLDAÞLARINIZA BÝLE AÇIKLAMAYAN BÝRÝSÝNÝZ BEN BUNU ÇOK ÝYÝ BÝLÝYORUM ADIM GÝBÝ EMÝNÝM ONUN ÝÇÝN DEDÝM DÜRÜSTLÜK ERDEMDÝR, BEN KÝMSEYE KLAVUZLUK VEYA YÖNETÝCÝLÝK YAPMIYORUM O YÜZDEN BÝRÝLERÝNE BÝRÞEY ANLATMAK ZORUNDA DEÐÝLÝM, DAVADAN VAZGEÇMEK ÝÇÝNDE GRUPTAYKEN KAÇ TAKLA ATTIÐINIZI UNUTMADIM GRUPTAN ÇIKMA SEBEBÝMDE BUYDU ZATEN BÝZÝ YARI YOLDA BIRAKTINIZ NE ÝÇÝN? VAZGEÇECEÐÝMÝZ BÝR DAAYI NEDEN AÇTIRDINIZ BÝZE, SÝZKÝ BU KADAR BÝLGÝ TECRUBEYE SAHÝPSÝNÝZ,EÐER ÞÝRKETÝN ÖNÜNÜ TIKAYACAK BÝR DAVAYSA NEDEN AÇTIRDINIZ BÝZE?
    Hocam hayýrdýr büyük harflerle yazmaya baþladýnýz??? açtýðýmýz zaman ile þimdiki zaman arasýndaki farklara bir bakýn... Gk davasý açtýk kazandýk... zt nin hisselerinin blokesi kalktý...

fesih davasýný açtýðýmýzda yönetimde ss vardý. geri çektiðimiz de zt vardý. Gk da neler söylediðini siz duymadýnýz mý?? siz yok muydunuz??? görüntüleri forumlarda yayýmlanmadý mý?? Geri çekmek için ne yapmýþýz... olaylarý anlattýk en basitinden... daha güçlü gelmemiz gerekiyor dedik ne anladýnýz bundan... Daha güçlü niye gelinir... sizin gibi ss ile zt ile bizden habersiz görüþüp biz davamýzý geri çekeriz diyenler olduðu için olabilir mi???

sizin gibi kapýyý arkadan dolanmayý isteyen siz de biz çektikten sonra belki dava devam eder deyip davasýný geri çekmeyenlerden deðil misiniz?? dava bir iki duruþma daha sürse pazarlýk yaparýz derdinde deðil miydiniz???

Hocam bak bir daha söylüyorum biz kimin ne olduðunu ne düþündüðünü iyi biliyoruz.. Ama hep dediðim gibi biz arka yolu deneyen deðil yanýmýzda arkadaþlarý istiyoruz. Anlatabildim mi???

Tabi kendiniz çýkacaksýnýz... kendiniz çýkmasanýz atýlacaðýnýzý biliyorsunuz...

Bir de dürüstçe ss ile iki defa ne konuþtunuz bir anlatýn bakalým... Neyin pazarlýðýný yaptýnýz madem...

Bir de beni bile bilmediðim neymiþ çok þey bildiðim... onlarý da açýklayýn madem...

fesih davasý için grupta oylama yapýldý... siz ve 3-4 kiþi haricinde itiraz olmadý... Þimdi grup kararý alýnmýþ bir olayda biz mi sizi yolda býrakmýþ oluyoruz siz mi bizi yolda býrakmýþ oluyorsunuz...

Arada ki yani davanýn açýlma zamanýnda sbk holding faktörü, ss faktörü, ve diðer faktörler olduðunu siz bizden daha iyi biliyorsunuz... çekme sebebimiz ise gk da zt ile görüþülme neticesinde ki görüntüleri burada dahil her yerde paylaþýldý... Ortak karar alýndý...
    YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...

7. made in prc fabrika hisse yükselsin satacam gidecem diyor, yani tek derdi hisse yükselsin sonrada bana kýzýyor, neyse kalýn saðlýcakla

8. Kimsede sizi aman gelin fesih davasina girin demiyor var bizim elimizde lot yetrri kadar sadik hocam hani sen sattiydin kervanlari hala buralarda yaziyorsunnn ne iþ uoksa kiyamadinmi kervanlaraa

Sayfa 508/965 ÝlkÝlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •