Originally Posted by
keko
arkadaşlar ben sadece trade yaptım adı üstünde her an tekrardan alınabilecek bir satıştır trade...yoksa biz hisseyi kötülemiyoruz...yaklaşık bir aydır elimdeydi ilk defa trade yaptım ama topikte kıyamet koptu..beni eleştiren arkadaşlara lütfen kendileri son bir ayda kaç defa trade yaptıklarını açıklarlar ise sevinirim...
değer verdiğim hisseler arasında bazen gidip geliyorum yakın zamanda banvitten çıkınca da orda da öyle oldu ama aradan bir süre geçtikten sonra tekrardan sermayenin yarısı ile aldık...tradede de normalde çok da başarılı değilim ,silverline beni yarıyolda bırakıp yukarılara da kaçabilir...eğer başarılı olursam tekrardan almayı düşünüyorum..
normalde kimsenin burda alıp sattığını açıklama zorunluluğu yok ki gördüğüm kadarıyla bir çok kişi de satıp çıkmış ama ben şefaf olmamın gereği olarak kendimi mecbur hissediyorum...dürüstlük benim prensibimdir...geçen günlerde herkes keko sattı deyince ben ortaya çıkıp satmadığımı söyledim ...ama perşembe günü trade amacı ile sattım...geçmişte kilergyoyu kalıcı olarak terk ettiğimde satıyorum ve bir daha da almayacağım demiştim...silverde böyle bir şey yok...sadece trade yaptım diyorum..
ha kötü niyetli olsam ve hissenin düşmesini istesem perşembe günü seans içinde hem de hisseyi kötüleye kötüleye sattığımı söyler ve sonra gerektiğinde aşağıdan yerine koyardım...görüldüğü üzere kimse panik olmasın diye cuma seans kapandıktan sonra söyledim...sattığımı da dün sadece knox dostum biliyordu...dünkü düşüşlerin benim ile alakası yok...kim aldı kim sattı onu da bilmiyorum...