böyle bir takıma sahip kulübün kağıdına neden yatırımcı gelsin ki zaten? takımı geçsek de güven yok. zamanında az kazıklamadı yatırımcısını, sadri'ler, iho'lar, usta'lar...
Printable View
Şeytanın bacağını kıramadık bir türlü...
Var bu işte bir iş...
1.40 hacimli kararsa bu meret kacta durulur tekniki gardaşlar hele bir el atsın ne derler
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugünün takası varmı arkadaşlar ..
MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, takımların borç batağı içinde olduğunu belirterek, 4 büyükler dahil hiçbir kulübün borçların faizlerini dahi ödemesinin mümkün olmadığını söyledi. Futbol Federasyonu'na kayyum önerisinde bulunan Sancaklı, "Nasıl ki belediyelere kayyum atayabiliyorsak, Futbol Federasyonu ve sporla ilgili de el çektirelim" dedi.
İnşallah olur.
https://tr.sputniknews.com/spor/2018...ayyum-onerisi/
Tspor la pek ilgisi olmaz ama;
Fed’in para politikasını belirleyen Federal Açık Piyasa Komitesinin (FOMC) iki günlük kasım toplantısı beklendiği gibi olaysız sona erdi. ABD’de yapılan Kongre seçimlerinin hemen ardından yapılan toplantıdan sonra yayımlanan karar metnine göre, 9 FOMC üyesi politika faizini yüzde 2-2,25 aralığında sabit tutma kararını oy birliğiyle aldı.
Bu Malatya ünalı gönderir..
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi kere de yanılt be tspor
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
lan motorcu!!! nerdesin... ne oldu grafiklerin , çizgilerin.. sesin çıkmıyor... mal a mi bağladın...
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şerefsiz haysiyetsiz onursuz herifler
Onur'a gelen her top gol oluyor..
Nasıl olsa ceza alıcaz aq bebeleri
Fulbolcular TS sabote ediyor.
Başta Onur bu takımın başına bela ..
Yönetim de teknik direktör de gitsin
SM-J320H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tsporun deli spekleri yukarı cekip duruyor ama takım da o delilik yok rezil herifler ya
Tamda bu hafta ne güzel oynuyor derken,
3 pozizyonuda kaçırdık derken bir gol yiyoruz...
Ardından goller... dk.65 skor 5-0...
Her yediğimiz golde 40 defa aynı
Pozisyona girseler biri gol olmaz...
Netice gerçek olan şuan 5-0...
Artık kesin anladım.
Eee tspor çok ah aldınız çok.
Yatırimcılarınızdan eski
oyuncularınızdan seyircilerinizden...
Her gelen koltuk ve cep to cep için
Geldi gitti. Kulüp battı. Şimdide eskiler şöyle
Böyle yapmış derken kendileride aynını yapıyor.
Bıktım artık. Futboldan da tspordanda hissesindende... Batsın artık. 50 yıllık
Tspor lu olarak söylüyorum.
Çöpten farkı yok kağıdın. Alın
Popnzu silin... ne haliniz varsa
Görün.
Hey gidi günler heyyyy...
Tspor un haline bak. Çok Üzgünüm
Çok...
Bir tarafta geleni tutan
Diğer tarafta geleni yiyen
İşte maçın özeti..
Bu kağıdı aldığım güne lanet olsun...bide sebep olanlara lanet olsun,burunlarından gelsin...zararına kurtulacağım daha fazla sağlığımı kaybedemem allah sabırlar versin
SM-J320H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şampiyonluk beklentiisi yoktu zaten başka bişey var tahtada sanki bireleri mal iyi alıyor salacaklarını zannetmiyorum..
katarlılara verseleler bari.. ne kaldıki zaten.
