Sayýn Eski-Prof hocam selamlar saygýlar. Ha bu #usak kutpo olur düþüncesiyle girdim, öncelikle 2,60 civarýndaki çanaðý ne vakit tamamlar , çanak üstü uzay mý inþ.
Destek direnç yazabilir misiniz? Teþekkür ederim.
Sayýn Eski-Prof hocam selamlar saygýlar. Ha bu #usak kutpo olur düþüncesiyle girdim, öncelikle 2,60 civarýndaki çanaðý ne vakit tamamlar , çanak üstü uzay mý inþ.
Destek direnç yazabilir misiniz? Teþekkür ederim.
Ýyi akþamlar arkadaþlar...
Hiç izleyamedim bugün þimdi genel bir bakýþ yapayým...
MAALT ; 88.00 kapanýþ...
Turizm hisseleri ile ilgili bir geliþme varmý bilmiyorum... Ama pandemiden en çok etkilenen sektörlerden biri...
Aþý ile ilgili geliþmeleri satýn alýnacaksa olumlu bir yaklaþým olmakla beraber biraz daha zaman var diye düþünüyorum...Ama olumlu etkilenecekleri aþikar...
Beklentiyi satýn almak borsanýn altýn kuralý...Bunlara bir çok sektör eklemek mümkün... Bunu dün bugün gördük...
Biraz orta vade;
DÝRENÇ ; 92.00 - 94.90 - 97.40...
DESTEK ; 87.00 - 80.20...
Önümüzdeki ay seviyeler dahda netleþebilir...
Y.T.D.
Sizdende Allah razý olsun... Teþekkür ederim.
OZKGY 4.34 kapanýþ...
DÝRENÇ ; 4.51 - 4.69 - 4.83...
DESTEK ; 4.25 - 4.10...
Yukarýda ; dirençler normalde saðlam... Sorun biraz bulunduðu kanalda birazda güzel bilançonun açýklanmasýnda...Birçok ky bu bilançoyu görünce aþýrý alýþ yaparlar...tahta yapýcýnýn beklediði andýr bu belkide...satýþ için en uygun zamandýr onlar için...Bende zamanýnda hep güzel kâr açýklayan þirketlerden zarar ettim maalesef... Biz gerçekleri alýrýz by ise satar o çünkü beklentiyi satýn alýr çünkü biloyodur yüksek kar çýkmayacaðýný daha önceden alýr haberini...
Yanlýþ anlamayýn sizin gibi usta bir borsacýya ders vermek deðil amacým belki yeni baþlayan arkadaþlar okur daha temkinli olur diye yazdým yeri gelmiþken...
Ama bu böyle gitmez tabiki nezamana kadar? Tahta yapýcý biraz býktýrana kadar sonra bir bakmýþsýn tavan tavan gitmeye baþlamýþ hisse tabi bu arada ky hissede yok..!!! Ve birbirine sorarlar ya ben sattým kaðýt uçtu niyeki...diðeri derki çok güzel bilanço açýklamýþ...iyide açýklayalý nerdeyse bir iki ay oldu... Olduda sen yeni sattýn oda þimdi gündeme aldý...bir sonraki blançoya kadar...diye uzar gider...Ýþte bu hissedede kimbilir ; bu seviye; 4.83 dedir...yani gösterge olarak kabul edebiliriz... Burayý geçerse ; öncelikle hýzlanýr ve ; 5.55 kanal direncini yapar sonrada devamý gelebilir...
Hedef direnci ; 7.72 olabilir diye düþünüyorum...
Y.T.D.
.....Birçok ky bu bilançoyu görünce aþýrý alýþ yaparlar...tahta yapýcýnýn beklediði andýr bu belkide...satýþ için en uygun zamandýr onlar için...Bende zamanýnda hep güzel kâr açýklayan þirketlerden zarar ettim maalesef... Biz gerçekleri alýrýz by ise satar o çünkü beklentiyi satýn alýr çünkü biloyodur yüksek kar çýkmayacaðýný daha önceden alýr ......
Borsa , sabýrsýzlarýn sabýrlý olanlara para aktarma yeridir diye boþuna demiyorlar. Biraz temel biraz da teknik bilmiþ olunsa, ayrýca iç ve dýþ gündem takip edilse para kolay kaybedilmez.
USAK ; 2.37 kapanýþ...
Verdiðimiz kanal direncinin bir týk üzerinden kapatmýþ... Þimdi desteklemesi önemli... Üzerinde kalýrsa ; 2.39 - 2.51 - 2.60...
DESTEK ; 2.28 - 2.17 - 2.11...
Yukarýda ; 2.60 önemini koruyor... Saðlam geçerse ; 2.85 saðlam direnç... Geçerse hareketlenebilir...
Y.T.D.
Yer Ýmleri