25 e kadar alabilirler bakalım sonra ne yapacaklar..global satış 700 bın oldu..
Printable View
25 e kadar alabilirler bakalım sonra ne yapacaklar..global satış 700 bın oldu..
Trabzonspor hissesi son bir yılda yüzde 600 üzerinde artış yaptı, Fener de benzer bir çıkış yapar mı
Bu hareket öncekilere hiç benzemiyor
Belki ilk halka arz edildiği zaman olabilir 🙂
910 bın oldu globalin satışları.. Elinde 581 bın kaldı... Hissede herşey olabılır ama önce sağlam bir soğutmalı senedı..muhtemelen bunlarıda 25 e kadar kademeli verecek.. Sonrası önemli ky yı başbaşa bırakmasalar bari..
488 bın kaldı.. Beklediğim olursa ıkı gun önceki hareketin aynısı olacak.. İnşallah olmaz diyelim..25 gıbi bitirecek malını..
341 kaldı.. Tunelde önce son çıkış olmasın..
Marj oldukça buyuk.. 20.74 taban.. Aman dikkat edelim.. Bır hısse herzaman çıkmaz.. Uç beş kazanalım derken eldeki gidebilir..
aynen... bir saatliğine dışarı çıkıyorum. geldiğimde ya tavan, ya taban görmek istiyorum .
Ama tebrik etmek lazım.. İşçiliklerı harika...
Kwon malı elden çıkardın galiba , düşsün diye bayağı kastın 🙂
Cok hizli yukseldik. Duzeltme ve sogumanin olmasi sart. Ertesinde limit konusunda gelecek resmi olumlu bir haber, ve ilk haftalarda oynacagimiz onemli maclarda iyi futbolla alinacak galibiyetler hisseye tekrar momentum kazandirabilir
Haber var sanırım sportıflerın hepsi uçtu.
Ts un tahtacısına tebrikler diğerlerinden bir cacık olmadı..
SPK'nun II 15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği Madde 9 çerçevesinde yapılan açıklamamızdır:
Bazı yayın organlarında Şirket'imizin Bankalar Birliği ile anlaşma sağladığı ve anlaşma detaylarına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve bu haberlere itibar edilmemesini,
Şirket'imizin, Bankalar Birliği ile görüşmelerinin devam etmekte olduğunu, şu an için imzalanmış bir anlaşmanın söz konusu olmadığını, görüşmeler neticelendiğinde tarafımızdan açıklama yapılacağını yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.
Ts alt coin olarak tra toke diye bir coin satışı için anlaşma yapmış.8 liradan 10 milyon adet sürülecekmiş piyasaya.
Kağıdı tavan yaptırdı bu haber.isveç mahkemesinden gelen haberi eritti bir nevi.
Ancak bu mahkemeden gelen karar kasım da karar duruşması öncesi şike davasının artık kumpas davası olduğunu teyit etmiş gibi oldu ve ülkemizde de artık bu yönde bir karar verilirse FB yi Avrupa’ya göndermeyip tv lerde boy boy görünen dönemin TFF başkanı ve TFF açılacak tazminat davalarının büyüklüğü en az 100 milyon dolardan başkayacak.juventus haşlanınca 300 milyon Euro ya kendi federasyonu ile uzlaşmış idi.
Diğer konu koin için Fenerbahçe’nin de çalışmaları var idi bir ara gündeme düştü yakın zamanda böyle bir haber düşme ihtimali yüksek
Bankalar ile görüşmeler devam ediyor dedi muhtemelen mürid satışı netleşince anlaşma sağlanacak gibi Buda çok önemli haber
Birde Aziz Başkan zamanında düşünülen ama gerçekleştirilemeyen fenerıum un halka arzı konuşuluyor
Fenerbahçede bence gündem çok fazla
Dava
Koin
Bankalar
Arsa
Sponsorlar
Fenerıum bunlarla ilgili her bir haber 2/3 tavana denk gelebilir
Tabi bu arada takım başarısı artık 2021 de son noktayı koyacak rakamı belirleyecek etken
Birileri küçük büyük yatırımcı bunlardan önce pozisyon alıyor olabilir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İsviçre Federal Mahkemesi
Fenerbahçenin 2010-2011 şampiyonluğunu tescillemiş.
Dünyada bu mahkemeden üstü yok. En son makam.
Trabzonsporada Tazminat ödeme cezası vermiş.
Hissenin soluksuz neden gittiği belli oldu.
Hukukçu değilim lakin bu mahkeme Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin,
Spor Mahkemesi muadili gibi, en son mahkeme. Kararı Dünyanın heryerinde son karar.
Yanlışsam avukat bi kardeşimiz düzeltsin.
