Sayfa 256/831 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon
Arama sonucu : 6647 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1. Dikkatli olun gel gel yapıyorlar hacım olmadığına bakmayın her an aşağı basabilirler.1.74 yakın alan kazanabilir.stop 1.74 yapın çünkü trend desteği ordan geçiyor. Ytd

2. kağıt operasyonu yedi. operasyon bitti mi daha onu bile bilmiyoruz. fakat daha zor toparlar. bu ********in girdiği hangi hisse daha sonradan toparlamış söylesinler. bir de herşeyimiz milli ya. bu adam buradan vurgunu yapıp, ülkemizin parasını gürcistan a kaçırıyor, kimse de bu adi köpeğe birşey yapmıyor ya ona yanıyorum. çocuğumuzun parasını gaspetti haysiyetsiz. çok doluyum arkadaşlar çok

3. Bu nasıl bir mekanizma adam düpe düz nitelikli dolandırıcılık yapıyor. Buna müsade ederlerse bu borsada yatırım yapılmaz.
    Hala gidecek görüntüsü verip mal dağıtıyor sanki pehhh. 2.30 dal hisseleri aldım diye bildirim gönder sonra ver milletin eline
    bu ülkenin bir kurumuda demezmi bre müslüman 2.30 dan aldığın mal nasıl bu değerlerde satılır düpe düz vurgun.

4. eğer bu galip ve okullu gibi adilerin malına mülküne el koysalar,bunları üç kuruşa muhtaç etseler, eğer üzülürsem namerdim. işte o zaman benim de param bu devlete helal olsun.

5. Dikkat METRO geldi.

6. hırsız geldiiii

7. sanki çıkış başladı mı ne dersiniz? çaycı her kademeden topladığı malı yukarlardan vermek için harekete geçmiş olabilir mi?

YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by Fibon@cci Yazıyı Oku
    sanki çıkış başladı mı ne dersiniz? çaycı her kademeden topladığı malı yukarlardan vermek için harekete geçmiş olabilir mi?

YTD.
    yani sonuçta ters yapmaya bayılır kendisi 3 gündür yaptıklarının tersi olarak milletten yukardan sattıkları malı almak için bu seferde salıyormuş gibi yapıp zirveye oynayabilir sonuçta çaycı bu!!!

YTD.

Sayfa 256/831 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •