Sayfa 260/754 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon
Arama sonucu : 6028 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. İlk iki hafta rize ve hatay maçlarını galibiyetle kapatirsak daha özgüvenli konusabiliriz şampiyonluk icin. Aksi durumda galatasaray maçıyla beraber olumlu görünen gidişat tersine donebilir. Bu arada Mame thiam balon çıkmaz umarim, hazırlık maçlarında beğenmedim.

2. [QUOTELKisa vadede brut takasin negatif etkisi olsada, biz KYlar icin orta vadede daha saglikli ve guzel olacafini dusunuyorun. Ama sahsen brut takasin gelme ihtimalini BISTte diger bazi hisselere yapilan spekulatif hareketleri dusununce dusuk goruyorum. Sonucta yatirimci hergun az cok istedigi fiyattan istedigi miktar kadar alip satabiliyor. Ama hizli bir yukselis oldu ve isin icinde fenerbahce varsa hersey beklenir

Rahmetli Selcuk Yulanin dedigi gib “Bu ülkede ya Fenerbahçelisindir ya da Fenerbahçe düşmanıâ€

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Alıcılar güçlü gözüküyor.. Donsuz yat ama fb siz yatma dönemine girmiş bulunuyoruz.. Hayırlısı olsun... global bugun ufaktan tahtaya giriyor gıbı.. Şuana kadar 101 bın almış..adamlar tahtayı düzeltmeye bıle sokmuyor. Malları çok kıymetlı anlaşılan..bakalım bu defa global fıyatı kaç tl ye yükseltecek madem alacaksın dun nıye 2 milyon sattın..en buyuk alıcı dün satan global.. 21 den alıma başladığında 25 e kadar gelmişti tahta.. bakalım bu defada aynısı olacakmı..
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Bahsettiğim kurum global 800 bin artıda.. Hareketı çeken kurum.. Banada temiz bir 300 lot giydirdiler tebrıkler.. Ben bunları biliyorsam bu tahta burada kalmaz.. Aman dıyım sız yınede dıkkat edın..köpek gibi mal istıyorlar.. Madem öyıe 2 milyonu satmayacaktın.. Sanırım dünkü ts haberinden sonra kararları değişti..
    Kwon3 dostum gerçekten anlamıyorum seni.Bu takaslara gerçekten çok takıyorsun.....Bunlar sağ cep sol cep.Her forumda bunları yazıyorsun.....!!!!

Bu yıl FENER e girmişler bunlar.....Her ne olursa olsun bu hissenin bana göre bu yıl hedefleri yüksek....!!!

Bu yıl spor hisseleri yine güzel karlar getirmeye devam edilecek anladığım kadarıyla....!!!

Şükür ki ben de şu 20 günlük zamanda spor hisselerinden güzel bir kar elde ettim ama daha lig başlamadan bu fiyatlardaki spor hisselerini ben bırakamam....!!!!

4.  Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Kwon3 dostum gerçekten anlamıyorum seni.Bu takaslara gerçekten çok takıyorsun.....Bunlar sağ cep sol cep.Her forumda bunları yazıyorsun.....!!!!

Bu yıl FENER e girmişler bunlar.....Her ne olursa olsun bu hissenin bana göre bu yıl hedefleri yüksek....!!!

Bu yıl spor hisseleri yine güzel karlar getirmeye devam edilecek anladığım kadarıyla....!!!

Şükür ki ben de şu 20 günlük zamanda spor hisselerinden güzel bir kar elde ettim ama daha lig başlamadan bu fiyatlardaki spor hisselerini ben bırakamam....!!!!
    Gel Tatar sende gel dostum.. Fener bu yıl kopacak yaz bır kenara.. Geçen global sattığında yuzde 6 gıbı düştü senet.. Global geldiğinde yapı kredi, garan çıkıyor global sattığında diğer iki kurum geliyor muhtemelen aralarında paslaşıyorlar amacım sattıklarında onlarla beraber satıp alttan alabilmekti.. Ben bu tahtada globalı takıp ederim.. Ama tabıkı tahtacının yaptığı hareketi yakalamak çok zor..Takaslarda ne yaptıklarını çözebilirsek güzel ipucular elde edebiliriz..

Bu yıl fener yılı olacak demedi deme.. Hem sportif hemde ekonomik olarak.. Saha zemin şartları oldukça müsait...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5. Fenerbahçe topuk yaylası tesisleri.. Takıp kapmta!!!!..

Sana gelsin Tatar...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Ben dahıl bazı kısıler2 banka ile 10 yıllık dusuk fazıle borc yapılandırılma calısmalarının oldugunu dillendirmekte.Asıl bomba haber bence baska taraftan gelecek tam kesın olmadıgı ıcın kısılerı etkılemıyım dıye buraya yazmıyorum.Sadece sunu diyim Baskan ALİ KOC gostermelık olarak usulune uygun bır sekılde klubun kasasına yuklu mıktarda para gırmesını saglayacakmış.YTD
    Bu iddiam sımdılık soylemden ıbarettır

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Gel Tatar sende gel dostum.. Fener bu yıl kopacak yaz bır kenara.. Geçen global sattığında yuzde 6 gıbı düştü senet.. Global geldiğinde yapı kredi, garan çıkıyor global sattığında diğer iki kurum geliyor muhtemelen aralarında paslaşıyorlar amacım sattıklarında onlarla beraber satıp alttan alabilmekti.. Ben bu tahtada globalı takıp ederim.. Ama tabıkı tahtacının yaptığı hareketi yakalamak çok zor..Takaslarda ne yaptıklarını çözebilirsek güzel ipucular elde edebiliriz..

Bu yıl fener yılı olacak demedi deme.. Hem sportif hemde ekonomik olarak.. Saha zemin şartları oldukça müsait...
    Kwon3 Reis Gsray da 2.92 tavanını yaşadım.Sonra satıp FENER e geçtim.Fener le 24.60 ortalama ile vedalaştım.Ben sattıktan sonra İki defa 23 lere düştü ama almadım korkumdan .FENER artık 12 lerden başlayan yükselişini iyice sindiriyor.Teknik olarak motorlar yukarı fiyatlarda iken soğutuluyor

Fener tahtası 23-25 .26 arası kısa vadeli stabil hale geliyor.Buralarda bir flama benzeri yapı oluşturabilir.Şu an için izlemedeyim.

Bu arada tspor un KRİPTO işi FENER ,GS,BJK için de bir yeni hikaye bana göre....Tspor yaptıysa bunlar da çalışma içindedir tahminim.

Taaa lig bitmeden ''GELECEK YIL SEZON BAŞLAMADAN SPOR HİSSELERİNE TAKILACAĞIM'' demiştim ve spor hisselerine takılıyorum.

Kimseye al-sat demiyorum ben.Spor hisselerinde alıp satıyorum....Ve de alıp satmaya devam edeceğim.Büyük potansiyelli bir hisse göremiyorum .Bu yüzden sezon içi SPEKÜLATİF YÜKSELİŞLER yaşayan spor hisselerinde olmaya devam edeceğim....!!!

8. Kwon Reis geçen Eggüb de bana saldırdıklarında beni savunmadın diye sana kızmıştım.Ama dün akşam yazıları tekrar okudum ve yaklaşık 1 ay önceki saldırıda beni savunduğunu gördüm ve sevindim.Yahu eggüb deki birçok kişi de benim gibi al-satçı olmuşlar.Ama beni öcüleştirdiler orada.Ben zaten dedim o zaman oradakilere ; ''Ben VURKAÇçıyım'' diye.

Yahu eggüb güzel ve kaliteli hisse .O ara bedelsizlerde voleyi vurunca en son temel olarak en sağlam olan a geçtim.Yükselince de sattım.Ne var bunda?

Sayfa 260/754 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •