Originally Posted by
Maslak1
sayýn lionnes, kront pazarlama aktivitesi olarak ne yapýyor? Bilginiz var mýdýr? Kron endüstriyel bir ürün satýtyor. Yani müþterisi endüstriyeldir; nihai tüketici deðil. Yani; FMCG (lver, P&G, Ülker vb), perakende bankacýlýk, sigortacýlýk, dayanýklý tüketim (Arçelik, vestel, mobilyacýlar vb) vb gibi inþa edeceði markalar sayýlarý milyonlarý bulan bireysel tüketiciler nezdinde olmuyor. kurumlar nezdinde bir pazarlama yapýyor, olmalý. bu segment pazarlamanýn da bütçeleri büyük deðildir. kron'un nihai tüketiciye pazarladýðý bir ürün mü vardýr acaba?
Eriþim güvenliði tarafýnda kurumsal çalýþmasý doðrudur. ürün son tüketiciye yönelik deðil ( izinler vs. bazýnda).
Partnerler ve fuarlar yardýmýyla þirketlere ulaþmaya çalýsýyorlar benim anladýðým kadarýyla.Pandemi dönemi fuarlar iptal oldu. Bunun yerine raporlar ve referanslar reklam olarak kullanýldý ki zaten mantýklý bir karar.
Bireysel tüketiciye açtýklarý ürün nedir diye bakarsak yok diyebiliriz.
Þöyle incelersek ;
Single Connect ve diðer alt yapýlar Tüm Kurumsal þirketlere
Single Monitor--- Telekom ve operatörler
Marta AAA--- Telekom ve operatörler
CG Logger---Telekom ve operatörler
Quality Assurance---Telekom ve operatörler
Secure Cloud Wi-Fi --- Telekom, kurumsallar
Þeklinde biliyorum ben. Single Connect in yapýsý biraz farklý.Ýnce ayrýntýsýna girmeyelim oda 8 farklý alt yapýsý var. Yine kurumsal çalýþýyor.
YTD.
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Yer Ýmleri