Benim anladýðým
20 aralýk tarihi itibari ile elinde döviz ve tl si olanlar faydanalacak..
Dövizi olanlarý MB swap layacak..(eðer isterlerse)
TL si olanlarý ise hazine..
Bugün misal döviz alanlara ise döviz de kal denecek..
Onlara biþi yok..
Benim anladýðým
20 aralýk tarihi itibari ile elinde döviz ve tl si olanlar faydanalacak..
Dövizi olanlarý MB swap layacak..(eðer isterlerse)
TL si olanlarý ise hazine..
Bugün misal döviz alanlara ise döviz de kal denecek..
Onlara biþi yok..
https://twitter.com/frknbrcn/status/1473398197594820616Habertürk canlý yayýnýna mesaj gönderen Ziraat Bankasý Genel Müdürü Alpaslan Çakar, doðrudan TL mevduat açýldýðýnda kur farkýný Hazine'nin, DTH’den TL vadeli mevduata geçildiðinde kur farkýný TCMB'nin karþýlayacaðýný söylemiþ.
TCMB tebliði sadece dövizden dönenler için.
Uyuþmadý bir türlü dem'e "ben"de ki meþrep
Aboo tl faizi %14 ustunden olacakmis. Hadi kerizler gorelim sizi %50 enflasyon varken kosun %14 faize[emoji2]
SM-M215F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bahri yapar mi?
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
20 Aralikta bankadan doviz im.var , tl ye donersem 1 defa ya donuk destek ne demek ? 13 den donersem , zaten tl statun deki sisteme girerim
Merkez Bankasý, döviz hesaplarýndan TL'ye geçiþi özendirmek için bu mekanizmayý çalýþtýracakmýþ, Hazine ise TL'de duran ama döviz kuru artýþýna endeksli hesaplarý içeren mekanizmayý çalýþtýracakmýþ. Açýklamalarýn kopuk olmasý karmaþa yaratiyor
Hayýr sanmýyorum iþte..
Dün söylenen TL ciler içindi..
O hazine üstlendi..
Bugün 20 aralýk son gün olmak üzere döviz de olanlara ise MB gel swap yapalým dedi..
Döviz de olanlara zaten kendilerini koruyordu..Ama onlarýnda aðzýna bi parmak bal çalýndý..Ama bir seferliðine..
Dün yayýnlanan TL cilere yönelik idi..
Þimdi MB gel dövizi de boz diyor ek olarak..
Ama bugün döviz alanlara biþi yok..Onlar döviz de kalacaklar..
Benim anladýðým bu..
Yer Ýmleri