Sayfa 255/992 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1.  Alıntı Originally Posted by NacromantiA Yazıyı Oku
    Piyasa çoktan MB faiz indirimini fiyatladı bence bugün 350 bin ykb 32-92 gün arası 20.50 oran verdi daha üstüne çıkmadılar çok zorlasam paramı çekerim tehditi filan yapsaydım en fazla 21 alırdım gibime geliyor oranlar son sürat düşüyor toplantının bence pek bir önemi kalmadı gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sonuç olarak 350k %20,50'den mi bağladınız?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by greenmevduat Yazıyı Oku
    sn canx34 inanin bende bilmiyorum...çok kararsızım...ağustos 22 vade dönüşüm...şuan beklemedeyim..dolara girmeyede cesaret edemiyorum...napacagimi bende bilmiyorum...
    sn green, merkez toplantısı öncesi dolar gerilir ve yükselir düşüncesiyle biraz dolar aldım dün.. bugün düştü ve zarardayım.. moralim bozuldu.. nasıl yapacağız ?

3.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sahibinden sitesindeki sıkıntı favori ilanında artış olduğunda bildirim göndermemesidir.
    Deneyip görebilirsiniz. Sadece düşüşü takip edebiliyoruz yükseliş takipsiz...
    Dolayısıyla her gün 1k düşür 10 gün sonra 10k yükselt yine aynı yerdeyiz.
    Fiyat hareketleri var onun içinde Nisa’ndan beri

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Simdilik degil..
    Once bistten cikmam sonra ucuzdan dolar toplamam lazim..
    En sonunda da, ki kesinlikle tekrar olacagini dusunuyorum, CDS lerin tekrar 450-500 olmasi gerekiyor ki ben de girebileyim..
    Bu defa dolarim yoktu giremedim..
    Bir sonraki turda artik..

Syg,
    sn dudu ucuzdan dolar toplamaktan bahsediyorsunuz...sizce dolar kuru kaç olduğunda ucuzdur...kime göre ucuzdur....5, 68 ucuz mu...yoksa 5,18 Salınmasını bekliyormusunuz..

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by canx34 Yazıyı Oku
    sn green, merkez toplantısı öncesi dolar gerilir ve yükselir düşüncesiyle biraz dolar aldım dün.. bugün düştü ve zarardayım.. moralim bozuldu.. nasıl yapacağız ?
    döviz Türkiye gibi parası zayıf ülkelerde ne zaman zarar ettirmiş ? günlük bakmayın..sürekli sayı takip etmeyin

6.  Alıntı Originally Posted by canx34 Yazıyı Oku
    sn can ben %70 tl vadelideyim...%30 dolar dayım 31 mart seçimlerinden 5 40 'tan aldığım dolarlar duruyor...kardamiyim derseniz bence değilim...birde ben doları 8 yıldır aylık 100 dolar şeklinde alıyorum...bir anda dolara girmedim yani...2 15 'ten aldığım dolarlarda duruyor...ben dolar birikimimi tl vadelideki paranın sigortası olarak tutuyorum...yoksa illa dolar olsun diye bir kaygım yok...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by greenmevduat Yazıyı Oku
    sn dudu ucuzdan dolar toplamaktan bahsediyorsunuz...sizce dolar kuru kaç olduğunda ucuzdur...kime göre ucuzdur....5, 68 ucuz mu...yoksa 5,18 Salınmasını bekliyormusunuz..
    Ben seviye tahmini yapmam, yapamam benim icin dolar volatilitesi dusuk iken ucuzdur..
    Biriktirme usulu alirim, dolari da hisse senedini de, zamana yayarak, bu sekilde hata yapma ihtimalim azalir.. beklemek kolaylasir..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by NacromantiA Yazıyı Oku
    Piyasa çoktan MB faiz indirimini fiyatladı bence bugün 350 bin ykb 32-92 gün arası 20.50 oran verdi daha üstüne çıkmadılar çok zorlasam paramı çekerim tehditi filan yapsaydım en fazla 21 alırdım gibime geliyor oranlar son sürat düşüyor toplantının bence pek bir önemi kalmadı gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    sn nacromantia allah aşkına 350 bin tl 20,50 orandan bağlanirmi...resmen dalga geçer gibi oran neden diğer bankalarla pazarlık etmediniz..çok düşük bir oran...ziraat bankası bile 21 22 veriyor pazarlık edince 20 ,50 nedir yahu...ytd..

Sayfa 255/992 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •