Originally Posted by
santai07
ben bir bilgi sahibi olamadýmki grupta paylaþayým o dönem, icradan çýkýp onunla konuþtuklarýmýzý zaten kendi ses kaydýmla grupta paylaþmýþtým,Hüseyin bey vardý oda anlattý yazarak,telefonla da birþey konuþmadýðýmýzý birþeyler söylemediðini o zamanda söyledimki bu ismini verdiðim arkadaþlara, benim bildiklerimi paylaþýp paylaþmadýðýmý isterseniz Ýsmail baþkana sorun o size gerekeni söyler
Hocam bakýn bizi eleþtiriyorsunuz bir þeyler saklýyorsunuz diyorsunuz...
Önemli veya önemsiz niye gruba yazmadýnýz... hani bizi eleþtiriyorsunuz ya her þeyi paylaþmýyormuþuz... Ne oldu þimdi hocam...
ismini verdiðin arkadaþlara ne zaman söyledin ben ne bileyim hocam... Belki de duyulduðunu hissettin ondan sonra söyledin...
Ne zaman söylediðin ne söylediðinde beni ilgilendirmiyor artýk... ss nin ne söyledikleri hele hiç ilgilendirmiyor... Çünkü onun prensiplerini zaten biliyoruz. Daha önce ki ky ile ilgili düþüncelerini de biliyoruz.
Ancak burada bizim bir þeyler sakladýðýmýzý iddia edip sonra bir bakýlýyor ki santai07 bir þeyler saklamýþ...
Kocaman kocaman DÜRÜSTLÜK BÜYÜK BÝR ERDEMDÝR UNUTMAYIN yazarken kendisi dürüst deðilmiþ...
Bize bir þeyler sakladýðýmýzý iddia eden sayýn santai07
"bildiklerimide kimseyle paylaþmak zorunda deðilim herkes arayarak bilgiye ulaþýr" diyebiliyor...
Yani ne diyeyim þimdi hocam ben siz olsanýz kendinize ne derdiniz... Benim isyaným buna iþte... Bir tek siz akýllýsýnýz biz ne oluyorsak artýk... Ky olabilir ama o kadar da saf deðiliz be hocam...
Biz hep diyoruz ya biz 40 kiþiyiz 40 mýz bir birimizi biliriz diye bir laf vardýr. Biz herkesi biliriz ne yaptýðýný, ne yapmaya çalýþtýðýný bazen algýlarý bazen baþka þeyleri... Ancak sabýr sabýr sabýr... bir yere kadar...
Burada algý yaptýrmayýz hocam algý yaptýrmayýz. Biz bu oluþumu zor kurduk öyle yýpratýlmasýna müsaade etmeyiz. Sizin söyledikleriniz kabul olmayýnca çamur at yok öyle bir þey...
Neyse artýk kendi vicdanýnýzla sizi baþ baþa býrakayým...
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yer Ýmleri