Dikkatli olun gel gel yapıyorlar hacım olmadığına bakmayın her an aşağı basabilirler.1.74 yakın alan kazanabilir.stop 1.74 yapın çünkü trend desteği ordan geçiyor. Ytd
Printable View
Dikkatli olun gel gel yapıyorlar hacım olmadığına bakmayın her an aşağı basabilirler.1.74 yakın alan kazanabilir.stop 1.74 yapın çünkü trend desteği ordan geçiyor. Ytd
kağıt operasyonu yedi. operasyon bitti mi daha onu bile bilmiyoruz. fakat daha zor toparlar. bu ********in girdiği hangi hisse daha sonradan toparlamış söylesinler. bir de herşeyimiz milli ya. bu adam buradan vurgunu yapıp, ülkemizin parasını gürcistan a kaçırıyor, kimse de bu adi köpeğe birşey yapmıyor ya ona yanıyorum. çocuğumuzun parasını gaspetti haysiyetsiz. çok doluyum arkadaşlar çok
Bu nasıl bir mekanizma adam düpe düz nitelikli dolandırıcılık yapıyor. Buna müsade ederlerse bu borsada yatırım yapılmaz.
Hala gidecek görüntüsü verip mal dağıtıyor sanki pehhh. 2.30 dal hisseleri aldım diye bildirim gönder sonra ver milletin eline
bu ülkenin bir kurumuda demezmi bre müslüman 2.30 dan aldığın mal nasıl bu değerlerde satılır düpe düz vurgun.
eğer bu galip ve okullu gibi adilerin malına mülküne el koysalar,bunları üç kuruşa muhtaç etseler, eğer üzülürsem namerdim. işte o zaman benim de param bu devlete helal olsun.
Dikkat METRO geldi.
hırsız geldiiii
https://i.hizliresim.com/JQynQo.png
sanki çıkış başladı mı ne dersiniz? çaycı her kademeden topladığı malı yukarlardan vermek için harekete geçmiş olabilir mi?
YTD.
mesai başladı....
Metro 2 milyon aldi finanman 2 milyon satti
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Metro geldi yine kademeye 2 milyon lot koydu 3-4 kademe sonra silip tek tuş yaptırdı yatırım finansa. Patronun satılacak malı daha bitmedi bitince bir şeyler netleşecek bu kağıtta. Bekleyelim bakalım 30 milyon lot olsun yatırım sonrası ne olur.
metronun alışları hikaye, 2 milyon alır 6 milyon lot satar, 5 milyon lot alır 15 milyon lot satar.bütün aracı kurumlarda kendi adamları ile atını istediği gibi oynatıyor ve bu adama kimse dokunmuyor.hepsini de alıp satan kendisi.bu bir hikaye uydurma vs değil, her yerde yazılanlar çizilenler aynı.
Şu an durum bu yatırım satmaya devam ediyor.
https://preview.ibb.co/kxu8HH/tukas_6_5_18.jpg
Finansmanin satisi 29.6 milyon haftalik t2 dr
west_77 hocam pasta ve kademe tşk ederim
Matador35 hocam nasil yorumluyorsun bugünkü hareketleri..
Arkadaşlar dün sattığı 15 milyon lot bugün yatırım finansman kendi hesabında dün 146 milyon a düştü bugün 162 milyon yani yatırım finansman sattığı malı metro ya akşam kendine virman oluyor
bu çaycının kağıtlarında ya uzak duracaksın ya da kar ettin mi üçe beşe bakmayıp satacaksın, yoksa sonrası zulüm.
2 ye 1.8 milyon lot yığmış ancak birazdan orada lot vs göremezsin.
simdı arkadaslar soyle bır fıkırde dogdu ama
sımdı metro ozgyo aldı goturdu halen bırakmadı dımı tukasında buyuk bır arsası var oraya 1500 konutmu ne yapıla bılırmıs acaba ozgyo ısyaapıp tukasın oraya arsaya konutmu yapacak .yoksa bıze konutlarımı dıkecek bu da farklı bır dusunce:::))))))
Üstadım ben de senelerdir takip ederim ama hiçbir yerde yorum yapmam. Elimde 170 bin adet tukaş var sonuna kadar da beklicem umrumda değil bu saatten sonra hiçbirşey. Ama yaptıklarına gelince ********lik,haysiyetsizliktir. Kendi yolunda giden hisseye bunu yapan millete herşeyi yapar. İşfin 4 lira gördü 10 dakika içinde 3.35 oldu hala da oynak hareket ediyor. Bunlar çete olmuşlar istediği hisseyi 1 günde tavan çeker istediği kadar isterse de taban taban götürürler. Ne devlet ne spk bunlara müdahale etmiyor, edemiyor. ÇÜNKÜ HEPSİ PARA YİYOR! açık ve net! Garibanın cebindeki 1 kuruşa bile göz dikenlerin o garibanlara muhtaç olduğu günler de gelecektir elbette. Yapmamız gereken tek şey sadece sabırdır.
eyvallah dostum. zaten biz ky ler olmasa bunların hali harap. ayrıca işfin de şu anda aynı tezgaha döndü. az yukarı güm aşağı.
Hafif gidiyor gibi yapıp alıcı arıyor çakal
Arkadaşlar, galibe 2.3 dan virman olması fiyatın gerçek olduğu anlamına gelmez. Ortada fiyatı gösteren bir belge vs. yok. Yani aşağı basabilir. Şahsi fikrim deutche nin hisselerini almak istiyorlar. Bezdirme politikası. Yabancıdaki malları alıp kağıdı yukari taşıyabilir. Belki bu ay belki seneye. YTD.
Biraz once araci kurumdan aradilar beni
Tukas hisselerimi gecelik
%150 ile kira istediler
Piyasada dünyanın malı var...Neyine gecelik yüzde 150 güldürmeyin beni...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse yukarda olsa açığa yaskalandı biri ondan istıyor diyeceğimde
aşağıda olduğuna göre operasyonun bitmediğini gösterıyor
Vermeyegim.surunsunler
Hissenin fiyatı 5 lira olur tamm adam açığa mala sıkışmıştir anlarımda...kağıdın fiyatı 2 lira 😊😊
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.