Originally Posted by
Maslak1
sayın lionnes, kront pazarlama aktivitesi olarak ne yapıyor? Bilginiz var mıdır? Kron endüstriyel bir ürün satıtyor. Yani müşterisi endüstriyeldir; nihai tüketici değil. Yani; FMCG (lver, P&G, Ülker vb), perakende bankacılık, sigortacılık, dayanıklı tüketim (Arçelik, vestel, mobilyacılar vb) vb gibi inşa edeceği markalar sayıları milyonları bulan bireysel tüketiciler nezdinde olmuyor. kurumlar nezdinde bir pazarlama yapıyor, olmalı. bu segment pazarlamanın da bütçeleri büyük değildir. kron'un nihai tüketiciye pazarladığı bir ürün mü vardır acaba?
Erişim güvenliği tarafında kurumsal çalışması doğrudur. ürün son tüketiciye yönelik değil ( izinler vs. bazında).
Partnerler ve fuarlar yardımıyla şirketlere ulaşmaya çalısıyorlar benim anladığım kadarıyla.Pandemi dönemi fuarlar iptal oldu. Bunun yerine raporlar ve referanslar reklam olarak kullanıldı ki zaten mantıklı bir karar.
Bireysel tüketiciye açtıkları ürün nedir diye bakarsak yok diyebiliriz.
Şöyle incelersek ;
Single Connect ve diğer alt yapılar Tüm Kurumsal şirketlere
Single Monitor--- Telekom ve operatörler
Marta AAA--- Telekom ve operatörler
CG Logger---Telekom ve operatörler
Quality Assurance---Telekom ve operatörler
Secure Cloud Wi-Fi --- Telekom, kurumsallar
Şeklinde biliyorum ben. Single Connect in yapısı biraz farklı.İnce ayrıntısına girmeyelim oda 8 farklı alt yapısı var. Yine kurumsal çalışıyor.
YTD.
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Yer İmleri