Bence donumuzu alacak, hele bir temettü vermiyorum desin ya da az bir şey teklif etsin, görün siz tantanayı. Saklayın nakitlerinizi o zaman 450 liralardan alırsınız...
Printable View
En dusukten kapatti...
Dusus devam edecek gibi..
Aklimizi alacak
2019-2020 döneminden beri, bitecek yatırımlar ve artacak kapasite ile 2026 yılından itibaren hisse başı 5-6 Euro temettüsü beklentisini canlı tutuyorlardı. Ama son zamanlarda bu konu unutuldu ya da unutturuldu. 2025te tam kapasiteye geçecek Türkiye'deki fabrikalar ve Romanya'da işlerin oturmasıyla 2026'dan itibaren ben de benzer bir beklentideyim sizinle. İnşallah olur :)
Fon yöneticisi olmak çok tatlış. Hele ki emeklilik fonuysa uğraşan olmaz, yatırımcı aramaz sormaz, piyasacılarla anlaşır malı başkasının parasıyla istenen yerde ölümüne karşılar arkana yaslanırsın. Komisyonunu alırsın, üstüne bir de kîşisel hesabından edeli de short açar pastaya çilek yaparsın. Bes yatırımcısı da bir gün bu enayiler tesbih çekerken ben yatırım yapıp ilerde finansal özgür olacağım edasıyla sigarasını içer sırıtarak tavana bakıp durur.
tmm doğru fiyatlar böyle . adamlar açıklamış zaten. niye bakayım anlamadım, sene sonu olmayan nedir? ben sene sonundan bahsetmedimki. 9 aylık -6 aylık arasındaki düzelme den ( ürün fiyatlarında ve adetlerindeki artıştan) bahsettim. sadece fiyatlar değil adetler de çok artmış
hülasa Türkiye den ihrtacat gelirleri bir önceki üç aya göre yüzde 43 dolar bazında artmış . bu çok çok iyi
Hasan sana dedim ki Hasan almaz basan alir :)
Saka bi yana ben artik cocuklar ve torunlar icin temettu istiyorum, bana yetecek kadar temettu zaten veriyor yilardir kagitlarim, 42 yasindan beri temettu ile gecinen gariban bir emekliyim.
Ayriyetten ben hic bir zaman satip anaparayi, sermayeyi yemedim yemem, ben sadece getiriyi yerim, genclere de hep bunu tavsiye ettim, ederim.
Bu herif daha önce çinli vız gelir tırıs gider demişti. Noolduu
OSD Başkanı Eroldu: BYD ile rekabet, yerli markaları dinç tutacak
BYD ile rekabetin yerli markaları dinç tutacağını ve Türk otomotiv sanayisinin büyümesine katkı sunacağını belirten OSD Başkanı Cengiz Eroldu, “Çinli markalarla Türkiye’de rekabet edebilecek gücümüz var, bu konuda İtalya gibi ülkelerden avantajlıyız” dedi.
Koç ların batarya işine girmesi lazım.
Otomotiv şirketlerinin de sermayelerini büyütmeleri lazım.
Yeni döneme giriyoruz.
Seri üretimden bu yana ilk defa bir değişiklik oluyor gibime geliyor.
Evet araç parkı sepet olucak ama o sepeti üretecek maliyet düşürerek tesisler lazım.
O tesislerde yeni teknolojiler yeni pazarlar eski pazarlarda daha cazip fiyatlar sunuşması icab eder.
birleşmek bunlardan biri sadece birleşmek de değil tasarım ve sadeleşme de önemli.
Bunu oyomotiv yöneticileri daha ayrıntılı bilir o ayrı mesele söylemezler tabi.
Ama yerli üreticiler teşvik bekliyor sanırım yatırımlarla alakalı.
Ytd
Doğru, ikisiyle de kiyaslamissiniz , dikkat etmrmisim
Hem onceki 3 ayla, hem de gecen seneki 3ayla
"satış fiyatı bir önceki 3 aya göre %14 civarında artmış. Geçen senenin aynı 3 aylığına göre , çekici hariç diğer segmentler %20 nin üzerinde artmış birim satış fiyatı (usd bazlı)"
Kamyonet ozelinde bakarsak , ortalama fiyat:
2020 17.200$
2021 17.700$
2022 18.100$
2023 20.000$
2024/ilk 6ay 21.400$
2024/7-8-9aylar 24.400$
Transit courier de ihracatta kamyonet geçiyorsa
pek saglikli bir kiyaslama olmayacak. Yine de bjr fikir veriyor
Büyükbaşların pozisyonu çok ayrı.
Biz olmuşla ölmüşe bakıp yorum yapıyoruz.
