Hocam 50 kere yazdım bunu..,anlamak istemeyen anlamıyor..yine aynı devam ediyor.
Benzer mantıkla %65 lerden %49 lara yaşanan düşüşün de bir kısmı fiktif idi.. yoksa bu kadar satış net olsa borsamız 100 bin üstünde olamazdı.
Şimdi matematik ozurlu Twitter Hüstatları da şunu der...yabancı takası düşerken ralli yaptık, artarken düştük...demek ki yerli yabancı ile kedi fare gibi oynuyor
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
borsa"da düzeltme diye bir şey yoktur. piyasa yapıcısının oyunları bunlar. bir alım vardır bise satış o kadar. gerisi hikaye.. düzeltme düzeltme derken tamam düzeltiniz dedikleri defalarca oluyor. pandemi öncesi borsa aşağı salmaya başladığındada düzeltme deniyordu çü,nkü aynı beklenti vardı. şimdide aynı hani çanak kapanacaktı, 125.. 130.. 150 ler görülecekti ne oldu? bunu ekranlarda sürekli söyleyenler şimdi satışı gördükleri ile övünüyor.. yaa bırakın şu zır delileri. burda kimsenin kimseden farkı yok herkes aynı koşullarda başlıyor borsaya. sanki bunun okulumu var. ekonomistlermi? onları dinleyinde görün ebenizinkinigerçekten çok kızıyorum. bir insan haddini bilecek. büyük konuşalacak bir oyun değil bu. çünkü borsa yapıcısı isterse piyasayı her gün yamultur ama adamlar akıllı arada tut diye veriyorlar.. yani şimdi bu dandik kağıtlarda kazananlar yutacakmı sanıyosunuz.. bir süresıcaklığından faydalanırlar o kadar.. sonuç aynı olur değişen bir şey olmaz
Bear_Bull
@BearBull26
makas eksi oldu.TEB in işi olsa gerek.
Yer İmleri