Bu mahkeme kararı ile şike şu bu olmadığı Kumpas olduğu tescillendi. Eğer hukuken doğru biliyorsam, Bizim ülke mahkemelerimiz de bu kararı emsal karar olarak ele alıp, Bu dava ile ilgili mahkemeleri Fenerbahçe lehine sonuçlandırması gerekiyor. Hukukçu değilim lakin avukat kadar bilgim var)))
Eğer Yurt içi ülkemizde ki davalarda Fenerbahçe lehine bu karar emsal gösterilerek sonuçlanırsa,
Fenerbahçe yi Şampiyonlar ligine göndermeyenler ve gitmemesi için çalışanlara büyük tazminat cezaları da gelir diye düşünüyorum.
Dediğim gibi hukukçu bi kardeşimiz daha net anlatabilir.
Bende hisse yok.
Lakin sonuçta Fenerbahçemiz için müthiş bi karar.
Artık Tünelin ışığı göründü.
Bu olumlu havayı bu sene şampiyonlukla taçlandırmalıyız.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
Yakında burda elimize verdiler
Türküsünü söyleyen çok olur
Çok değerlendi
Yatırım Tavsiyesi değildir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıcılar güçlü gözüküyor.. Donsuz yat ama fb siz yatma dönemine girmiş bulunuyoruz.. Hayırlısı olsun... global bugun ufaktan tahtaya giriyor gıbı.. Şuana kadar 101 bın almış..adamlar tahtayı düzeltmeye bıle sokmuyor. Malları çok kıymetlı anlaşılan..bakalım bu defa global fıyatı kaç tl ye yükseltecek madem alacaksın dun nıye 2 milyon sattın..en buyuk alıcı dün satan global.. 21 den alıma başladığında 25 e kadar gelmişti tahta.. bakalım bu defada aynısı olacakmı..
Arkadaşlar öncelikle merhaba, haftalardır sizleri izliyorum (üye olmadığımdan) borsadan fazla anlamazdım (şimdide anladığım söylenemez ufak ufak öğrenmeye çalışıyorum), biraderimin tavsiyesiyle nisan başında girdim kağıda 10.7' den o beni her ne kadar tembihleyip eylüle kadar kağıdı unut dese de ben biraz fazla havalandım 2 hafta önce kağıt 13-15 sürekli gidip gelirken kendi kendime gaza gelip 15.4 den satıp nasılsa 13 e gelir bi daha alırım diyerek bi işe kalkıştım ondan sonrası kağıt facia :) 19' dan bir daha girdim 23' den sattım, şimdi 22 den önceki gün bir daha girdim umarım başıma iş almam, şimdi dönüp bakıyorum ne gerek vardı oturduğum yerde otursaydım niye parmakladım diye ama işin heyecanı da bu galiba biliyorum farkındayım benim gibi acemi yatırımcıların en büyük zaafı da budur ama dayanamadım dediğim gibi hızlı gaza geldim yine de sağolsun fenerim beni üzmedi :)
Asıl yazmak istediğim şey bir borsa forumunda bile parasında değilim yeter ki Fenerim iyi olsun diyen insanları görebilmenin mutluluğu :) Hepinize sarı lacivert günler diliyorum. Kazancınız bol olsun.
Ne şanslı bırısınızkı borsaya girer girmez fener almış ve yuzde yuze yakın para kazanmışsınız.. Borsada kaybetmeden ya da batmadan bırşey öğrendim demeyin siz yinede :)... İnşallah böyle bir durum olmaz tabı.. Ben 2007 de ilk girdiğimde o gunku parayla 30 bın TL mı kaybetmiştim..
Kağıt uzun zamandır ilk kez bugün ekside gidiyor, herkesin beklediği düzeltme sanırım geldi.
Artı kaparsa şaşırmam..
Akşama brüt takas gelirse şaşmamak lazım
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bahsettiğim kurum global 800 bin artıda.. Hareketı çeken kurum.. Banada temiz bir 300 lot giydirdiler tebrıkler.. Ben bunları biliyorsam bu tahta burada kalmaz.. Aman dıyım sız yınede dıkkat edın..köpek gibi mal istıyorlar.. Madem öyıe 2 milyonu satmayacaktın.. Sanırım dünkü ts haberinden sonra kararları değişti..
İlk iki hafta rize ve hatay maçlarını galibiyetle kapatirsak daha özgüvenli konusabiliriz şampiyonluk icin. Aksi durumda galatasaray maçıyla beraber olumlu görünen gidişat tersine donebilir. Bu arada Mame thiam balon çıkmaz umarim, hazırlık maçlarında beğenmedim.
