Originally Posted by
santai07
Sen o yazýnýn neresinde yalvarma gördün ben fikir beyan ettim fazla bir bilgim olmayan dönemde sonra gittim Ýstanbul’da bilgi sahibi oldum ama bunlarýn hiçbirinin yatýrýmcýnýn isteðini karþýlamayan geliþmeler olduðunu belirttim orda ben ve arkadaþlar ve yazdým ki zt malýna aðlar ama bize aðlamaz eleþtiriye asla açýk bir toplum deðiliz ben davadan ýsrarla vazgeçmeyelim dediðimde zt ile tek baþýna görüþüp veya onun adamlarýyla görüþen ve karar alan güya yönetici arkadaþ beni aradý ve Selim’in adamýmýsýn sen dedi bana benki hayatýmda bir defa gördüm Selim’i ve yanýmda gruptan bir arkadaþta vardý adam numarasýný ikimize kendi isteðiyle verdi bizim talebimiz bile olmadý banka ve Bodrum oteli için iki defa aradým ikinci aramamda ses tonunu sanki aramadan rahatsýz oldu gibi anlayarak numarasýný sildim bunu ismail þefaat Ali beye o dönemde söyledim sildim numarasýný diye yalansa buyursunlar söylesinler herkesten özür diler tüm hisselerimi Yalçýn beye baðýþlarým zaten whatsapp kayýtlarý bile vardýr çýkarýr gösteririm yazacam akþam tekrardan sonrada yazmayacam bildiklerimide kimseyle paylaþmak zorunda deðilim herkes arayarak bilgiye ulaþýr
Peki aaaa hocam bakýn bize burada yazýn diye söylüyorsunuz... Sözde bizi gaza getirecek biz de söylemediklerimizi söyleyeceðiz. Bizim sakladýðýmýz hiç bir þey yok... Bakýn ama siz saklýyormuþsunuz...
Býrakýn burada söylemeyi daha düne kadar gruptaydýnýz... Grubun bile haberi yok bu iki konuþmanýzdan... Neden sakladýnýz??
Hadi sakladýnýz biz her þeyi grupta söylüyor ve tartýþýyoruz...
Kendiniz sakladýðýnýz için bizim de bir þeyler sakladýðýmýzý mý düþünüyorsunuz...
Yani dediðim yine doðru, insanýn fikri neyse zikri de odur baþka sorum yok hocam...
Ben anlayacaðýmý anladým...
Bundan sonra bizi eleþtirirken bu yazdýðýnýz hep gözünüz önünde olsun...
Bakýn duyumlar paylaþýlmayabilir çünkü ne çektiysek bu duyumlar yüzünden çektik. Ama siz iki kere ss ile görüþüyorsunuz hani ne oldu hocam hani DÜRÜSTLÜK BÜYÜK BÝR ERDEMDÝR UNUTMAYIN, diyordunuz
siz þimdi dürüst mü oldunuz?? Þimdi desem ki ss ile ne konuþtunuz???
Ben söyleyeceklerinize nasýl inanacaðým... Ya da burada yaptýðýnýz bir hafta olumlu bir hafta olumsuz yorumlarýnýza nasýl güveneceðim...
Sonra oturup bizi eleþtirin ayýp ayýp hocam önce bir eteðinizdekileri bir dökünde bir anlayalým... bakýn gördüðünüz gibi hiç bir þey saklý kalmýyor. Emin olun biz yanlýþ bir þeyler yapmýþ olsaydýk bizi de takip eden onlarca kiþi var sizinkiler açýða çýktýðý gibi bizimkiler de çýkardý.
Onun için abdestimizden þüphemiz yok ki namazýmýzdan olsun diyorum... Eleþtiri yaparken önce kendinizden baþlamanýzý tavsiye ediyorum...
Ss ile ne konuþtuðunuzu da buradan paylaþýrsanýz artýk...
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yer Ýmleri