Originally Posted by
Kazançkapısı
18 yıldır borsada işlem yaparım ara ara topiğe bakarım senin yazılarını da okurum,dert edeceğin bir şey yok sen doğrusunu yapmışsın tek sıkıntı bazı arkadaşlar yanlış anlamışlar...sen yokluğunu hissetirme onlar için pusula olmuşsun nacizane tavsiyem bu olur sn.keko...
Teşekürler dostum..ben zaten elimden gelinceye kadar çıktığım hisselerin yorumlarına da devam etmeye çalışıyorum...bazı arkadaşların bana çok değer verdiğini biliyorum hatta hangi hisseye girmişsem onların da beni takip ettiğini de hissediyorum....o yüzden de çıkma potansiyeli görmediğim hisselere yorum yapmıyorum ki beni takip edecek arkadaşların zarar etmesini istemiyorum...temelini beğendiğim hisseleri bir çok yerde söyledim...o hisselerden bir tanesinde de uygun yerden alıp orta ve uzun kalınsa dahi kazanılacağına inanıyorum...ama trade yapmadan duramayanların da kaliteli hisseler arasında zaman zaman gidip gelmelerinde ben sakınca görmüyorum....(alış eşikleri ve satış eşiklerine dikkat etmeleri gerekiyor )
şükürler olsun ki üç yıl içinde geçmiş zararlarımın tümünü çıkardığım gibi önemli miktarda da kara geçmişim...bildiğim hisseler konusunda bencillik yapmayı sevmiyorum...bu hisseleri tek başıma da yiyemeyeceğime göre böyle güzel bir sofrada dostlarım ile birlikte yemeyi tercih ediyorum...bizim kimseden bir şey istediğimiz yok...başkası gibi paralı üyelik peşinde de değiliz...bir faydamız oluyorsa bir dua edilsin yeterdir....yok bilmeden bir zararımız olmuş ise de bedua edilmesin yine bize yeterdir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri