55.56.57 kapatma hevesınde.
Printable View
55.56.57 kapatma hevesınde.
benim gereldeki yorumlarım cuma günü seans kapandıktan sonradır...o vakit yaptığım yorumlar hisseyi elinde bulunduranlara yönelik idi...3-5 kademe kar etmek isteyenler için de fırsat verdi gerel...dün gerel primli iken hissenin dengeye geldiğini artık herkesin hisseyi tutup tutmama konusunda bir karar vermesi gerektiğini söylemiştim...o yorumum son yorumum idi ...
silverline de ise dün bayağı paylaşım yapmış idik...dün alanların hepsi kardalar..artık tutup tutmama kararı da onlarındır...bizim yorumlarımız ile kazanan olduysa bize bir dua etsin yeterdir....çok nadiren de olsa kayıp etmiş olanlar da bana bedua etmesinler yeterdir...burada kimseden herhangi bir menfaat talep etmiyoruz....
art niyetli söylediğine de zaten ihtimal vermiyorum...ama insanların bir şeyleri merak etmesi normaldir..o tür soruları elimizden geldiğince cevaplamaya çalışırız..
testeremı bu ne yavvv
En az 2 ay daha 2,65 üstünü görmez. Hikayesiz, habersiz her çıkışın sonu iniş bu borsada. Süzüle süzüle 2.30 lara kadar iner sonra belki başka şeyler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
%10 geri geldi... Biraz fazla oldu bu!!!
Malsahibi fena sinirlenmiş anlaşılan...
meksika dalgası resmen
Az bi zararına verdim. Dünya kar ile vermedik. Böyle geri çekilen kağıtlardan umudumu kesiyorum hemen. Yatırım tavsiyesi değildir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sırf bugun trade ıcın gırmıstım elımızde patladı... canı sagolsun...gostergelerı sısıktı.dınmesı lazım bıraz dıye dusunuyorum...
kapanış 2,56-57 den oldu arkadaşlar...ağırlıklı ortalaması ise 2,58 de kaldı..2,58 ve üzeri bir kapanış daha şık olacaktı ama bence buna da şükür etmek lazım...endeksin %1,1 ekside olduğu bir günde buna da sevinmek lazım...işlem hacmi bu gün bayağı artmış...yarın tekrardan ilk etapta çıkış yapmasını bekliyorum..bu çıkışın tekrardan 2,70-74 seviyelerine ulaşma ihtimali var...bakalım yarın nasıl davranacak ?? aslında yavaş yavaş çıkması daha güzel olurdu...ama piyasa bir anda saldırınca ve bu saldıranların da bir çoğu kısacı olunca bu kadar sert çıkıp indi...
gün sonundaki %5,79 luk primi de öpüp başımıza koymamız lazım...su akar yolunu bulur...temeli sağlam hisseler illa ki çıkarlar...zaman zaman kısada günlükçülerden dolayı denge bozulursa dahi tekrardan yolunu bulacaktır...
bir ky nın en büyük silahı kaliteli hissede sabır ile beklemektir...günlük al satlar sermayelerin başdüşmanıdır...o hissede kol keseyim bu hissede el keseyim derken bir de bakıyorsunuz ki sadece gövdeniz kalmış...geçmişte iki sermayemi böyle kayıp etmiştim..o vakitler kektim..yeni yeni keko oldum....:)
Ustad duruyor mu? Ben ana govdeyi ciktim... Evladiyelik olan kisim kaldi ( o zaten hep sabit ve sanirim maliyeti de sifirlamis olabilir).. Az sakinlesin yine giricem. Insallah buralari icsellestirir. Duserse de buralardan panik yapmayasin sakin!.. Mayisa kadar daha cok gider gelir... Bu hareketini bu kadar erken tahmin edememekle birlikte, 3 ileri 1 geri olacak seklindeki dusuncemi koruyorum. Yalniz bu gunku hareketini hic sevmedigimi de belirtmeliyim. Eski gunlerini aratmadi hinzir!...Selamlar tum ortaklara bol kazanclar...
Yatirim tavsiyesi degildir...
Benim de oyle pek becerdigim soylenemez aslinda... Kagida uzun sure sonra boyle ilginin olmasi gercekten guzel. Bir de kar iyi gelirse tahtanin efelerinin elinden kaparlar kagidi ki akilli olsunlar artik... Neyse kirletmeyeyim daha fazla... Selamlar, saygilar...
Eksi endexte iyi kapanış oldu bencede. Arkası yarın gelir mi bilinmez ama bu sevda burda bitmez gibi görünüyor. 2 ileri bir geri yaparak gitsin zaten gidecekse. Her gün yeşil yakarsa bizde devreleri yakarız ilerde.:oleyo:
Ak
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi hayirli kazanclar cumleten arkadaslar
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse işlem hacmini düşürerek sakinleşmeye çalışıyor...son iki günlük ciddi primi hazmetmeye çalışıyor...sabah 2,61 i görmesine rağmen dün alıp da kendini huzursuz hissedenlerin satışı ile tekrardan 2,52 lere indi ve daha sonra tekrardan toparlanmaya çalıştı..şu anki fiyat 2,55....
kısacası hisse dengelenme ve sakinleşme çabasında...son iki günlük hazm işlemi bittikten sonra tekrardan yukarıya bir atak beklenebilir...
%0,80 lik endeks düşüşüne rağmen silverline sağlam durmaya çalışıyor..bu duruşunu şu ana kadar çok beğeniyorum...sabır sabır sabır...
Borsamiz duserken senedin bu sekilde olmasi iyibence
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İZCİ kayıplarda , o yeniden yazmaya başlarsa , senedin yukarı harekete devam edeceği hissi oluşur bende :)
----------------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir....
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Abi, Pazarlamanın durumuna ne diyeceksin. Birleşme düşünürler mi?
CEVAP:
-Düşünürler tabii.
SORU:
-Hayır desen şaşardım zaten abi. Bir de olumsuz baksan olmaz değil mi.
CEVAP:
-Niye düşünürler biliyor musun. 1) Bunlar, derimod gibi aile şirketi değil, kalabalık ortaklar. İbrahim bey, M.İlhan bey, Mustafa bey, Engin bey ve Hüseyin bey. (soyadları farklı) olaylara kurumsal yaklaşabilirler. Çünkü şirketin sahibi çok olduğunda, gerçek sahibi hiç biri değildir ve doğruyu bulabilecek fikirler artar. (horozu çok olan köyün sabahı geç olur.) 2) Halka açıklık %49 yüksek bir rakam. Yani şirketin kurumsallık isteğine uygun. Birleşmeyi düşüneceklerdir.
SORU:
-Abi, şirket 29 Aralık 2017' de marka kullanım bedeli açıkladı. Bu ne demek oluyor. Bizim için iyi bir şey mi?
CEVAP:
-Evet, Çok iyi. Marka kullanım bedeli adıyla her çeyrek bir bedel alıyordu. Bu sefer rakam çok daha iyi geldi.
SORU:
-İyi gelen ne abi, biraz daha açar mısın. Hani bize de iyi gelsin abi.
CEVAP:
-Marka kullanım bedeli, pazarlama şirketinden tahsil ediliyor. Son çeyrekte, toplamda ve koparmada, şimdiye kadar tahsil ettiklerinin en yüksek çeyreği olmuş.(bkz-//https://www.kap.org.tr/tr/) Sonuç olarak 2017 yılını iyi bir ciro ile kapattık diyebiliriz. inş.
izci kardeş paylaşımlarını beğendiğimi söylemek isterim...öncelikle topik adına sana teşekür etmek istiyorum...topiklerde bilgi paylaşımı çok güzel...hala birbirimizden çok şey öğreniyoruz...dostum ben sana bir kaç soru sormak istiyorum...
dostum geçmişte de zaten tüm kaymağı onlar yiyiyordu ama her ne hikmetse birleşmeden sonra şirket kar açıklamaya başladı bunun nedeni ne olabilir ???
bir de pazarlamadan zaten şu anda karın kaymağını yiyiyorlar...neden birleşme yapıp da kaymağı paylaşsınlar ??
başka bir sorum da acaba birleşme olur ise halka açıklık oranı ne kadar olur?? şu andaki halka açıklık %49 luk kısmı değişir mi ??
Sevgili dostlar size inceden bir bilgi vereyim. Bu pazarlama şirketi büyük bir alman şirketinin Türkiye distribütörü
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabiki açarım. Ben yaklaşık son 9 senedir gir çık yaparım bu tahtaya. Geçen sene Şirketi aradım, geçen biri de demişti aradım diye Sn.İzci idi galiba. Bana da gelecekle ilgili güzel şeyler söylediler, tabi karşımdaki arkadaş cümlelerini pozisyonu gereği seçerek söylüyordu. Ben konuyu malumunuz karın pazarlama şirketine gittiği vs getirdim. O ara böyle bir bilgi verdi. Bu gizli birşey olmasa gerek, hangi firma onu bilmiyorum. Ama zor değil. Bu tabi önemli bir şey sonuçta, yabancı meselesini de etkileyebilir diye bende merak uyandırdı. Ayrıca Genel Kurullara Deutche de elinde mal olan yabancı dostlar firma ismide geçiyor Avukat bir bayanla temsilci gönderiyorlar. Yabancı konusunu hafife almamak lazım. Şirketin derlenip toparlanması, masrafları kısıp, ciro artışı gündeme gelmesi, geçmiş tecrübeler ışığında konuyu oraya getiriyor.
Ama dikkat ediniz, citi geçeb sene 1.1 milyona çıktı bende yabancı sandım bir baktık sıfır, sonra izleyince anlaşılıyor hep diğer kurumlarla paslaşıp sürekli gir çık yapıyor.
Son Deutche ye gelen 60 küsur bin lot ve hızla artan citi malları sürekli bu gir çık yaptıkları için sanki yabancı değilmiş izlenimi vverip gerçek yabancı olabilir. Aylar önce yazdım, birgün belki bir bakmışız malların çoğu yabancıda diye. Tabi bunlar kimsenin kararını etkilemesin, benim piyasa ve forum hafızam yüksek. Sadece bilgi mahiyetinde neyi etkiler, neyi değiştirir bilinmez.
Deutche nin 1.2 si kesin yabancı diye düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
Banvitleri 22,44 ten bozdum ilave biraz SILVR aldım. yarım saat sonra banvit lot başı 1,50 tl prim yapmış. İnsanda birazcık şans da olacak bu işlerde. nasip böyleymiş :)
dostum biraz sabırlı olursan bu hisseden de orta ve uzunda iyi kazanacağına inanıyorum...şu bir iki günde sağlam durup silverlinenin son agresif çıkışlarını hazm etmesini beklemek gerekiyor...bu işlem de bittikten sonra tekrardan istekli çıkışına devam etmek isteyecektir diye düşünüyorum..
https://i.hizliresim.com/bBQp48.jpg
birleşme sözleşmesinin amacı şirketce böyle açıklanmıştır...bu amaçlardan bir tanesi de yatırımcısına kar payı vermekmiş...ayrıca kar artışı sağlamakmış ki birleşmeden sonraki bilançoda güzel kar açıklaması güzel olmuş...bir de kurumsallığı dile getirmeleri ilginç olmuş...acaba amaçları dünya çapında bir şirket olmak mı ??
http://yatirimci.silverline.com.tr/a...e%20Raporu.pdf
Bugünde bi pik geliyor sanki
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o raporda birleşmeden sonra halka açıklık kısım %40.43 olarak gösterilmiş...
dün delta ve yapı krediden veren uyanıklar aşagıdan almak için dört gözle bekliyorlar hissediyorum.
Sn. keko ve Sn. Mastori, sizlere ve Siver-can ekibine selamlarımı sunarım. Birleşmeden sonra kar artması bir tarafa, daha önemlisi niye birleşme yapıldı, bence burası daha önemli. Zaten her ikisi de işin anekdotu.
Bu şirket 5 ayrı gerçek kişinin (sanayici, iş adamları) ortaklığında faaliyet gösteren, 103.000 m2 arsa üzerinde kurulu, 1.000 personel çalıştıran, üretim işi yapan bir endüstri kuruluşu. Üreten eller. Ülkemizin ihtiyaç duyduğu cari açığı giderecek, güzel eller. Böyle büyük bir ölçekte iş yapan, katalizör (hızlı) büyüme vizyonu olan bir firma, elbette tüm yönetim ve işletim departmanlarını elden geçirecek, kurumsallığa uymak zorunda kalacak. Zaten, 1 Milyar TL ciro yapabilmek için bunlar şart olarak kendiliğinden ortaya çıkacak. Sen satış yapacaksın nereye, pazarlamaya, pazarlama ne yapacak, senin malını alacak, o ne yapacak, başkasına satacak, başkası ne yapacak. Su nerede? - İnek içti. - İnek nerede? - Dağa kaçtı. - Dağ nerede? - Yandı bitti. Kül oldu. Millet sana güvenecek, nasıl güvenecek, kurumsallığına. Marka olmak istiyorsan kurumsal olacaksın. Tüm işlevlerin şeffaf olacak. Buna mecbursun. Koç, Sabancı böyle yürüdü gitti. Bizimkiler de farkında. Zaten onun için bileşme oldu. Pazarlama ile birleşmeyi de ortaklardan biri istemezse, öbürü isteyecek, öbürü istemezse, diğeri bunları oluşturmak isteyecek. Çünkü kalabalık bunlar. Bu çok iyi bir gösterge.
