Üstad kendim ve belki burdaki birçok ky sayende bu kurtlar sofrasında para kazandı. Büyük iş yapıyorsun. Allah razı olsun.
Arada çok soru sorup seni yoruyoruz, zorluyoruz farkındayız. hakkını helal et. Sağolasın varolasın.
Printable View
Üstad kendim ve belki burdaki birçok ky sayende bu kurtlar sofrasında para kazandı. Büyük iş yapıyorsun. Allah razı olsun.
Arada çok soru sorup seni yoruyoruz, zorluyoruz farkındayız. hakkını helal et. Sağolasın varolasın.
Gercekten zorlaniyorum.
Cevap vermek.istemiyorum bu seferde biri cikiyor bana.niye cevap yazmiyon diyor.
Tövbe tövbe diyorum.
Bazen bir soru geliyor cevaplamak istiyorum.
Sonrada yanilirim, etkilerim yada tiri viri bir kagit yuzunden fena toslarim diye cevaplamak istemiyorum.
Birde soruyu soran kisiyi taniyor olmam ile o kisinin teknik kapasitesini hissedersem cevap yaziyorum.
Yoksa hic bilmeyen birine cevap yazmak istemiyorum acikcasi.
Sakin yanlis anlamayin kimseyi kucuk gormuyorum ama bana soru soran birisi en azindan birazda olsa borsa bilgisine sahip olmali.
Ya burada alis satis kademesinin ne oldugunu bilmeyen. Devre kesicinin ne oldugunu bilmeyen insanlar var.
Simdi ben bu adama ne diyim.
Bakin akrepe adam biliyor herseyi ben ona ne dersem diyim o gider bildigini yapar.
Ben buranin bu insanlarla dolu olmasini istiyorum kimse yanlis anlamasin.
Yada oyle insanlar yoksada susacak izleyecek. Beni yormayacak.
Iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Bol kazanclar.
Karel'de son durum tamda destekte kapatmış..
https://invst.ly/6x2md
Sacro üstadım bjk de 5 günlük 20 günlük ussel ortalamayı kuvvetli yukarı kesiyor gbi bu da güçlü bir yükseliş demek doğru olur mu ( öğrenmek içindir ytd.)
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.