Originally Posted by
temelreisim
Beþiktaþ ta
Gökhan ve Caner olmayýnca
Beþiktaþý gördük.
Zayýf Yunan takýmý 30 dakikada 3 lük yaptý. Ki Paok çok yumuþak oynuyor, bana göre izlediðim kadarý ile çok zayýf takým.
Saðda Lens, solda Nskala tarafý otoban oldu. Hele sað bek Gökhanýn tarafý E5 gibi.
Algýlara gelmeyin, yok Gökhan yaþlýymýþ falan. Genç Lens ve Nskala yý gördük.
Futbolda genç yaþlý yoktur. Kalite iyi topçu ya da kötü vasat topçu vardýr.
Fenerbahçemiz bu sene çok kalite transferler yapýyor. Komollinin verdiði 10 yýllýk zararý Emre kaptan bi çýrpýda attý.
Bjk li kardeþlerim kýzýyodu Caner e, iyi sol bek deðil diye. Belki kýymetini anlarlar. Nskala futbola yeni baþlamýþ gibi acemi oynuyo.
Büyük takýmda oynamak zor iþtir. Her futbolcu bu aðýrlýðý yükü baskýyý kaldýramaz. Stopere aldýklarý Welinton hakeza. Büyük takým topçuluðu çok farklý.
Beþiktaþýn bu Yunan takýmýný yenmesi lazým. Hele ki bu siyasi ortamda, umarým maçý çevirirler. ����������������
Ýmzamý atýyorum.. Yarýn da belký ufak býr düzeltme yaparýz ancak en geç önumuzdeki hafta ile beraber coþkuya devam.. Daha yený baþlýyoruz.. Eðer takým oyunuyla þampiyonluðun en buyuk adayý beným derse nereye gýdebileceðini o zaman konuþuruz.. Hayalim çok farklý.. Fazla gerý çekýlebýleceðýni sanmýyorum zamanlarý yok.. lýg baþlýyor..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri