Benim kuzen 1 senedir ugrasiyor satamiyor, belki 50 kisi geldi gezdi..
Ustelik borcu var, ipotekli ev.
Satamazsa kotu seyler olacak korkarim..
Syg,
https://youtu.be/wB1LsAt1omI
İşte size çözüm [emoji39]
Abd savunma bakanlığı: Türkiye f-35 programında askıya alındı -
TÜRKİYE S-400 ALARAK F-35 PROJESİNİ RİSKE ATTI - HT
Mevduat garantisi 150 bin oldu mu .
Buna birden neden karar verdiler riskli olanlar mı var acaba
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
bence var olan döviz hesaplarını çözmek için bu adımı atıyorlar....bence bunun yolu bu değil stopaj tekrar %5 çeksinler ben bile elimdeki dolarları bozup fuul tl vadeliye geçerim...ayrıca anlam veremiyorum bu stopaj neden alınıyor...faizinde vergisini veriyoruz....resmen birikim yapma tüketim yap diyorlar...ytd.
Geçen sene bu zamanlarda hayatımda ilk defa 16.50 oran görüp tüm paramı teb e götürmüştüm günlük takip edip vay anasını güzel getiri geliyo diyip kendi kendime gülüyordum sonra zaten 30 u gördük [emoji23][emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha önce paylaşılmış mıydı bilmiyorum ama Burganda da enflasyona endeksli hesap varmış. Dikkatimi çeken şey stopajdan bahsetmemiş. Hiç oran alan oldu mu acaba?
https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/b...i-mevduat.aspx
Fıl mk 23.77% günlük
25.00% 84 günlük
Dolar ve altın alımı için son 7 gün
Dostlar şuan yurtdışından bildiriyorum.Paramızın değeri hint parasından hallice olmuş.Sn dudu’nun tabiriyle illuzyonun had safhasindayiz.Bulgar ve Sırbistan pahalandi diyordum derken şuan Münih’te marketten sandvic yiyoruz.:))) Otoban paralari keza hirvattan itibaren geçirgen vaziyette. Yaşancak yer olarak ve fiyat olarak sırbistan uygun gozlemledigim kadariyla.
Haberlerden gördüğüm kadarıyla faizlerde seri indirimler başlamış.Nkolay 25,15 lerden 24,62 lere gelmiş .buyuk bankalar zaten daha düşük.
Euro veya Dolar geliri ile DTH hesabı olmadan yaşanmaz.
Ayrıca Avusturya’da kaldigımiz aile bile bizim
Politikaya cok hakim .Onlar bile durumun kötu gittigini söyluyor.
Herkese bol kazançlar.iyi tatiller dilerim.
tr 2 yıllık tahvil 17,76 18,76 -5,33 18,04 17,76
tr 10 yıllık tahvil 16,80 16,80 0,00 17,01 16,80
tr 5 yıllık tahvil 16,85 18,02 -6,49 16,85 16,83
Çok spesifik şeyler olmadıkça döviz de ciddi yükseliş olmaz.
Elbette döviz her daim enflasyon üstünde getirecek fakat faiz indi diye ciddi yükselmez
Herşey fede bağlı burası indirmiş kaldırmış hepsi boş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben pek şans vermiyorum yukarı atak olcağına.
Fed ve ECB politikası beklendiği gibi faiz indirimi ve piyasa destekleyici olursa Gelişmekte olan marketlerde 1-2 yıl dolarda durgunluk olur.
TR ; güney afrika,rusya,brezilya ,polonya ya göre ne kadar cezbedici olur....yabancı için asıl önemli olan bu olacak bence. Eee yabancılar olmayınca sıcak para girmayince de durum ortada, TR de yaprak kıpırdamıyor...piyasa dinamikleri bitik.
Bist ralli de şuan banka hisseleri hergün %1-2 arası çıkıyor ortalama
günlük girip çıkarabilirseniz güzel kar var
Bugün banka müdürü ile konuştum Eylül ekim ayında mevduat lar %10 15 arasına indirilecek dedi...mevduatin ruhuna el fatiha o zaman...parayi nasıl değerlendireceğiz dolarda hikaye oldu....
TL bir iluzyondur..
Syg,
4 ekim 2019 a az kaldı bakalım görücez dolar ve faiz nereye gelecek şimdiye kadar söylenen ne doğru çıktı ki
%15 ile paranizi bankalara kullandirtmayin...
Syg,