Printable View
Apoletlimde tavan sayilir
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu hahahah 😀😀😀 doğru diyorsun üstadım. Sabah burva demistim.demi Sende bana caki demistin demi
Alıntı: Originally Posted by Webster Yakin zaman mi? Aksama olabilirmi 🤭 günlük aldım artık kapanışa satış vericem üstadım. yoksa temerrüde düşecek:)
Alıntı: Originally Posted by harunlu günlük aldım artık kapanışa satış vericem üstadım. yoksa temerrüde düşecek:) Oooof neden boyle yaptiniz kredimi?
Alıntı: Originally Posted by Webster Sabah burva demistim.demi Sende bana caki demistin demi üstad, burva gerçekten pis kağıt salar birazdan hayatta bulaşılmaz. borsa’dan soğutur adamı @myfinans üstadım Webster üstad çok dolmuş rica ediyorum akşama bir konuşma alsak? 😀😀
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu üstad, burva gerçekten pis kağıt salar birazdan hayatta bulaşılmaz. borsa’dan soğutur adamı @myfinans üstadım Webster üstad çok dolmuş rica ediyorum akşama bir konuşma alsak? 😀😀 Kursum kirildi dun aksam hic agzini acmadin Yan basliktan caki caki sesleri geliyordu Yoksa sanami aitti
Alıntı: Originally Posted by Webster Oooof neden boyle yaptiniz kredimi? Yani gbc fonunu sattım oda meğerse 3 gün valor imiş
Alıntı: Originally Posted by harunlu Yani gbc fonunu sattım oda meğerse 3 gün valor imiş Bir defa benim basimada gelmisti o Kotu