donumuzud a istiyor pç....
Printable View
donumuzud a istiyor pç....
korku tuneline girdi ve çıtı dirençimizi kırmak amacı dökülen oldumu.
Ver coşkuyu pampa
Salı herkes kendi malını satmışhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...842210dfb4.jpg
SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece gedik, denizin malını satmışhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...61534bbfcc.jpg
Akşam yayınlanacak SPK bülteninde sermaye tavanı onayı gelir...
spk bunların tüm faaliyetlerini yolsuzluklarını dümenlerini biliyor. DEVLET BUNLARA DA EL KOYUP KAYYUM ATASA NE İYİ OLUR.
Tüm şirketlerinde ve öz sermayesi zayıf şirketlerle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar.
Kayserili çulsuz çıktı..8 yıktı..3 e yakın karşıladı..yap şimdi bedellini güzel güzel..
YTD
Bir kademe için uğraşıyor ne aç adamlar 90 verecekse 96 dan iteleyeyim derdinde bi skt git sefersiz 10 kr mu yapacan yap ne duruyorsun.
ben bu hissede al sat baskı kur işlerinin hala bir dümen oldugunu düşünüyorum 4.00 tl az az aşagı salsalardı millet çok düştü diye hisseye atlıyaçaktı hisseyi 10 60 kadar çıkar sonra ver aşagı millet biliyor en azından çıktığı yere ineçek diye niye alsın niye satmak değil başa dümenler çevirmek bu gün bu filimi biraz fazla uzaltılar..............rast gele
Bilen var mı arkadaşlar bu hisseden bu açık pozisyonda kalanları var mı
Redmi Note 6 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takasbank ödünç pay piyasası bugün mü belli olur yarın mı
Redmi Note 6 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyin kavgası var bu kadar işlem oluyor...açıga satış ve kredili işleme kapalı olmasa hacim bunun 5 katı olurdu...ne iş çözemedim...al sat ta yaptırıyor...şaka gibi hisse...
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
takasçı arkadaşlar............ bu gün işlem yapan kasap mı yoksa sünnettçimi bir görelim. selamlar......
Yada suçduyurusu! Kamu ile de ilgili olduğundan, piyasanın şeffaflaşması, sadece Kap'taki bilgiye dayalı arz talep dengesinin/fiyatının oluşması ve Uluslararası piyasalarda hakettiği değerde bir BİST için! Manipülasyonların ve piyasa dolandırıcılarının, karaparacıların önüne geçilmesi lazım...
1. Bu tahtada bu fiyatlarda galip den başkası açık yapamaz, yapan kendisidir. Açığı başka kurumdan virman ile kapatır.
2. Açığı kapatmak için gün sınırı yoktur, ödünç alınan gün kadar ödünç ücreti ödenir.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cff5d2dfca.jpg
Galibin sadece metroda 51 milyonu var, diğer kurumlar da da vardır muhakkak.
Bu kadar malı kime kaçtan satacak.
Kalan malın maliyeti 5 tl altında olamaz.
2018 marttan beri aldığı ve denizden virmanladığı 95 milyonun maliyeti 4 tl.
Geçen hafta sattığı 40 milyonun ortalaması 1.50 tl olsun.
Kalan malım maliyeti 5 tl üzerine çıktı bence.
Sizce.....?????????https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9f6250e0bf.jpg
Bugün burayı daha hareketli bekliyordum.. Herkes satmış galiba, yada hisseye küsmüşler d:))))
Tahminimce bedelli işinin önüne geçmek ihisseyi 1'in altına getilmesi mi acaba, özdemirci ailesi böyle giderse çoğunluk hisselerini elinden kaybederek şirketin yönetimini de şirketi de kaybedecek gibi, nasıl mı fiyatı aşağıya 1'in altına çekecekler bu arada %100 bedelli açıklanırsa kimse bedelliye girmez kim alır ki 0,98'lık kağıdı 1 TL'ye bu arada oyunu yapan devreye girecek rüçhanları yada 1 altında toplayarak şirketi ele geçirecek ÖZDEMİRCİ AİLESİ VEYA OZGYO acilen devreye grip Bedelli değil birikmiş karlardan bedelsiz açıklaması yaparsa oyunu bozar yoksa işi zor
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
%100 bedelli demek mevcut senede 250.000.000 senet demek bu da 500.000.000 senetin %50 demek yani bu seneten % 90 toplasa matemetiksel bir hesapta işler değişiyor. AYRICA BİR TARAFTAN SATIP DİĞER TARAFTAN TOPLAYIP TOPLAMADIĞINI KİMSE BİLEMEZ.
yatırım tavsiyesi değildir,
özdereci nasıl bir patron hissesinde her türlü ...... dümen dönüyor adamdan tık yok. geçenlerde atılan takasla bu günki takaslardaki
fark metro 700 bine yakın iş 40 bine yakın ak 5 bine zb bine yakın ufak ufak ya yemlemişler ya da bir köy sandığı kurarak oraya aktardılar bana dokunmayın ne yaparsanız yapın diyen bir patron bulmuşlar istediği oyunu oynuyorlar.
not. sn.metinmetin, patronların isimlerini karıştırmışın başka ailenin ismini yazmışsı.
sayın tiger kağıtlar duruyor maalesef zamanlama hatası yaptık ama olan oldu. eroinman gibi 1 TL fiyatı görünce yine aldım ama elimdekilere göre devede kulak sayılır. nefsim körlensin diye. başıma gelen olaylar sonuçlandığında hep hakkımda hayırlısı olmuştur. Allahıma güveniyorum burda tongaya düşmüş gibi görünmem bakalım misliyle başka bir şansın kapısını açmış olacak mı ben öyle olur diyorum beklemek zaten alıştığımız bir konu :)
Ben bugün 3 ay bürüt takas bekliyordum... Gelmedi ! Piskolojik baskı başlamışken yarın bunlar rahat durmaz şöyle 0,89 değdirirlerse ki anlık ? Oradan dönüş bekliyorum... Ytd ancak şirket yetkililerinden güzel bir haber gelmedikçe işimiz çok zor adamın elinde halen milyolarca lot var .
Amor
1.28 maliyetli hisseleri bugun 1 tl ye verdim sonuc koca bir zarar nasip boyleymis kalanlara bol sans iyi aksamlar
İyi güzel de öyle kağıdıma sahip çıkayım demekle olmuyor.para lazım..az para da değil.destek attıkça yukardan mal yer kafasına.patronda nakit sıkıntısı var.daireleri bitireli 2 yıl oldu,özel faiz,fiyat iskontosu vs rağmen hala yarısı boş..satamıyor.bu ortamda da satması mümkün değil.yeni proje de yok.bence en doğrusunu yaptı.düşen bıçağı tutmadı.
Nakti yokken şirketine çöken galibe rest çekti.galip de zorda yorganı yaktı..
Ytd
Artık günlüğü geçtim zararı unuttum sorum şu yıl sonu bilanço beklentiniz nedir... 17/01/2020 de hisse fiyatı ne olur ... Tahminlerinizi alıyım .
Ozderici ve galip buraya yazsa... Karşılıklı ne yapmak istediklerini yazsa, herkes rahat eder.
Kayıtlı sermaye 2023 e kadar %100 artacak.
Bedelli ve bedelsiz hazirana kadar en az %20 gelir.
Patrona borç var çünkü... Daire satışı yok.
Galip daire satışı olsun istiyor. Temettü istiyor...
Patron kira sertifikası satmak için şirket kuruyor...
Şimdilik filler tepişiyor, çimenler eziliyor.