[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
2 günde bist yüzde 4 yükseldi , kront ise 2 güne yüzde 1,5 düştü .. spek, borsada senin gibi bu kadar aç gözlü hırsız yok
Geçen yıl 11 kasım 2019 fiyatı= 9,22 idi.. Yüklenmeyin speğimize yaf.:)
2017 bahar aylarında da hisse da 9-10 tl idi .
o aylarda dolar 3,5 tl , yani hisse o zaman 3 dolar falan dı ,
şu an hisse 26tl , dolar bazlı 3,25 dolar ..
Hayatımda dolara hiç yer vermedim. Yaşım 62. Dolar hesabını bilmem kısacası.
şu an hisse nete bu yazıları yazmak için kullandğınız elektronik cihazlar bilgisayar, telefon, ve bunların parçaları hepsi dolara bağlı, 2017 yılında bu elekronik cihazların fiyatı neydi şu an ne?
Günlük hayatta tükettiğimiz çoğu şey dolara bağlı. yaşım 31 ve de her şeye dolar bazlı bakarım, hisse fiyatlrı dahil.
Ankara'nın ardından İstanbul'da da 65 yaş ve üstüne 10.00-16.00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması getirildi...
Lütfi Bey hadi artık sat şirketi , dinlen biraz ailene zaman ayır...
Zaten sürekli de 65 yaş üstüne sokağa çıkma kısıtlaması da geliyor
https://www.dunya.com/gundem/istanbu...-haberi-488433
Ey Kront yazık valla yazık şu haline bak utan biraz şu piyasada kıvranıp duruyon. Daha neyi bekliyorsun ne karın ağrın var bir bilebilsek.
Aklımdan geçmiyor değil bu ARGE diye kârı cebe indirmesiler.
Olsun ben hala Lütfü beye güveniyorum.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa İstanbul kote şirketlerin yatırımcılara tanıtılması amacıyla videolar hazırlamaya başladı
https://www.bloomberght.com/borsa-is...destek-2268404
Maşallah bu endekste iyi durdu[emoji106]
Ytd.
Kapanıştaki acelesi neydi ki gün boyu baskı yapıp?
Best Privileged Access Management (PAM) Software
gartner girme sonuçları ortaya çıkıyor ..
Websiteler krontechi tanıtıyorlar .
https://www.esecurityplanet.com/prod...-software.html
Aşağıda da şöyle yazı var sektör ve uzaktn çalışma ile ilgili..
The push for more remote work throughout organizations, especially due to the global pandemic, leads Gartner to expect a large rise in the need for remote administration access - not just for employees but for remote vendors and contractors as well. Remote access features will likely become standard in PAM solutions in the years to come.
30 ekımden bu güne kadar 18000 puanı yedin kront endeks çıktı sen düştün nasd** çıktı sen yine düştün nasd** düştü sen yine düştün.
bunun adı olsa olsa sabır testidir.
ben forumlarda çokça yazmam ama okurum kront topiğindeki yatırımcılar yeterince sabırlı hepsi neyi beklediğini bilen kişiler.
bende bekliyorum haberin olsun.
asla yatırım tavsiyesi değildir.
papya papyaa yine tavan oldu..
yorumsuz
Cisco'nun yayımladığı iki yeni küresel araştırma...
-Şirketlerin %85'i, siber güvenliğin COVID-19 öncesine göre çok daha önemli olduğunu düşünüyor.
-Çalışanlarının uzaktan çalışmasını destekleyen şirketlerin çoğunluğunun (%62) karşılaştığı en büyük siber güvenlik sorunu, güvenli erişim.
-Her iki katılımcıdan biri, şirketin sağladığı dizüstü bilgisayarlar ve kişisel cihazlar dahil olmak üzere uç noktaların, uzaktan çalışma ortamında güvenlik anlamında önemli bir zorluk olduğunu düşünüyor.
-Katılımcıların %66'sı, COVID-19 salgınının siber güvenlik yatırımlarında artışa yol açacağını düşünüyor
https://www.hurriyet.com.tr/teknoloj...enlik-41660777
kafeinin siber güvenlik şirketini satın alması , siber güvenliğin covid ile daha da önemli hale gelmesinin bir göstergesi daha oldu bana göre
kafeinin 45 milyon tl ye aldığı Karmasis Bilişim şirketine ödediği parayı , Kron her sene zaten 40-50 milyon, arge ve pazarlamaya ödüyor yani her sene 1 Karmasis Bilişim alıyor kron
Argeye para yatırdığımız kısmını demek istemiştim. Bize hisse fiyatı olarak getirisi?
