Sayfa 257/948 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Az bi zararına verdim. Dünya kar ile vermedik. Böyle geri çekilen kağıtlardan umudumu kesiyorum hemen. Yatırım tavsiyesi değildir

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    çok kısa düşünülünce böyle oluyor dostum...tabi bir de biraz yüklü girilince panik olmamak mümkün değil...ama bana göre sabırlı olmak lazım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. sırf bugun trade ıcın gırmıstım elımızde patladı... canı sagolsun...gostergelerı sısıktı.dınmesı lazım bıraz dıye dusunuyorum...

3. kapanış 2,56-57 den oldu arkadaşlar...ağırlıklı ortalaması ise 2,58 de kaldı..2,58 ve üzeri bir kapanış daha şık olacaktı ama bence buna da şükür etmek lazım...endeksin %1,1 ekside olduğu bir günde buna da sevinmek lazım...işlem hacmi bu gün bayağı artmış...yarın tekrardan ilk etapta çıkış yapmasını bekliyorum..bu çıkışın tekrardan 2,70-74 seviyelerine ulaşma ihtimali var...bakalım yarın nasıl davranacak ?? aslında yavaş yavaş çıkması daha güzel olurdu...ama piyasa bir anda saldırınca ve bu saldıranların da bir çoğu kısacı olunca bu kadar sert çıkıp indi...

gün sonundaki %5,79 luk primi de öpüp başımıza koymamız lazım...su akar yolunu bulur...temeli sağlam hisseler illa ki çıkarlar...zaman zaman kısada günlükçülerden dolayı denge bozulursa dahi tekrardan yolunu bulacaktır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. bir ky nın en büyük silahı kaliteli hissede sabır ile beklemektir...günlük al satlar sermayelerin başdüşmanıdır...o hissede kol keseyim bu hissede el keseyim derken bir de bakıyorsunuz ki sadece gövdeniz kalmış...geçmişte iki sermayemi böyle kayıp etmiştim..o vakitler kektim..yeni yeni keko oldum....

5. Ustad duruyor mu? Ben ana govdeyi ciktim... Evladiyelik olan kisim kaldi ( o zaten hep sabit ve sanirim maliyeti de sifirlamis olabilir).. Az sakinlesin yine giricem. Insallah buralari icsellestirir. Duserse de buralardan panik yapmayasin sakin!.. Mayisa kadar daha cok gider gelir... Bu hareketini bu kadar erken tahmin edememekle birlikte, 3 ileri 1 geri olacak seklindeki dusuncemi koruyorum. Yalniz bu gunku hareketini hic sevmedigimi de belirtmeliyim. Eski gunlerini aratmadi hinzir!...Selamlar tum ortaklara bol kazanclar...
    Yatirim tavsiyesi degildir...

6.  Alıntı Originally Posted by kemosabe Yazıyı Oku
    Ustad duruyor mu? Ben ana govdeyi ciktim... Evladiyelik olan kisim kaldi ( o zaten hep sabit ve sanirim maliyeti de sifirlamis olabilir).. Az sakinlesin yine giricem. Insallah buralari icsellestirir. Duserse de buralardan panik yapmayasin sakin!.. Mayisa kadar daha cok gider gelir... Bu hareketini bu kadar erken tahmin edememekle birlikte, 3 ileri 1 geri olacak seklindeki dusuncemi koruyorum. Yalniz bu gunku hareketini hic sevmedigimi de belirtmeliyim. Eski gunlerini aratmadi hinzir!...Selamlar tum ortaklara bol kazanclar...
    Yatirim tavsiyesi degildir...
    Duruyor üstad ben bu sefer al sat yapmayacağım. Forum bu sefer güzel hoşuma gitti ortam, yeni arkadaşlar ortama çok güzel hava kattılar. Ben ederini bekliyorum, zaten zamanım da yok doğrusu. Evet Mayıs ayı olana dek git gel yapacak daha. Selamlar

7. Benim de oyle pek becerdigim soylenemez aslinda... Kagida uzun sure sonra boyle ilginin olmasi gercekten guzel. Bir de kar iyi gelirse tahtanin efelerinin elinden kaparlar kagidi ki akilli olsunlar artik... Neyse kirletmeyeyim daha fazla... Selamlar, saygilar...

8. Eksi endexte iyi kapanış oldu bencede. Arkası yarın gelir mi bilinmez ama bu sevda burda bitmez gibi görünüyor. 2 ileri bir geri yaparak gitsin zaten gidecekse. Her gün yeşil yakarsa bizde devreleri yakarız ilerde.

Sayfa 257/948 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •