Sayfa 1/3 123 SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. ENDEKS ; 1231.54 kapanış...
    Burayı desteklemesi...En az üç - dört gün üzerinde kalması önemli olacak... (yinede dikkat)
    DİRENÇ ; 1257.30 - 1288.50 - 1312.00 - 1366.65 ...
    DESTEK ; 1230.00 önemli zaten... Kırarsa aşağısınıda biliyoruz...
    Özellikle ; 1366.65 direnci yükselişin devamı gelebilir anlamında olabilir...
    Küresel sorunlar olmasa yada en az hasarla bir geçebilsek...Öyle rakamlar bizi bekliyorki...İyiki endeksden sıfır atılmış diyecek cinsten... İnşallah...
    Y.T.D.

Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    ENDEKS ; 1231.54 kapanış...
    Burayı desteklemesi...En az üç - dört gün üzerinde kalması önemli olacak... (yinede dikkat)
    Küresel sorunlar olmasa yada en az hasarla bir geçebilsek...Öyle rakamlar bizi bekliyorki...İyiki endeksden sıfır atılmış diyecek cinsten... İnşallah...
    Y.T.D.
    Allah razı olsun hocam.Eline sağlık.
    OZKGY güzel bilanço açıkladı .Geride destek ve dirençleri yazmışsınız zaten ama genede bir yorum rıca ediyorum.saygılar sunuyorum...

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Allah razı olsun hocam.Eline sağlık.
    OZKGY güzel bilanço açıkladı .Geride destek ve dirençleri yazmışsınız zaten ama genede bir yorum rıca ediyorum.saygılar sunuyorum...
    Sizdende Allah razı olsun... Teşekkür ederim.
    OZKGY 4.34 kapanış...
    DİRENÇ ; 4.51 - 4.69 - 4.83...
    DESTEK ; 4.25 - 4.10...
    Yukarıda ; dirençler normalde sağlam... Sorun biraz bulunduğu kanalda birazda güzel bilançonun açıklanmasında...Birçok ky bu bilançoyu görünce aşırı alış yaparlar...tahta yapıcının beklediği andır bu belkide...satış için en uygun zamandır onlar için...Bende zamanında hep güzel kâr açıklayan şirketlerden zarar ettim maalesef... Biz gerçekleri alırız by ise satar o çünkü beklentiyi satın alır çünkü biloyodur yüksek kar çıkmayacağını daha önceden alır haberini...
    Yanlış anlamayın sizin gibi usta bir borsacıya ders vermek değil amacım belki yeni başlayan arkadaşlar okur daha temkinli olur diye yazdım yeri gelmişken...
    Ama bu böyle gitmez tabiki nezamana kadar? Tahta yapıcı biraz bıktırana kadar sonra bir bakmışsın tavan tavan gitmeye başlamış hisse tabi bu arada ky hissede yok..!!! Ve birbirine sorarlar ya ben sattım kağıt uçtu niyeki...diğeri derki çok güzel bilanço açıklamış...iyide açıklayalı nerdeyse bir iki ay oldu... Olduda sen yeni sattın oda şimdi gündeme aldı...bir sonraki blançoya kadar...diye uzar gider...İşte bu hissedede kimbilir ; bu seviye; 4.83 dedir...yani gösterge olarak kabul edebiliriz... Burayı geçerse ; öncelikle hızlanır ve ; 5.55 kanal direncini yapar sonrada devamı gelebilir...
    Hedef direnci ; 7.72 olabilir diye düşünüyorum...
    Y.T.D.

