Ya kitapçý abi gel, Allah aþkýna, bir karar verme aþamasýndayým, gözünü seveyim çýk ortaya.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
SÝLVER-CAN SORU/CEVAP KÖÞESÝ
SORU:
-Abi, Sn.Wishwind'i, sizi en çok seveniniz ve sýký takipçiniz olacak diyorsunuz, bize pek mümkün görünmüyor, zor biraz abi.
CEVAP:
-Evet, aynen öyle olacaðýný düþünüyorum inþallah.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Gitme kardeþim kal býrak milleti sen toparladýn buralarý bu net
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gunici destek 2.62 Direnç 2.85 olduðundan 2 kere direnci denedi 3de koparýr unarim ve Bist - ydi o.Hareketler normal.2.54 altý bozar 2.98 üstü yeni zirveler.Bistten dolayý rsi de 4 ve saatlikte aþaðý yönlü hareket var.P tesi umarým herþeyi yukarý kaldýrýr.ytd.
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslýnda hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandý. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz deðilim.
Charles Bukowski.YTD
Sayýn Ýzci gerçekten motive edici ve yol göstericisiniz bizler için siz yazmassanýz ky bu kaðýttaki sabýr testinden baþarýsýz çýkar sattýrarlar malýný yolun sonuna ulaþan ky den çok dua alýrsýnýz yazmaya devam Sayýn Ýzci hepinize iyi haftalar dilerin herþey gönlünüzce olsun.
Bir hata veya yanlýþlýktan deðil de, raporlamada farklý isimler kullanýlmasýndan kaynaklanýyor. Þöyle ki, birinde marka kullaným bedeli diye bahsedilmiþ, diðerinde ise ana hesap olan, diðer gelirler kaleminde gösterilmiþ.
Bu karýþýklýðýn nedeni; Mevzuatta tek düzen hesap planý yasa ile belirlenmiþ, ana hesaplarýn neler olduðu ve yardýmcý hesaplarýn nasýl açýlacaðý ve kodlanacaðý yine yasa ile belirtilmiþ. Þimdi burada marka kullaným bedeli; diðer gelirler hesabýnýn bir alt yardýmcý hesabý niteliðinde ve burada vergi sorumlusunun nasýl bir alt hesapta göstereceði kendine býrakýlmýþ, ister diðer gelirler olarak ana hesapta rapor eder, isterse daha iyi anlaþýlabilmesi açýsýndan alt hesapta ayrýca belirtir.
Sonuçta bir gelir kalemi; 600 lü gelir hesabýna kaydedilmiþ mi, kaydedilmiþ. Raporlamada özel dipnot olarak ayrýca gösterilmesi veya raporlamanýn açýklayýcýlýðý ve anlaþýlabilirliði açýsýndan iþin detay kýsmýndan öteye gitmez. Neticede; Muhasebe sistemi açýsýndan vergi matrahýný etkileyecek veya deðiþtirecek herhangi bir durum bulunmamaktadýr.
Yer Ýmleri