Yönetim de teknik direktör de gitsin
SM-J320H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yönetim de teknik direktör de gitsin
Bu tsporun deli spekleri yukarý cekip duruyor ama takým da o delilik yok rezil herifler ya
Tamda bu hafta ne güzel oynuyor derken,
3 pozizyonuda kaçýrdýk derken bir gol yiyoruz...
Ardýndan goller... dk.65 skor 5-0...
Her yediðimiz golde 40 defa ayný
Pozisyona girseler biri gol olmaz...
Netice gerçek olan þuan 5-0...
Artýk kesin anladým.
Eee tspor çok ah aldýnýz çok.
Yatýrimcýlarýnýzdan eski
oyuncularýnýzdan seyircilerinizden...
Her gelen koltuk ve cep to cep için
Geldi gitti. Kulüp battý. Þimdide eskiler þöyle
Böyle yapmýþ derken kendileride aynýný yapýyor.
Býktým artýk. Futboldan da tspordanda hissesindende... Batsýn artýk. 50 yýllýk
Tspor lu olarak söylüyorum.
Çöpten farký yok kaðýdýn. Alýn
Popnzu silin... ne haliniz varsa
Görün.
Hey gidi günler heyyyy...
Tspor un haline bak. Çok Üzgünüm
Çok...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
Bir tarafta geleni tutan
Diðer tarafta geleni yiyen
Ýþte maçýn özeti..
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazýlarýmýn tamamý ( SPK ) Sermaye Piyasasi Kanunu ; md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamin da Yatirim Danismanligi icerisin de degerlendirilemez , Yatirim tavsiyesi icermez ve yatýrým niteliði taþýmadýgin dan dolayi , Yatirim Tavsiyesi Degildir
Bu kaðýdý aldýðým güne lanet olsun...bide sebep olanlara lanet olsun,burunlarýndan gelsin...zararýna kurtulacaðým daha fazla saðlýðýmý kaybedemem allah sabýrlar versin
þampiyonluk beklentiisi yoktu zaten baþka biþey var tahtada sanki bireleri mal iyi alýyor salacaklarýný zannetmiyorum..
katarlýlara verseleler bari.. ne kaldýki zaten.
o kendini bilir... suç biraz da ts ye gönül vermiþ, güzel insanlarda.. kanýyor, iyi düþünüyor. hep uyardým, hep dýþardan izledim, yeri geldi iþbirlikçi oldum, postacý oldum, eyvallah.. bildiðim tek þey var 2011 i hakký olan i alamayan TS ye yenilerini yedirmezler.. 2011 gün gibi ortada duruyorken yenileri hayal olur, sportif baþarý için sakin hisse almayýn dedim ve diyorum. hakli , haksýz olmam önemli deðil, tatmin olmak için de yazmýyorum Zamanýn da yaþadýðým sýkýntýyý, yeniler yaþamasýn isterim.. 1 kiþi bile olsa , bu ortamda uzak tutmaya yararsam #tspor dan mutlu olurum.. bol kazanç. mac için, üzüldüðüm durum TS nin birkaç yavsagin elinde oyuncak olmasý...
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri