Sayfa 511/1001 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,081 - 4,088 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Sayın Koç balon balığıda bir balık manüplasyon yapmıyor ama istila ederek diğer balıkların yaşanmasına engel oluyor. Manüplasyon Harun kahraman gibi olur. Manüplasyon ispatı için şikayet şart. Şikayet olandan kişinin hangi pozda olduğunu kimse göremez. Mesela Pegasus batacak diye yazan bir arkadaş vardı 50 lirada short girmişti. Topiğinde yazıyordu. Muhtemelen long yapmıştır. Ama kim takip edecek ki. Kişi tanınmışlık derecesinde söylemleri ile sorunludur. Örneğin sayın Erdoğan’ın bir sözü ile dolar 1 küsür lira düşebiliyor. Az ve öz yazmak çizmek birinci kuraldır. Bakınız son faiz artışından önce eski topik de 529. Sayfada sizin yazınız. Her insanın iki ana görevi vardır, bu görevi kabul etmeyenler zamanımızda çoğunlukta ama bilenlerde olacaktır. Birinci görev kendisine fayda sağlaması diğeri ise topluma fayda sağlamasıdır. Tabiki açı olan ise faydasız olmaktır. Yazdığın çizdiğinin sorumluluğunu taşıman lazım. Gerektiğinde yanılmayıda kabul etmek gerekir. Twitter çok karışık bu site yıllardır var, buranın devamı içinde insanlar birbirine destek olmalı. Kutuplaşarak yada baskı kurarak olmaz. Son 2 ayda ölümüne short diyenlerin tamamına yakını öldü.

2. Siz burada faiz artmaz diye yazdığınız günlerde biz Ereğli’de Migros’ta Akbank da faiz neden artırılacak diye yazıyorduk. Ekonomide değişen bir şey yok dünyanın en kötü faiz yükü bizde ama doların tekrar ilgi alanından çıkması için bu faiz artırımları şart. Keza aynı anda borsada bir cazibe merkezine dönüştü. Doları short yaparak devleti zarara uğratan arkadaşın 1 saat içinde görevden alınması durumunu iyi okumak gerekir. Onu görevden alanlar belki bir şeyden korkmuş ve o korktukları şey için oranına bakmadan faiz ile çözüm arayacaklar. Tabiki bunun bir sonu var ve muhtemelen Nisan Mayıs gibi faiz artışları azalışa dönüşecektir. Doların 8,6 dan 6,8 rakamına gelmesi çok yatırımcıda vücut kimyası bozulmasına neden olacaktır .

bu manupülasyon değil
    fikir yazmak.
    hala altında da duruyorum.
    üstelik viopuda ekledim.
    merkezin ne yapacağı konusunda bloombergte de herkes bir sürü şey söylüyor.
    bunlar hep manüpülasyonmu.?
    o zaman kimse fikir söyleyemez.
    ha tutmadı.ne yapacaz.
    tutmak zorunda mı.??
    reisin şu faizleri bir düşürelim dediği hafta merkez faiz arttırıyor.
    bu ne.?

Fikir söyleyip yanılma başka şey
    Manüplasyon başka şey

5. neden şorttum...................

viop endeks 1560 iken bazı tahtaları satıp bazılarını yükseltmeleri bende para bu kadar düşüncesi.......1560 üstü geri dönüşleri

thy nin 13 10 a garanın 10 30 a gelip geri dönüşleri....

dowun 130 üstü geri dönüşleri
    dax'ın ve ftse 'nin geride kalmaları..

cons bayımın şort oluşu ki ikinci kez yanıldığığını gördüm.... 100 de iki...

faiz yükselirse millet hisseler satar faize geçer düşüncesi......vs. vs.

siz haklı çıktınınz .....tebrik ederim ama ..karşınızdaki kişi düşman gibi davranmanız hiç hoş olmadı...

syn abka, sindoma ve sizin bu davranışınız daha naif olsa farklı olurdu....

150 bin zararla kol kestim...şükür zararım azaldı ama ... sizlerden beklentim karşınıdaki kişiyi düşman olarak görmemeniz...

syn. sindomadada var bu ben her şeyi bilirim tavrı.. yapmayınız lütfen.... syn consensus... pozunu net olarak yazıyor... siz yazamazsınız...........

o nedenle syn consensus zararda etse benim gözümde 1 numara olacak.........keşke daha güzel sohbet ortamı oluştursanızda bizlerde size... efsaneler gözüyle baksak...........

daha ayrıntılı yazacak çok şey varda özet geçtim....çok fazla konuyu uzatmaya gerek yok bence...

syn. koç' u hiç benimsemedim......nedeni bence aracı kurum elamanı.....bir kişinin bu kadar terse düşüp; hakaret yemesi ben gidiyorum bir daha yazmayacağım deyip deyip gelmesi.... özel olarak görevlendirilmiş algısı var...
    Son düzenleme : bedo; 02-01-2021 saat: 18:32.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ptesi nasıl açıyoruz şimdi?

7. Ağzınıza sağlık hocam..çok net olmuş..önemli olan anlaşılması..
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Sayın Koç balon balığıda bir balık manüplasyon yapmıyor ama istila ederek diğer balıkların yaşanmasına engel oluyor. Manüplasyon Harun kahraman gibi olur. Manüplasyon ispatı için şikayet şart. Şikayet olandan kişinin hangi pozda olduğunu kimse göremez. Mesela Pegasus batacak diye yazan bir arkadaş vardı 50 lirada short girmişti. Topiğinde yazıyordu. Muhtemelen long yapmıştır. Ama kim takip edecek ki. Kişi tanınmışlık derecesinde söylemleri ile sorunludur. Örneğin sayın Erdoğan�ın bir sözü ile dolar 1 küsür lira düşebiliyor. Az ve öz yazmak çizmek birinci kuraldır. Bakınız son faiz artışından önce eski topik de 529. Sayfada sizin yazınız. Her insanın iki ana görevi vardır, bu görevi kabul etmeyenler zamanımızda çoğunlukta ama bilenlerde olacaktır. Birinci görev kendisine fayda sağlaması diğeri ise topluma fayda sağlamasıdır. Tabiki açı olan ise faydasız olmaktır. Yazdığın çizdiğinin sorumluluğunu taşıman lazım. Gerektiğinde yanılmayıda kabul etmek gerekir. Twitter çok karışık bu site yıllardır var, buranın devamı içinde insanlar birbirine destek olmalı. Kutuplaşarak yada baskı kurarak olmaz. Son 2 ayda ölümüne short diyenlerin tamamına yakını öldü.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Artı düşünüyorum yatay artı ne alacak ne verecek ilk hafta umuyorum ki bitişi yeşil olsun...
    Posizyon gereği değil ortalama ocak ayı beklentisi..
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ptesi nasıl açıyoruz şimdi?
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 511/1001 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •