Saygı bizden esselocan bey...
Printable View
Keşke 1303.##leri görmeseydik daha iyi olurdu diyenleri duyar gibiyim... Ama biz bu filmi çok izledik...
Yorucu bir günü daha geride bıraktık sayın eski prof hocam SNGYO ve GOODY analizi yapabilrseniz müteşekkir olurum hayırlı akşamlar .
Kesinlikle katılıyorum... Biliyorum ki borsaya yeni başlayan okadar çok ky varki...Şimdi onlardan bizzat beni arayıp söylüyenlerin sesi oldum...aynı şeyleri onlarada söyledim...Ve biz bu filmi çok izledik dememin sebebi de buydu...Esma hanım da bugün işaret etmişti endeks çok hızlı yükseldi ve altı boş diye... Buna alışacak yeni arkadaşlar... Sağlıklı yükseliş herzaman sağlam temel ve destek atarak dolu dolu ilerlemesidir...
Borsanın kuralı bu...
Y.T.D.
ENDEKS ; 1271.75 kapanış...
Yukarıda yazdığımız ve bugün uyardığımız koyu renkte işaretlediğim dirençlere dikkat dediğimiz ; 1312.00 direncimize ; 8.19 puan kaldı...1303.81 seviyesini gördü bugün... Yani bana göre deydi oraya...oradan düzeltme gelebileceğini işaret etmiştik... Şimdi geriye doğru eski dirençler dolayısıyla destek olarak çalışacak...
Şimdi ; 1257.30 desteği çalışacakmı ona bakacağız...Tutunamazsa tabiki ana desteğimiz ; 1230.00 olmazsa olmazımız...oraya deymesi bile sıkıntı yaratabilir... Yani bir düzeltme yaşanacaksa ana desteğimize yakın yerlerden dönmesini bekleyebiliriz ki bu da sağlıklı yükselişin işareti anlamına gelebilir...
Bankalar için yalancı bahar demiştim çünkü yükselişi onaylamıyorlarlardı...onay dirençlerinide zaten yazmıştım... Ağustos ayında yazdığım ve alıntı yaptığım endeks yorumunun aynen uygulamasını izlemiş olduk bugün... Hep dedim yine diyorum Güncelimiz çok kritik ve bunu rakamlarla eşleştirirsek ; 1366.65 gösterge kabul edilebilir... Bankalar da teyit dirençlerini geçmiş olabilirler...biraz daha ilerisini yazıyorum ; 1405.70 - 1435.00 en büyük gösterge son yazdığım kanal direnci... Geçmesi demek ufkunun açılması demek ; 1742.50 hedef direnci demek... İnşallah...
Teknik bu...Güncel ; meçhul ...
Bol kazançlar...
Y.T.D.
Değerli hocalarım ikinizinde eline sağlık. İlk desteğimiz 1257 ikinci desteğimiz 1230.
4s Tilson 1269 altı kalıcı kalırsa ilk desteğe 1257 (1253 dek sıkıntı olmaz) inip buralardan tepki verebilir ama tepki yukarı doğru kalıcı olmazsa bu sefer ikinci desteğe inme ihtimalimiz fazla olur. Ytd.