o kendini bilir... suç biraz da ts ye gönül vermiş, güzel insanlarda.. kanıyor, iyi düşünüyor. hep uyardım, hep dışardan izledim, yeri geldi işbirlikçi oldum, postacı oldum, eyvallah.. bildiğim tek şey var 2011 i hakkı olan i alamayan TS ye yenilerini yedirmezler.. 2011 gün gibi ortada duruyorken yenileri hayal olur, sportif başarı için sakin hisse almayın dedim ve diyorum. hakli , haksız olmam önemli değil, tatmin olmak için de yazmıyorum Zamanın da yaşadığım sıkıntıyı, yeniler yaşamasın isterim.. 1 kişi bile olsa , bu ortamda uzak tutmaya yararsam #tspor dan mutlu olurum.. bol kazanç. mac için, üzüldüğüm durum TS nin birkaç yavsagin elinde oyuncak olması...
türk siyasetini elindeki güçle idare eden ve sürekli edeceğini düşünen aydın doğan ne ise yıllarca içerden çökerten onur kıvrak tsporu bence sürekli sabote etmiştir....hoca getirip hoca götüren,yönetici getirip yönetici götüren ****** futbolcular aldıkları milyonların hakkını takımı satarak ödeme yolunu seçtiler.....bu çooooooooook geç alınan bir karardır......benceeeee.......
https://odatv.com/trabzonsporda-deprem-12111816.html
abi hosgeldin... uzun zamandır yazmıyordun... hisse de misin , yoksa benim gibi eski günler hatrına takip de misin... yorumuna da katılıyorum, shota zamanin da ve hamı nin önünde firmayı bırakıp sahayı terk ettiğinde bitmişti bu iş.. Burak için içim ciz etmiyor değil ama asıl olan TRABZONSPOR dur.... kal sağlıcakla..
teşekkürler kardeşimm...........hissede değilim ama eski sevdam hissenin geldiği nokta ve TSPOR olarak yıllar sonra attığı en doğru karar için yazayım istedim.milyon dolarları alıp takımı nasıl sattığını bile bile hissede olamazdım.mış gibi yatarak mış gibi uçarak hatta hoca,antranör ve oyuncularla olmadık yenilgiler alarak kaptanlık yapılmaz.........yönetimleri yediler,hocaları gönderebilmek için bilerek maç verdiler.......sonra en iyi tsporlu biziz dediler...birileride bunu yedi veya yediler......gariban yatırımcı beklesin ki başarı gelsin.....
burak her topu ister ,her topa maydanoz bakın o 2 genç günden güne yok edildi........yusuf ve abdül neden çöktü neden ??????????
burak ve kaptan yüzünden.........
başarı gelecektir göreceksiniz.........yazılacak çok şey var ama yazmayayım.............
Ah bir varmış bir yokmuş
eski günlerden...
ne zorladın be ,ama dayanmaya devam
ytd,syg
Böyle yapsak borsada doğru hisseyi bulabilir miyiz?
https://m.youtube.com/watch?v=XYYnctX7vhU
Ky'nin an itibariyle borsadaki hali. :)
https://m.youtube.com/watch?v=SUSUa15h3Rs
Sn because ,
Namıssız çok yoruyo ne düşünüyorsunuz
Ali koç marta kadar süre verdi sonrası meçhul diyor ,ozamana kadar bu ekonomik yapı ile devam zor gibi çantadan sizce ne çıkarırlar syg
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trabzonspor'a yaklaşık 100 milyon TL gelir elde edilecek projede sona yaklaşıldı.
1.5 milyarlık borcun yanında hiç gibi gözüksede olumlu haber.
Aynı haberde sermaye artışına gideceği de yazıyor...
Şu haberi şurayada atılsada cümle alem
Okusa bilgilense... Hayırlı kandiller
Kaynağı çok güvenilir görmüyorum... Daha önce manipülatif çok haberini gördük zira... TS haber sitesi... Bence dikkate almaya değmez... Şu bizim eski benzin istasyonu muhabbetini yeniden parlatmış... Üstelik bir yıl sonra gelir getirecek diye yazmış altına da sermaye arttırımı yaparak sıcak para koymak istiyor yönetim diye eklemiş... Ama yönetimin hisse alması beni huylandırıyor... Bedelli hazırlığından şüphe ediyorum açıkçası... Hayırlısı nasıl olsa şemsiye açılmıyor...
Bedelli yapacaksa sirket
Hisse almazdı... niye alsınki
Bedelli yapacaksa?