Sonuç olarak bu şirket, diğer ortaklıklarını nasıl birleştirdiyse, bir çatı altında topladıysa, pazarlamayı da birleştirecektir.
Selamlar bizden sn.izci aynen de dediniz gibi ben o konuda umitliyim pazarlama şirketi birleşme ve başka bir hikaye ile süreci şekillendirecek gibi.
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilginç olan şey son birleşme ile halka açıklık %47 den ,%40 a inmiştir...herhalde eğer pazarlama bölümü ile de birleşirlerse o zaman halka açık kısmı daha da düşecek ve böylece kar eden şirkete büyük ölçüde hakim olacaklar...birleşme bu şekil ile onlar için daha avantajlı olacak gibi...
Sarışın, yeşil gözlü güzel kız,
Sen; gerelden, asuzudan, kronttan ve banvitten daha güzelsin.
http://dagitimkanali.com.tr/2213-sil...ime-gecti.html
Mağazalaşma ve Shop’laşma ile birlikte Silverline markasının yükselişi sürüyor, bu konudaki görüşleriniz nelerdir? Mağazalaşma konusundaki hedefleriniz nelerdir?
Şu anda, 25 shop mağazamız var. Bu değişim sürecinde, shop mağazalarımız için “Shop in Shop “ projemizi hayata geçirdik. Projeyi kısaca özetlersek; mağazalarımızın ankastre ürünler konusunda var olan uzmanlığını diğer tamamlayıcı ürünler ve markalarla bir araya getirerek mutfağın tamamına yönelik uzman mağazalar haline getirmek. Türkiye distribütörlüğünü yaptığımız Schock Granit Evyeleri’nin mağazalarımıza entegrasyonu başarılı sonuçlar verdi. Bu yıl, mağazalarımıza entegre ettiğimiz ikinci markamız Fakir oldu. Shop in Shop projemiz kapsamında farklı ürün guruplarında farklı markaları da sisteme entegre etmek için çalışmalarımız devam ediyor. Mümkün olduğu kadar mutfağın içinde kalmak istiyoruz. Bu çalışmalar shop mağazalarımızın gelişimi ve ticaret hacminin büyütülmesi açısından son derece önemli.
Hedefimiz ise, 2017’nin sonunda 50, 2018’in sonunda 75, 2020 sonunda 100 mağazaya ulaşmak. Projemize inanan yatırımcılardan gelen “Shop Mağaza “ taleplerini de değerlendiriyoruz.
Geçtiğimiz günlerde Berlin’de yapılan İFA Fuarı sırasında standınızı da gezdim. Bu yıl, birbirleri ile konuşan ve bağlanan ürünlerin ön plana çıktığını gözlemledim, son olarak bu anlamda ürünlerinizden söz eder misiniz? Tüketiciler, Silverline markası olarak önümüzdeki günlerde nasıl ürünler görecekler?
Silverline, Türkiye için çok yeni olan tezgah altı ve tavan tiplerinde hibrit ürünleri piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İFA’da tüm dünyaya tanıttığımız Capture ve Flow-in hibritmutfaklarayöneliktasarlanan ilk davlumbaz modellerimiz. Tüketici beklentilerini karşılarken teknoloji ve doğa etkileşimini de ön planda tutuyoruz ve artık dümeni yenilenebilir enerji kaynaklarına yöneltiyoruz. Bu yönde, uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonunda, ilk hibrit ürünler Flow-in ve Capture modellerini tüketici ile buluşturduk. Silverline, sektörde ilkleri gerçekleştirerek katma değeri yüksek ürünlerle karlılığını da artırma hedefinde.
2016 yılında yapılan bir röportaj..burada geleceğe dönük planlarını gündeme getirmişler...yukarıdaki röportajdan da anlaşılacağı üzere şirket artık yeni bir yapılanmaya ve kurumsallaşmaya doğru gidiyormuş...bir de bunun için kendi mağazalarını açmışlar...2017 yılında 50 adet ,2018 yılında 75 adete ulaşma hedefleri var..bir de yeni teknolojisi yüksek ürünler üretmeye başlamışlar...zaten hedef 2018 de %20 büyüme bu gerekçelere dayanıyor ve çok da mantıklı görünüyor...