Bizim inandığımız kadar patronda inansa... sahiplense...
Printable View
Adamlar Londra pazarına girdi Yunanistan zaten var 171 noktada bayisi var İtalya uzandı Avrupanın enbüyük on limanından birine sahip uluslararası ortakları var gayrimenkul zengini fiyatı halka arz fiyatını geçemiyor. Yeni halka arz olmuş bir sürü şirket 5 e katladı 20 ye katlayanda var inandık bekliyoruz patron bir omuz atmıyor. Yani borsaya yatırım yapacağına 5 lik boya alsak 10 katlardık ayıp valla ayıp
Ne kağıtlar var 5 katına gitmiş bu şrfsiz kağıdın çektiği operasyonu çekmiyor. İlle ders verecek mk speği ille saplayacak
Ağzına sağlık thyshine. Tencerenin dibini kazımayı bir türlü bırakmıyor. Büyük düşün böylesi beklentili hisse elinde 30-40 olsa kim ne diyecek. Zaten 2016 zirve 1,6 usd %20 de usd enflasyonu olsa ki fazladır al sana 2 dolar tamamlama çanağı bak seçime gidiyoruz arkası Tufan diyorum umru değil sineğin yağı ile uğraşıyor totoşşş
https://i.hizliresim.com/a0866ws.jpg
Bilmeyen kimin ne bilip bilmediğini hiç bilemez :)
Ben adliktan sonra 2.81 i bir daha görmedi her gün birer ikişer merdivenleri çıktı. Çok bilmiş gibi birde nedenini 1 kaç aya göreceğiz yazmadı mi beni bir gülme tutmuştu :) hemen ekran görüntüsünü çaktım tabi :)
Asıl kartal düşünsün elini fullemis. Fulleyen mi bilgiye açtır veya risktedir yoksa elinde %1 olan mi?
Arkadaşlar artık buraya çok çok az yazmayı dusunuyorum herkese hayırlı kazançlar