Sayfa 259/522 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon
Arama sonucu : 4172 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1. Tahminimce bedelli işinin önüne geçmek ihisseyi 1'in altına getilmesi mi acaba, özdemirci ailesi böyle giderse çoğunluk hisselerini elinden kaybederek şirketin yönetimini de şirketi de kaybedecek gibi, nasıl mı fiyatı aşağıya 1'in altına çekecekler bu arada %100 bedelli açıklanırsa kimse bedelliye girmez kim alır ki 0,98'lık kağıdı 1 TL'ye bu arada oyunu yapan devreye girecek rüçhanları yada 1 altında toplayarak şirketi ele geçirecek ÖZDEMİRCİ AİLESİ VEYA OZGYO acilen devreye grip Bedelli değil birikmiş karlardan bedelsiz açıklaması yaparsa oyunu bozar yoksa işi zor
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
    Son düzenleme : metinmetin; 17-01-2019 saat: 23:02.

2.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Bugün burayı daha hareketli bekliyordum.. Herkes satmış galiba, yada hisseye küsmüşler d)))
    Ne satması zulayı fulledim daha da fulleyeceğim.ya hep ya hiç. Battı balık yan gider.

3.  Alıntı Originally Posted by yerol1234 Yazıyı Oku
    Metin hepsini alsa % 49 yapar. Şu anda da elindekileri çikarmayacak adam kalaninda hepsini alacak yinede 49 yapar ha diyorsanki patronda bedelliye katilmayip rüchanlarini speke verecek ha o zaman ćoğunluk speke gecer yani patron kendivayağina sıkacak öylemi
    Usta sanırım senin elinde baya vardı aynı duruyormu al sat yaptınmı,forumun en çok hissesi olan sensin sanırım
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

4.  Alıntı Originally Posted by yerol1234 Yazıyı Oku
    metin hepsini alsa % 49 yapar. şu anda da elindekileri çikarmayacak adam kalaninda hepsini alacak yinede 49 yapar ha diyorsanki patronda bedelliye katilmayip rüchanlarini speke verecek ha o zaman ä‡oğunluk speke gecer yani patron kendivayağina sıkacak öylemi
    %100 bedelli demek mevcut senede 250.000.000 senet demek bu da 500.000.000 senetin %50 demek yani bu seneten % 90 toplasa matemetiksel bir hesapta işler değişiyor. AYRICA BİR TARAFTAN SATIP DİĞER TARAFTAN TOPLAYIP TOPLAMADIĞINI KİMSE BİLEMEZ.
    yatırım tavsiyesi değildir,

5.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Ne satması zulayı fulledim daha da fulleyeceğim.ya hep ya hiç. Battı balık yan gider.
    0.90 altı olursa bi o kadar ilave edip maliyeti 1 altına çekmem gerek öyle yada böyle en kötü ihtimal ölü kedi sıçrar o esnada basar geçerim diye düşünüyorum
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

6. özdereci nasıl bir patron hissesinde her türlü ...... dümen dönüyor adamdan tık yok. geçenlerde atılan takasla bu günki takaslardaki
    fark metro 700 bine yakın iş 40 bine yakın ak 5 bine zb bine yakın ufak ufak ya yemlemişler ya da bir köy sandığı kurarak oraya aktardılar bana dokunmayın ne yaparsanız yapın diyen bir patron bulmuşlar istediği oyunu oynuyorlar.

not. sn.metinmetin, patronların isimlerini karıştırmışın başka ailenin ismini yazmışsı.

7. sayın tiger kağıtlar duruyor maalesef zamanlama hatası yaptık ama olan oldu. eroinman gibi 1 TL fiyatı görünce yine aldım ama elimdekilere göre devede kulak sayılır. nefsim körlensin diye. başıma gelen olaylar sonuçlandığında hep hakkımda hayırlısı olmuştur. Allahıma güveniyorum burda tongaya düşmüş gibi görünmem bakalım misliyle başka bir şansın kapısını açmış olacak mı ben öyle olur diyorum beklemek zaten alıştığımız bir konu

Ben bugün 3 ay bürüt takas bekliyordum... Gelmedi ! Piskolojik baskı başlamışken yarın bunlar rahat durmaz şöyle 0,89 değdirirlerse ki anlık ? Oradan dönüş bekliyorum... Ytd ancak şirket yetkililerinden güzel bir haber gelmedikçe işimiz çok zor adamın elinde halen milyolarca lot var .

Amor
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

Sayfa 259/522 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •