Apoletlimde tavan sayilir
Originally Posted by Fuat Soylu hahahah 😀😀😀 doğru diyorsun üstadım. Sabah burva demistim.demi Sende bana caki demistin demi
Originally Posted by Webster Yakin zaman mi? Aksama olabilirmi 🤭 günlük aldım artık kapanışa satış vericem üstadım. yoksa temerrüde düşecek
Originally Posted by harunlu günlük aldım artık kapanışa satış vericem üstadım. yoksa temerrüde düşecek Oooof neden boyle yaptiniz kredimi?
Originally Posted by Webster Sabah burva demistim.demi Sende bana caki demistin demi üstad, burva gerçekten pis kağıt salar birazdan hayatta bulaşılmaz. borsa’dan soğutur adamı @myfinans üstadım Webster üstad çok dolmuş rica ediyorum akşama bir konuşma alsak? 😀😀
Originally Posted by Fuat Soylu üstad, burva gerçekten pis kağıt salar birazdan hayatta bulaşılmaz. borsa’dan soğutur adamı @myfinans üstadım Webster üstad çok dolmuş rica ediyorum akşama bir konuşma alsak? 😀😀 Kursum kirildi dun aksam hic agzini acmadin Yan basliktan caki caki sesleri geliyordu Yoksa sanami aitti
Originally Posted by Webster Oooof neden boyle yaptiniz kredimi? Yani gbc fonunu sattım oda meğerse 3 gün valor imiş
Originally Posted by harunlu Yani gbc fonunu sattım oda meğerse 3 gün valor imiş Bir defa benim basimada gelmisti o Kotu
Forum Rules
Yer İmleri