Alıntı Originally Posted by eski_prof Yazıyı Oku
    sizdende allah razı olsun... Teşekkür ederim.
    ozkgy 4.34 kapanış...
    direnç ; 4.51 - 4.69 - 4.83...
    destek ; 4.25 - 4.10...
    Yukarıda ; dirençler normalde sağlam... Sorun biraz bulunduğu kanalda birazda güzel bilançonun açıklanmasında...birçok ky bu bilançoyu görünce aşırı alış yaparlar...tahta yapıcının beklediği andır bu belkide...satış için en uygun zamandır onlar için...bende zamanında hep güzel kâr açıklayan şirketlerden zarar ettim maalesef... Biz gerçekleri alırız by ise satar o çünkü beklentiyi satın alır çünkü biloyodur yüksek kar çıkmayacağını daha önceden alır haberini...
    Yanlış anlamayın sizin gibi usta bir borsacıya ders vermek değil amacım belki yeni başlayan arkadaşlar okur daha temkinli olur diye yazdım yeri gelmişken...
    Ama bu böyle gitmez tabiki nezamana kadar? Tahta yapıcı biraz bıktırana kadar sonra bir bakmışsın tavan tavan gitmeye başlamış hisse tabi bu arada ky hissede yok..!!! Ve birbirine sorarlar ya ben sattım kağıt uçtu niyeki...diğeri derki çok güzel bilanço açıklamış...iyide açıklayalı nerdeyse bir iki ay oldu... Olduda sen yeni sattın oda şimdi gündeme aldı...bir sonraki blançoya kadar...diye uzar gider...işte bu hissedede kimbilir ; bu seviye; 4.83 dedir...yani gösterge olarak kabul edebiliriz... Burayı geçerse ; öncelikle hızlanır ve ; 5.55 kanal direncini yapar sonrada devamı gelebilir...
    Hedef direnci ; 7.72 olabilir diye düşünüyorum...
    Y.t.d.
    Yureğine sağlık hocam.Bütün içtenliğimle Rabbimden sizin gibi güzel yürekli hocalara, insan gibi insan olan insanlara duacıyım.Allah her iki cihanda sizleri bahtiyar etsin.

Bu hafta YAYLA ve OSTIM bize çorba parası verir mi diye sesli düşünüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Yureğine sağlık hocam.Bütün içtenliğimle Rabbimden sizin gibi güzel yürekli hocalara, insan gibi insan olan insanlara duacıyım.Allah her iki cihanda sizleri bahtiyar etsin.

Teşekkür ederim Esma hanım...
    Dualarınız herzaman kabul olsum inşallah... Aynı dualar bizdende size...
    Bol kazançlar dilerim...
    Pek musait degilim şuan... Akşam hisseleri hep beraber inceleyelim...
    Kapanışıda yorumlarız...

6.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku

YAYLA ; 4.06 kapattı...
    4.12 üzerinde kalması önemli olacak... Kalırsa; 5.00 direncini zorlayabilir sonra ; 5.49.. ozaman çorba gelir sıcak sıcak...
    OSTIM ; 4.05 kapanış yaptı...
    4.20 daha önce de yazmıştım...oraya yaklaşıyor ama bir türlü üzerinde kalamıyor...
    Öncelikle ;4.20 kapanış/lar şart...
    Sonra önünde ; 4.60 gibi sert bir direnç var...geçerse devamını yazarız...
    Y.T.D.

Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    YAYLA ; 4.06 kapattı...
    4.12 üzerinde kalması önemli olacak... Kalırsa; 5.00 direncini zorlayabilir sonra ; 5.49.. ozaman çorba gelir sıcak sıcak...
    OSTIM ; 4.05 kapanış yaptı...
    4.20 daha önce de yazmıştım...oraya yaklaşıyor ama bir türlü üzerinde kalamıyor...
    Öncelikle ;4.20 kapanış/lar şart...
    Sonra önünde ; 4.60 gibi sert bir direnç var...geçerse devamını yazarız...
    Y.T.D.
    Hayırlı ve bereketli bir gün diliyorum değerli hocalarım. Enerjiler hareketli şu YAYLAMIZDA eşlik eder mi?

8.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    ENDEKS ; 1231.54 kapanış...
    Y.T.D.
    Koyu renkte işaretlediklerim önemli...
    Yaklatıkça satış geliyor...
    Güncel analizi takip edelim...
    Y.T.D.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz