Hararet'te yükselme var...
Türkiye CDS:600.97(Dün 561.94 kapatmıştı)
Printable View
Hararet'te yükselme var...
Türkiye CDS:600.97(Dün 561.94 kapatmıştı)
Endeks Shortuna karşılık
Açtığım dolar long jetonlarını
Spot 6.9987 anlık fiyata bozarak dolarla da işimi bitiriyorum arkadeşler
An itibariyle ful pozisyonsuz konuma geçmiş bulunmaktayım bayramda şu ne olur bu ne olur derdim olmayacak
Yonca 7.03
7.26 kapar mı...
1 usd 7 tl istikrarrrrrr
yok bozkurtum bende o şans yok
20 yılımı verdim bu zıkkıma
neyim var yada ne kazandım
3 kazan 5 ver
yada 5 kazan 5 ver
totalde ya paradan yada zamandan zarar
neyse ağlama duvarına çevirdin derler birazdan burasını susayım artık
sağlıcakla kal dostum
herkese iyi bayramlar iyi tatiller diliyorum
sağlığınızı mutluluğunuzu ve de paranızı kaybetmemeniz dileğiyle
saygılar
CDS.... batan banka var sanırım...YAbancı bilir..biz 1 sene geriden...!!
garan yerine arçelik alsaydık ihya olmuştuk
Hocam 50 kere yazdım bunu..,anlamak istemeyen anlamıyor..yine aynı devam ediyor.
Benzer mantıkla %65 lerden %49 lara yaşanan düşüşün de bir kısmı fiktif idi.. yoksa bu kadar satış net olsa borsamız 100 bin üstünde olamazdı.
Şimdi matematik ozurlu Twitter Hüstatları da şunu der...yabancı takası düşerken ralli yaptık, artarken düştük...demek ki yerli yabancı ile kedi fare gibi oynuyor
borsa"da düzeltme diye bir şey yoktur. piyasa yapıcısının oyunları bunlar. bir alım vardır bise satış o kadar. gerisi hikaye.. düzeltme düzeltme derken tamam düzeltiniz dedikleri defalarca oluyor. pandemi öncesi borsa aşağı salmaya başladığındada düzeltme deniyordu çü,nkü aynı beklenti vardı. şimdide aynı hani çanak kapanacaktı, 125.. 130.. 150 ler görülecekti ne oldu? bunu ekranlarda sürekli söyleyenler şimdi satışı gördükleri ile övünüyor.. yaa bırakın şu zır delileri. burda kimsenin kimseden farkı yok herkes aynı koşullarda başlıyor borsaya. sanki bunun okulumu var. ekonomistlermi? onları dinleyinde görün ebenizinkini:) gerçekten çok kızıyorum. bir insan haddini bilecek. büyük konuşalacak bir oyun değil bu. çünkü borsa yapıcısı isterse piyasayı her gün yamultur ama adamlar akıllı arada tut diye veriyorlar.. yani şimdi bu dandik kağıtlarda kazananlar yutacakmı sanıyosunuz.. bir süresıcaklığından faydalanırlar o kadar.. sonuç aynı olur değişen bir şey olmaz
makas eksi oldu.TEB in işi olsa gerek.
6.96 dan Bünyamin satıyorlar bugün gerçi goncagülde öyle hangisi damping fiyatı
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
2 iş günü
1 iş günü de yarım
2.5 iş günün de anasını ağlattılar kaç ayda aldıklarını verdiler
Mala aşık olmayacaksın arkadeş daha gider gider DİE DİE elin adamı ütüverdi
MAKAS işi resmen rezillik..isterse +1.000 yapar isterse -1.000.
herifin keyfi bilir.
bıst-100; 1.128 de desteği var..orada tutunursa 2 li dip olur mu?
Vay be artı makasla uğraşırken eksi makası kaçırdık.
50 günlük ho 1289 altında kapadı longlar ve hisse sahipleri için hayli negatif(günlük satda,)ytd
Vay cakal secbul halki mi satmis 6.50 ler de de hergun artacak diye 5 dakikada bir mesaj atıyordu
Dolar da da 5 yaygarasi kopariyordu :)
kaç gündür dow ve dax ta kırılımı çiziyordum. bizim pala öncü olduğu için ordaki kırılmayı bilerek bizi erken şelale yaptı..
https://i.hizliresim.com/nb2LDA.png
+1700 makas olunca iyi; -200 makas olunca meee.
Ybtakasoranı 54 üzerine çıkmış, way arkadaş ne biçim bi tezgahın içine düştük
4 gündür yb mal alıyor 4 gündür de endeks şır şır yapıyor
dow baba..
https://i.hizliresim.com/i1jgsO.png