Ben kimseye birşey sormuyorum ama anlatamadım sanırım: sürekli arge arge arge demenin anlamı kalmadı hani. Herkes kront=arge biliyor artık demek istiyorum. Karı iç etmemin yollarından biri.
kront =sadece arge değil pazarlamaya yani marketinnge de çok para harcıyor , hatta pazarlama argeden bile fazla...
sayın lionnes, kront pazarlama aktivitesi olarak ne yapıyor? Bilginiz var mıdır? Kron endüstriyel bir ürün satıtyor. Yani müşterisi endüstriyeldir; nihai tüketici değil. Yani; FMCG (lver, P&G, Ülker vb), perakende bankacılık, sigortacılık, dayanıklı tüketim (Arçelik, vestel, mobilyacılar vb) vb gibi inşa edeceği markalar sayıları milyonları bulan bireysel tüketiciler nezdinde olmuyor. kurumlar nezdinde bir pazarlama yapıyor, olmalı. bu segment pazarlamanın da bütçeleri büyük değildir. kron'un nihai tüketiciye pazarladığı bir ürün mü vardır acaba?
bu konuda tam bilgim yok ancak partnerler yoluyla kurumsal müşterilere pazarlama yapıldığını düşünüyorum
https://www.stendustri.com.tr/radyo-...i-h109377.html
İDA Proses Genel Müdürü Niyazi Ağaçdiken, pandemi ile birlikte siber güvenlik yazılımlarına ciddi yatırımlar yapıldığının altını çizdi.
Erişim güvenliği tarafında kurumsal çalışması doğrudur. ürün son tüketiciye yönelik değil ( izinler vs. bazında).
Partnerler ve fuarlar yardımıyla şirketlere ulaşmaya çalısıyorlar benim anladığım kadarıyla.Pandemi dönemi fuarlar iptal oldu. Bunun yerine raporlar ve referanslar reklam olarak kullanıldı ki zaten mantıklı bir karar.
Bireysel tüketiciye açtıkları ürün nedir diye bakarsak yok diyebiliriz.
Şöyle incelersek ;
Single Connect ve diğer alt yapılar Tüm Kurumsal şirketlere
Single Monitor--- Telekom ve operatörler
Marta AAA--- Telekom ve operatörler
CG Logger---Telekom ve operatörler
Quality Assurance---Telekom ve operatörler
Secure Cloud Wi-Fi --- Telekom, kurumsallar
Şeklinde biliyorum ben. Single Connect in yapısı biraz farklı.İnce ayrıntısına girmeyelim oda 8 farklı alt yapısı var. Yine kurumsal çalışıyor.
YTD.
Bu günleri çok aramayız inşallah.
Endeks rekor kırıyor Kront efendinin başağı sallanmıyor. Temelini tekniğini geçtim 9 gündür kırmızı mum bıraktın. Rekor 12 kırıcak mısın bakalım..
YTD.
KOBİ'ler açısından siber güvenlik dünyası hiç olmadığı kadar önemli hale geldi.
Uzaktan çalışma dönemiyle birlikte birçok şirketin siber güvenliğinde gerçekleşen değişimler hackerlerin işlerini daha da kolaylaştırıyor
https://www.sabah.com.tr/video/ekono...daklandi-video
Videonun sonunda, sunucu 31:05te.. Pandemi döneminde artan artan evden çalışma ile, gündeme gelen en çok konulardan biri de siber güvenlik diyor..
1. Kron, Pakistan'ın bir numaralı 4G (mobil) operatörü olan ve en büyük internet ve geniş bant servis sağlayıcısı Jazz şirketi ile Kron çözümü olan Ayrıcalıklı Erişim Yönetimi (PAM) için bir kontrat imzalamıştır. (Kaynak: KAP)
..........................................
Kron, Asya pazarına teknoloji ihraç etmeye devam ediyor
İTÜ ARI Teknokent'te faaliyet gösteren Kron, küresel pazarlarda yeni müşteriler edinmeye devam ediyor.
Kron'dan yapılan açıklamaya göre, Kron, dünyanın sayılı Ayrıcalıklı Erişim Yönetimi (PAM) ürünlerinden biri olan Single Connect ile de dünyaya teknoloji ihracatı yapmayı sürdürüyor.
Bu kapsamda Jazz ile anlaşan Kron, 63 milyonluk müşteri sayısıyla Pakistan'ın en büyük operatörünün network ve IT güvenliğini güçlendirip, operasyonel verimliliğini artıracak.
Hayata geçecek proje sayesinde geleneksel yöntemlerle işleyen süreçlerini otomatik hale getirecek olan Jazz, Kron'un sağladığı yüksek teknoloji yazılım çözümleriyle detaylı analiz gerektiren güvenlik süreçlerini daha etkili ve verimli biçimde yönetecek.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Kron Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Yenel, teknoloji yatırımlarına devam edeceklerini belirterek, "2020 yılı içerisinde ülkemizde ve küresel pazarda birçok yeni müşteri edinmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Küresel pazarlarda Jazz gibi önemli müşteriler edindikçe ürünlerimizin ileri teknoloji kabiliyetlerine olan inancımız pekişiyor ve her müşterimizde gösterdiğimiz başarı ve müşteri memnuniyeti bize güç katıyor." ifadelerini kullandı.
Yenel, Asya-Pasifik pazarında uzun süredir çalışma yürüttüklerini kaydederek, "Ürünlerimiz Pakistan'da olduğu gibi Asya-Pasifik bölgesinde de yoğun ilgi görüyor. Geçmişte yaptığımız anlaşmalarla birlikte, bugüne geldiğimizde bölgenin önde gelen telekom operatörlerinin teknoloji ihtiyaçlarına cevap verdiğimizi görüyoruz. Şirketlerin altyapı kabiliyetlerini ve verimliliklerini ileri bir noktaya taşıyarak, milyonlarca kullanıcıya kesintisiz hizmet sunmalarını sağlıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Gercekte güzel haber hayırlı olsun. birde hindistana girse:)