Originally Posted by
ACEMİ BORSACI
Ben bu foruma Çelik çomak hocam gibi iyi niyetli insanların vesilesiyle üye olmuştum lakin senin gibi riyakar birinin olduğunu bilseydim hayatta üye olmazdım.Gördüklerimi paylaşıyorum diyorsun lakin işine gelenleri görüyorsun ,adaletsizlikten bahsediyorsun ,büyük günahtan bahsediyorsun lakin tek bir partiden bahsederek olayları açıklamaya çalışıyorsun ,diğer siyasi partilerin işlediği günahları da söyle de adaletten bahsedeceğim derken adaletsiz duruma düşme ki şu an o durumdasın .Madem büyük günahları biliyorsun malûm partide işlenen tecavüz olaylarından bahsetsene işine gelmiyor mu yoksa bunlar büyük günah değil mi sana göre.Tertemiz duyguların nasıl kötüye kullanıldığını bu durum üzerinden de anlatsana ama yok algı yapacaksın ya işine gelmez .
Gerçi sen büyük sevap kazanmayı kendince garantilemissin lakin her şeyi Allah bilir.
Ha biz burada hangi partinin ne yaptığını sen gelene kadar ulu orta anlatmadık çünkü burada her siyasi görüşten insanlar olduğu için kimseyi incitmek istemedik , hisse bazlı değerlendirmelerimizi yaptık ama sayende burası haftalık hisse paylaşımından ziyade haftalık siyaset meydanına döndü .
Cümleten Allah ' a emanet olun topige uygun emeği geçen herkesten Allah razi olsun, malum arkadaş güzelim topigi çok güzel sabote etti.