[QUOTELKisa vadede brut takasin negatif etkisi olsada, biz KYlar icin orta vadede daha saglikli ve guzel olacafini dusunuyorun. Ama sahsen brut takasin gelme ihtimalini BISTte diger bazi hisselere yapilan spekulatif hareketleri dusununce dusuk goruyorum. Sonucta yatirimci hergun az cok istedigi fiyattan istedigi miktar kadar alip satabiliyor. Ama hizli bir yukselis oldu ve isin icinde fenerbahce varsa hersey beklenir
Rahmetli Selcuk Yulanin dedigi gib “Bu ülkede ya Fenerbahçelisindir ya da Fenerbahçe düşmanıâ€
Kwon3 dostum gerçekten anlamıyorum seni.Bu takaslara gerçekten çok takıyorsun.....Bunlar sağ cep sol cep.Her forumda bunları yazıyorsun.....!!!!
Bu yıl FENER e girmişler bunlar.....Her ne olursa olsun bu hissenin bana göre bu yıl hedefleri yüksek....!!!
Bu yıl spor hisseleri yine güzel karlar getirmeye devam edilecek anladığım kadarıyla....!!!
Şükür ki ben de şu 20 günlük zamanda spor hisselerinden güzel bir kar elde ettim ama daha lig başlamadan bu fiyatlardaki spor hisselerini ben bırakamam....!!!!
Gel Tatar sende gel dostum.. Fener bu yıl kopacak yaz bır kenara.. Geçen global sattığında yuzde 6 gıbı düştü senet.. Global geldiğinde yapı kredi, garan çıkıyor global sattığında diğer iki kurum geliyor muhtemelen aralarında paslaşıyorlar amacım sattıklarında onlarla beraber satıp alttan alabilmekti.. Ben bu tahtada globalı takıp ederim.. Ama tabıkı tahtacının yaptığı hareketi yakalamak çok zor..Takaslarda ne yaptıklarını çözebilirsek güzel ipucular elde edebiliriz..
Bu yıl fener yılı olacak demedi deme.. Hem sportif hemde ekonomik olarak.. Saha zemin şartları oldukça müsait...
https://www.linkpicture.com/q/IMG_20200829_155156.jpg
Fenerbahçe topuk yaylası tesisleri.. Takıp kapmta!!!!..
Sana gelsin Tatar...
Ben dahıl bazı kısıler2 banka ile 10 yıllık dusuk fazıle borc yapılandırılma calısmalarının oldugunu dillendirmekte.Asıl bomba haber bence baska taraftan gelecek tam kesın olmadıgı ıcın kısılerı etkılemıyım dıye buraya yazmıyorum.Sadece sunu diyim Baskan ALİ KOC gostermelık olarak usulune uygun bır sekılde klubun kasasına yuklu mıktarda para gırmesını saglayacakmış.YTD
Bu iddiam sımdılık soylemden ıbarettır
Kwon3 Reis Gsray da 2.92 tavanını yaşadım.Sonra satıp FENER e geçtim.Fener le 24.60 ortalama ile vedalaştım.Ben sattıktan sonra İki defa 23 lere düştü ama almadım korkumdan .FENER artık 12 lerden başlayan yükselişini iyice sindiriyor.Teknik olarak motorlar yukarı fiyatlarda iken soğutuluyor
Fener tahtası 23-25 .26 arası kısa vadeli stabil hale geliyor.Buralarda bir flama benzeri yapı oluşturabilir.Şu an için izlemedeyim.
Bu arada tspor un KRİPTO işi FENER ,GS,BJK için de bir yeni hikaye bana göre....Tspor yaptıysa bunlar da çalışma içindedir tahminim.
Taaa lig bitmeden ''GELECEK YIL SEZON BAŞLAMADAN SPOR HİSSELERİNE TAKILACAĞIM'' demiştim ve spor hisselerine takılıyorum.
Kimseye al-sat demiyorum ben.Spor hisselerinde alıp satıyorum....Ve de alıp satmaya devam edeceğim.Büyük potansiyelli bir hisse göremiyorum .Bu yüzden sezon içi SPEKÜLATİF YÜKSELİŞLER yaşayan spor hisselerinde olmaya devam edeceğim....!!!
Kwon Reis geçen Eggüb de bana saldırdıklarında beni savunmadın diye sana kızmıştım.Ama dün akşam yazıları tekrar okudum ve yaklaşık 1 ay önceki saldırıda beni savunduğunu gördüm ve sevindim.Yahu eggüb deki birçok kişi de benim gibi al-satçı olmuşlar.Ama beni öcüleştirdiler orada.Ben zaten dedim o zaman oradakilere ; ''Ben VURKAÇçıyım'' diye.
Yahu eggüb güzel ve kaliteli hisse .O ara bedelsizlerde voleyi vurunca en son temel olarak en sağlam olan a geçtim.Yükselince de sattım.Ne var bunda?