Bu sizin dediginizle ilgili ne kanun ne genelge var ..
............ Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sizin dediginizle ilgili ne kanun ne genelge var ..
............ Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes yeni şeyi hesaplayıp duruyor....
Matematik problemi çözer gibi....
Anlaşılan bi çok kişinin kafasına yatmıs....
https://twitter.com/e507/status/1473257114395197447
en iyisi şu tweeti okuyun hatanızı anlayın
Girdigin kur , erken ciktigin kur ; hangisi dusuk se ordan hesaplaniyor , tl faiz getirisi zaten yok.
Vatandas acisindan surdurulmesi daha zor gibi geldi bana.nakit dovizde olan ihtiyaci kadar cekip bozduruyordu
Of course , iyi oran olursa ben yabanci fonlardan gecerim , sonucta onlar TL
Mb yeni bir şartlar daha açıklamıs galba...
Tv ler son dakka diyolar....
Tcmb karsilayacakmis kur farkini. Simdi aciklama geldi. Dolarda dusus ondan.
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"...destekten bir defaya mahsus olarak faydalanabilir."
Demiş E507
https://twitter.com/e507/status/1473387050179215362
Tebliğ ile servet bey haklı çıktı ben bu işten yine bir şey anlamadım. Yarın çözen olursa yazsın iyi geceler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Korkudan dolar bozanlar ne olacak onlara yokmu bu hesap
Valla mb yalan soyluycek degil ya:) 13 ten 12 ye dustu simdi dolar bu haberleSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkez bu yeni garantili mevduat tan 1 kez yararlanabilecekmis diyolar
Elinde tl olanlarda faydalanmiyormuydu ilk aciklamada hatta bankalar birligi baskani acikladi, simdi sadece doviz hesap sahipleri faydalanabilir diyor oda 1 kere
Vay be....
Dağ fare doğurdu
Sadece bu gün içinmiş kampanya bitmiş 😁😁😂😂
Benim anladığım
20 aralık tarihi itibari ile elinde döviz ve tl si olanlar faydanalacak..
Dövizi olanları MB swap layacak..(eğer isterlerse)
TL si olanları ise hazine..
Bugün misal döviz alanlara ise döviz de kal denecek..
Onlara bişi yok..
https://twitter.com/frknbrcn/status/1473398197594820616Alıntı:
Habertürk canlı yayınına mesaj gönderen Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, doğrudan TL mevduat açıldığında kur farkını Hazine'nin, DTH’den TL vadeli mevduata geçildiğinde kur farkını TCMB'nin karşılayacağını söylemiş.
TCMB tebliği sadece dövizden dönenler için.
Aboo tl faizi %14 ustunden olacakmis. Hadi kerizler gorelim sizi %50 enflasyon varken kosun %14 faize[emoji2]
Bahri yapar mi?
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 Aralikta bankadan doviz im.var , tl ye donersem 1 defa ya donuk destek ne demek ? 13 den donersem , zaten tl statun deki sisteme girerim
Merkez Bankası, döviz hesaplarından TL'ye geçişi özendirmek için bu mekanizmayı çalıştıracakmış, Hazine ise TL'de duran ama döviz kuru artışına endeksli hesapları içeren mekanizmayı çalıştıracakmış. Açıklamaların kopuk olması karmaşa yaratiyor
Hayır sanmıyorum işte..
Dün söylenen TL ciler içindi..
O hazine üstlendi..
Bugün 20 aralık son gün olmak üzere döviz de olanlara ise MB gel swap yapalım dedi..
Döviz de olanlara zaten kendilerini koruyordu..Ama onlarında ağzına bi parmak bal çalındı..Ama bir seferliğine..
Dün yayınlanan TL cilere yönelik idi..
Şimdi MB gel dövizi de boz diyor ek olarak..
Ama bugün döviz alanlara bişi yok..Onlar döviz de kalacaklar..
Benim anladığım bu..
Gece gece guldum, destegin merkezmi- hazine denmi karsilanacagi bildirim yapmak vatandasi ne kadar baglar
13- 18 arasinda alanlar niye bu kurdan tlye donsun
Allayıp, pullayıp lütufmuş gibi önümüze koydular. Millet hesabını bile anlamadı. 20 senedir hangi birikimleriniz arttı. Kendi çabanızla ne olduysa yaptınız. Kimiside battı. Hâlâ aynı yerdeyiz. Değişen bi şey yok. Saygılar
Megerse dun cikan karar doviz de olanlari kapsamiyormus , lutfetmisler sagolsunlar , yarin bankadan cekip bozup tl yatirsam zaten faydalanirdim
Pekçok kisi sosyal medyada merkezin aciklamasini duzenlemenin son hali sandi, tl de olanlar faydalanamiyor diye düşundü. Taksit taksit yazili aciklama yapacaklarina dogru duzgun duyursunlar sunu halka.
Viop fiyatı spot fiyatının altına düşerse kapatmak lazım
Baştan bağladığınız getiriden daha fazlasını alıyoruz hem de vade sonunu beklemeden alıyoruz
Viop fiyatı spot fiyatına eşit olsa da kapatmak lazım
Baştan bağladığınız getiriyi vade sonunu beklemeden alıyoruz
Bospo batiyoruz diyor.
Siz hala batan gemide luks kamara hangisi?
Ona gecsem hesaplari yapiyorsunuz?
Bospo da sustu alarm zillerini calip gitti mi nedir?
Syg,