2021 de sert kar realizasyonunun aşıdaki bazı olumsuz haberler ile başlayacağını düşünüyorum.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
bedo önce yancılık yapmadan önce tanımadığın bilmediğin kişilere bu kadar uzun boylu yorumlar yapma .
Ben tanıyormusun veya hiç muhabbetimiz , bilgi alışverişimiz oldumu YOK .
Peki bilmişlik yaptığımı iddia etmişin o bilmişlik değil senin göremediğin BİLGİLİK dir.
Ha onu enine boyuna açarız da siz ve sizin gibiler ne kadar anlar.Yazmışınız ya Kavurmacı yazar diye ne yazıyor sallıyorum 1000 den short açtım demesi ile açmışmı oluyor, stoploss suz şuanda gömük zaten bu bir 2. si Çoktan beri yapmadığım birşeyi geçen hafta cumadan beri burada yazarak yaptım iki tahta eregl ve garanti ben teknik analizle uğraşırım , graf okumaya çalışırım geçen cumadan beri ne söylemişik ne olmuş daha 110.00 de deki endeks 124-144 hedef en son verdiğim formasyon hedefli 161 den bahsetmiyorum b yüzden birilerine sallamadan ne yazmış çizmiş yorumlamış bak öyle şuradan short kavurduk la olmaz bu işler.
Hadi kolay gelsin.
normal grip aşısının hiçbir faydası yok diyen doktor ve eczacılar var, basbas bağırıyorlar..ama dinleyen kim..
cumhurbaşkanı diyoruz..normal biri değil..mutlaka işin iç yüzünü bilen insan..dünya eski dünya olmayacak diyordu, daha mart ayında..ama bazıları aşı geldi diye kutlama yapıyor.piyasa aşıyı değil, teşviği fiyatladı..daha doğrusu teşvik, aşıyı kullanarak borsayı fiyatladı..aşı yalanıyla ekonomilerin kapanmamasını sağladılar..amaç teşviğin borsaları şişirmesiydi..aşı yalanına muhtaçlardı çünkü..
Önümüzdeki yıllarda dünyada insanların fakirleştirileceği ve mevcut sahip oldukları lükslere artık çok daha zor ulaşabileceğini düşünüyorum. Aşının da umarım yanılırım ama tam bir çözüm olamayacağını ve bunun kabulü ile ekonomilerin çok sıkıntılı bir sürece geleceğini düşünüyorum. Ben çok umutlu değilim.
İnşallah yanılıyorumdur.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AŞI + TEŞVİK oyundan bu şeytani planının aşı ayağını çekerseniz şeytani oyun bozulur..
piyasa oyuncuları bunu bal gibi biliyor.bilmeyen diğer zavallı insanlar..