Sayfa 518/614 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Temel kendini çok ciddiye alıyorsun. Kasma ne istiyosan yaz… m koydular hissenin zaten bi de senin nazınla uğraşmayalım 👍🏻

2. Senin Türkçe öğretmenine Türkçe öğreteni seveyim. Yazdım ya daha ne yazayım. Hisse iki yükseldi bitin kanlandi galiba temel filan hayırdır
     Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Temel kendini çok ciddiye alıyorsun. Kasma ne istiyosan yaz� m koydular hissenin zaten bi de senin nazınla uğraşmayalım [emoji1303]

3. Şakayla karışık akşamdan sabaha %10 luk olduk . 922 den 8,40 a bu ne hız bu acele. Beklentilere bir tek biz inanıyorux herhalde tahtacının umru değil

4.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    İtalya'da ki yatirim tarzı galiba yine Yunanistan'da ki tarzda bir alış şekli ile olabilir. Yazdığım sadece bir tahmin. Ama bu durumun hisseye yansımamasi ülkedeki yatırımcıların durumunu gösteriyor.
    Selamlar Üstad bu İtalya Yunanistan tarz marz bu konuyu açmanız mümkün mü Franzız kaldım sanki.

5. Bist sanki koltuk değnekleri ile ayakta duruyor. Birçok hisse kırmızı insanın aklına gelmiyor değil ya koltuk değnekleride kayarsa diye..

6.  Alıntı Originally Posted by KIZILBARON Yazıyı Oku
    Selamlar Üstad bu İtalya Yunanistan tarz marz bu konuyu açmanız mümkün mü Franzız kaldım sanki.
    Özelden atıyorum buraya pek yazmayacağım artık milletle uğraşamam. Bugünde kırmızı bugünde aldım, gelenek bozulmadı bende. Her geçen gün elimde daha çok var ve daha çok olacak inşallah
    Son düzenleme : temel analizci; 12-10-2022 saat: 14:37.

7.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Özelden atıyorum buraya pek yazmayacağım artık milletle uğraşamam. Bugünde kırmızı bugünde aldım, gelenek bozulmadı bende. Her geçen gün elimde daha çok var ve daha çok olacak inşallah
    Bizede at bakalım bizde bilelim ortagız sonuçta.

8.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Bizede at bakalım bizde bilelim ortagız sonuçta.
    Yunanistan'da ki ni nasıl aldı araştırın arkadaşlar bunlar zor şeyler değil. Tabi yazıda da yazdığım gibi sadece benim tahminim bu müneccim değilim.

Sayfa 518/614 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •