Değerli Yerli kardeşim sizede selamlar. Size teşekkür ediyorum. Yapıcı ve olgun bakışınız için. Endeks 1373 üzerinde kalırsa 1443 ve 1465 dirençleri takip edilmeli. Sanki 1465 lere gidip ordan tekrar salabilir.Bu seviye geri dönüşün fibo 0. 62 seviyesidir. Önce elimizdekileri korumalıyız sonra fırsatlar çıkarsa değerlendirmeliyiz. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. İyi akşamlar. ..
Siyasi goruslerinizi kenara bırakırsanız iyi olur her düşüşte hükğmeti kötülemek için fırsat kollayanlar var
Siyasi tartısmalarınızı baska yerde yapın
Güzelce hisse ve endeks analizi yapan arkadaslarada mani oluyorsunus
Qua Granit ,Aydın Söke'de bulunan Türkiye'nin teknik granit üretimi yapan en büyük tesislerinden biri , satışlarının yaklaşık yüzde 50 sini ihraç ediyor ,AB ülkeleri ve ABD'ye de ihraç yapmaktadır 5 - 6 Nisan tarihlerinde 10.30 - 13.00 saatleri arasında 16 TL den halka arz edilecektir . Güçlü bir firmaya benziyor anlaşılan ben de katılmayı düşünüyorum.
Hayırlı akşamlar. Olmuksan için de bir şeyler söyleyeyim. Sabancı dan İP satın aldıktan sonra bilançoların durumu ortada. 2020 son çeyrek bilançosu biraz toparlanma görüntüsü falan sunsa da farklı bir şeyden bahsetcem.. Şirket Mondi Group a satıldı. Rekabet Kurumu onayı bekleniyor. Onaylanır mı bilmiyorum.. ama onaylanırsa çağrı fiyatı zorunluluğu ortaya çıkacak. Çağrı fiyatı ise şu an hissenin işlem gördüğü rakama yakın.
Yani şirket satışı onaylanırsa en kötü ihtimal şu an ki fiyat civarına Mondi ye hisseleri geri verebilme gibi bir durum var.
Mesela sallıyorum bir hisse aldınız. Ve en kötü ihtimal aldığınıza yakın bir fiyata satma ihtimaliniz de var. Bu, neden gözden kaçtı anlayamadım. Kimsenin böyle bir şeyden bahsettiğini görmedim de..
Bu düşüncemde bir yanlışlık var mı acaba?
Bazı dostlar yazılarımı siyasi buluyor.
Daha önce de yazdım. Hisse konularında siyaset konuşmak yasak ancak bu konu genel bir konu. Borsanın şu an yaşadığı şokun tamamen siyasi kaynaklı olduğu düşünüldüğünde burada yazılanları politikadan ayırırsak eksik kalır.
Ülkemizin içinde bulunduğu çıkmazı, yönetimsel zaafları, yanlışları, yolsuzlukları, israfı, yenen kul haklarını burada dile getirmek hepimiz açısından önümüzü görebilmek anlamında yararlı olacaktır.
5 sene önce 30bin liralık arac sahibi olan iktidar partisinin büro sorumlusu bir genç bugün milyonlarca liralık lüks araçların içinde kokain çekiyorsa ve diğer tarafta iş bulamadığı için intihar eden çifte üniversite mezunları varsa orda 83 milyonun KUL HAKKI yeniyor demektir. Orada adaletsizlik vardır. Bu adaletsizliği destekleyen veya göz yuman her kimse ahirette bedel öder.
Burada iktidarı destekleyen dostlar olabilir. Ancak bunca hak yeme, bunca adaletsizlik yapılıyor ve İslam'ın en büyük günah saydığı günahlar bir bir işleniyorsa gördüklerimi yazmazsam kendimi bu vatana ihanet etmiş hissederim.
Biliyorum ki içimizde malum partiyi destekleyen samimi müslüman kardeşlerim de var. Bu kardeşlerime işlenen günahları ve dinimizin nasıl kötüye kullanıldığını göstermek sadece benim değil, her müslümanın boynunun borcudur.
Çünkü çok iyi biliyorum ki haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.
Yazılarımı görmek istemeyen ve işlenen günahlara ortak olmayı devam ettirmek isteyen arkadaşlar beni engelledikleri taktirde yazdıklarımı görmeyecektir. Ancak burada saf ve temiz duygularla inanmış tek bir kardeşime dahi o tertemiz duygularının nasıl kötüye kullanıldığını gösterebilirsem büyük sevap kazanırım.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Ben bu foruma Çelik çomak hocam gibi iyi niyetli insanların vesilesiyle üye olmuştum lakin senin gibi riyakar birinin olduğunu bilseydim hayatta üye olmazdım.Gördüklerimi paylaşıyorum diyorsun lakin işine gelenleri görüyorsun ,adaletsizlikten bahsediyorsun ,büyük günahtan bahsediyorsun lakin tek bir partiden bahsederek olayları açıklamaya çalışıyorsun ,diğer siyasi partilerin işlediği günahları da söyle de adaletten bahsedeceğim derken adaletsiz duruma düşme ki şu an o durumdasın .Madem büyük günahları biliyorsun malûm partide işlenen tecavüz olaylarından bahsetsene işine gelmiyor mu yoksa bunlar büyük günah değil mi sana göre.Tertemiz duyguların nasıl kötüye kullanıldığını bu durum üzerinden de anlatsana ama yok algı yapacaksın ya işine gelmez .
Gerçi sen büyük sevap kazanmayı kendince garantilemissin lakin her şeyi Allah bilir.
Ha biz burada hangi partinin ne yaptığını sen gelene kadar ulu orta anlatmadık çünkü burada her siyasi görüşten insanlar olduğu için kimseyi incitmek istemedik , hisse bazlı değerlendirmelerimizi yaptık ama sayende burası haftalık hisse paylaşımından ziyade haftalık siyaset meydanına döndü .
Cümleten Allah ' a emanet olun topige uygun emeği geçen herkesten Allah razi olsun, malum arkadaş güzelim topigi çok güzel sabote etti.
rACE isimli kullanıcı!
Siyaset konuşmak başka kendi fikirlerini insanlara dayatmak başka!
İyice can sıkmaya başladın yeter artık.Senin şahsi fikirlerin kimseyi ilgilendirmiyor.Bur sayfa yatırım yapan insanlar fikir paylaşsın diye var.Ne zaman sayfaya girsem sürekli paylaşımlarını görüyorum.Amacın siyaset yapmaksa yanlış yerde olduğunun farkındasın.Bunları yine de uyarıldığın halde yapıyorsan ki öyle amacın sayfayı provoke etmek.Bu yaptığına son ver insanları daha fazla germeyi bırak.
Yer İmleri