tekrardan 2.12 ustune atýp kalmalý kalýrsa yeniden ivme kazanabilir yatýrým tavsiyesi deðildir
bý ara ekranda 2,20 gördüm tombul parmak olayýmý yaþandý sonra gerþ geldý.
Tukaþ güçlü duruyorsun....gelebilecek pandetolyolara dayanabýlecekmýsýn bakalým![]()
...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
benim formasyon tamam oldu biraz garip oldu ama oldu twttte atmýþtým çanak çömlek kýrýldý
bu agresif alýþlarýn arkasýnda bedelli gelme itihimali yükseldi benim için dikkatli olun derim
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
17.01.2019 13:37:30
Bildirim Tipi
ÖDA
Yýl
-
Periyot
-
Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim A+ A-
Özet Bilgi
Kayýtlý Sermaye Tavaný Artýrýmýna Ýliþkin SPK Ýzini
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ?
Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ?
Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ?
Hayýr
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
04.01.2019
Ýlgili Ýþlem
Kayýtlý Sermaye Tavaný Artýrýmý
Mevcut Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL)
300.000.000
Yeni Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL)
500.000.000
Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni)
31.12.2023
Tadil Edilecek Ana Sözleþme Madde No
6
SPK Baþvuru Tarihi
09.01.2019
SPK Baþvuru Sonucu
ONAY
SPK Onay Tarihi
16.01.2019
Ek Açýklamalar
Þirketimizin kayýtlý sermaye tavanýnýn geçerlilik süresinin 2023 yýlýna uzatýlmasýna ve kayýtlý sermaye tavanýmýzýn 500.000.000.-TL'ye artýrýlmasýna iliþkin Þirketimiz Esas Sözleþmesinin "Sermaye" baþlýklý 6'ncý maddesi ile "Þirket'in Merkezi" baþlýklý 4, "Esas Sözleþmenin Deðiþtirilmesi" baþlýklý 29 ve "Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý'na Gönderilecek Evraklar ve Kamuya Duyurulacak Raporlar" baþlýklý 30 uncu maddelerinin deðiþtirilmesi ve Geçici Madde 1 hükmünün kaldýrýlmasýna iliþkin tadil metni , T.C. Baþbakanlýk Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 16.01.2019 tarih ve 29833736-110.04.04-E.721 sayýlý yazýsý ile ekteki þekilde onaylanarak Þirketimize bugün iletilmiþtir. Esas sözleþme deðiþiklik tasarýlarýnýn, Ticaret Bakanlýðý'nýn iznini takiben, yapýlacak ilk genel kurul toplantýsýnda pay sahiplerinin onayýna sunulacaktýr.
Eklenen Dökümanlar
Yer Ýmleri