Originally Posted by
tatardemir
Kwon3 dostum gerçekten anlamıyorum seni.Bu takaslara gerçekten çok takıyorsun.....Bunlar sağ cep sol cep.Her forumda bunları yazıyorsun.....!!!!
Bu yıl FENER e girmişler bunlar.....Her ne olursa olsun bu hissenin bana göre bu yıl hedefleri yüksek....!!!
Bu yıl spor hisseleri yine güzel karlar getirmeye devam edilecek anladığım kadarıyla....!!!
Şükür ki ben de şu 20 günlük zamanda spor hisselerinden güzel bir kar elde ettim ama daha lig başlamadan bu fiyatlardaki spor hisselerini ben bırakamam....!!!!
Gel Tatar sende gel dostum.. Fener bu yıl kopacak yaz bır kenara.. Geçen global sattığında yuzde 6 gıbı düştü senet.. Global geldiğinde yapı kredi, garan çıkıyor global sattığında diğer iki kurum geliyor muhtemelen aralarında paslaşıyorlar amacım sattıklarında onlarla beraber satıp alttan alabilmekti.. Ben bu tahtada globalı takıp ederim.. Ama tabıkı tahtacının yaptığı hareketi yakalamak çok zor..Takaslarda ne yaptıklarını çözebilirsek güzel ipucular elde edebiliriz..
Bu yıl fener yılı olacak demedi deme.. Hem sportif hemde ekonomik olarak.. Saha zemin şartları oldukça müsait...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri