1.28 maliyetli hisseleri bugun 1 tl ye verdim sonuc koca bir zarar nasip boyleymis kalanlara bol sans iyi aksamlar
1.28 maliyetli hisseleri bugun 1 tl ye verdim sonuc koca bir zarar nasip boyleymis kalanlara bol sans iyi aksamlar
Ýyi güzel de öyle kaðýdýma sahip çýkayým demekle olmuyor.para lazým..az para da deðil.destek attýkça yukardan mal yer kafasýna.patronda nakit sýkýntýsý var.daireleri bitireli 2 yýl oldu,özel faiz,fiyat iskontosu vs raðmen hala yarýsý boþ..satamýyor.bu ortamda da satmasý mümkün deðil.yeni proje de yok.bence en doðrusunu yaptý.düþen býçaðý tutmadý.
Nakti yokken þirketine çöken galibe rest çekti.galip de zorda yorganý yaktý..
Ytd
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Artýk günlüðü geçtim zararý unuttum sorum þu yýl sonu bilanço beklentiniz nedir... 17/01/2020 de hisse fiyatý ne olur ... Tahminlerinizi alýyým .
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Ozderici ve galip buraya yazsa... Karþýlýklý ne yapmak istediklerini yazsa, herkes rahat eder.
Kayýtlý sermaye 2023 e kadar %100 artacak.
Bedelli ve bedelsiz hazirana kadar en az %20 gelir.
Patrona borç var çünkü... Daire satýþý yok.
Galip daire satýþý olsun istiyor. Temettü istiyor...
Patron kira sertifikasý satmak için þirket kuruyor...
Þimdilik filler tepiþiyor, çimenler eziliyor.
Yer Ýmleri