Onlarsa olacağa bakıp yorum yapıyor.
vw bmw mercedes gibi son kullanicinin istege bagli uretim secenegi oldugunda, yani arac opsiyon seçebiliyorsaniz, teslimden en erken 3 ay önceden fabrika siparisleri aliyor.
Ford, toyota gibi fabrikalarda ise musteriye secenek sunmuyor. Her ulkedeki distributor firma standart donanim paketinde arac istiyorsa , muhtemelen en az 6 ay onceden uretim plani yapilmis oluyor.
Büyükbaş dedikleriniz de , önümüzdeki 6 ay ne kadar uretim yapilacagini bugünden öğrenebilir.
Teoride falan degil. Hayatin gercekleri.
Inşaat firmalarinda da şöyle oluyor işler.
Atıyorum tekfen bir stadyum ihalesine teklif veriyor. Kap'ta aciklama yok. Teklifler açılıyor, birinci firma tekfen çıkıyor. Yine aciklama zorunlulugu yok. Ne zaman ki sözleşme imzalaniyor, belki 3 ay sürüyor bu süreç, o zaman kap'a bildiriliyor yeni iş ilişkisi yeni sözleşme...
Koç illa KOÇ'luğunu yapacak
Temettü verecek mi vermeyecek mi, sermaye artiracak mi artirmayacak mi? Daha neyi bekliyorsunuz
Yap sen duyuruyu, genel kurula kadar 1 ay vaktin var
Yeni modelleri de geç çıkardılar.
Nasılsa maaş yatıyor
Devlet memuru zihniyeti
Koç holding yüzde 4 yukarida, ttrak, tofaş, ykbnk hepsi yukarıda... ama froto yatay.. bu eşyanın tabiatına aykırı durum. Bir uyumsuzluk var. Yoksa temettü kararı mıı gelecek..
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
froto geçen sene 49 milyar tl net kar elde etti. Bunun 15 milyarını dağıttı. dağıtım oranı yüzde 30..
Halbuki froto her sene 2 kere temettü verme geleneği var ve dağıtma oranı yüzde 70-80 lerde geziniyor.
Yani her sene yüzde 70-80 karını dağıtırken bu sene yüzde 30 la geçmesi imkansız.
yine her sene dağıttığı oranda dağıtması halinde daha 68-71 lira arasında alacağımız var.
tarih yaklaşıyor. eli kulağında...
[QUOTE=ahsen2;6909477]froto geçen sene 49 milyar tl net kar elde etti. Bunun 15 milyarını dağıttı. dağıtım oranı yüzde 30..
Halbuki froto her sene 2 kere temettü verme geleneği var ve dağıtma oranı yüzde 70-80 lerde geziniyor.
Yani her sene yüzde 70-80 karını dağıtırken bu sene yüzde 30 la geçmesi imkansız.
yine her sene dağıttığı oranda dağıtması halinde daha 68-71 lira arasında alacağımız var.
tarih yaklaşıyor. eli kulağında...[/Q
belli mi olur bedelsiz le verir belki.. tüpraş gibi
Dolar kurundan dolayı patladı. 1 sene daha TL değerli kalabilir. Ucucak kacacak diyenlere inanmayın.
Son çeyrek 25 milyar banka kredisi kullanmış %50 faizle
Kasada ki nakit tamamen bitmiş hatta 7 milyar eksiye düşmüş..
Şirket adeta nakit yakıyor,düşük sabit kur-artmaya devam eden tl enflasyon şirketin işletme sermayesi ihtiyacını sürekli artırıyor..mecbur tefeci faiziyle borçlanıyor şirket..
Sizin temettüler bankadan çekilen dev kredilerin faizlerine gidecek 2-3 yıl boyunca
Dua edinde bir çılgınlık edip vermeye kalkmasınlar
Bunları bilmeden gelip uluorta kasasında şu kadar milyar var diyip cehaletinizi ortaya dökmeyin bari.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bütün kar nakit olarak durmuyor. 2.çeyrek bilanço da nakit 18 milyar dı galiba. 3. çeyrek nakit yaratımı yüksek olursa istenen temettüyü verebilir. Ttrak beklenti olmamasına rağmen 2023 karının büyük bölümünü dağıttı. Froto da Stok miktarı azalmışsa harika bir nakit birikimi olmuştur. İster dağıt ister borç öde ister öz kaynakları yatırım yap.
Bu les borsada koc grubuna fotoya laf edecek ne içiyorsunuz
Kağıtların halini gormuyormusunuz
Yuzlercr kağıt battı kalıcı olarak ellerinde kalacak alanlarin
Adamlar hala bu les ulkede temettü veriyorlar
Yav hee hee... çok ayran içtim kafam kıyak.
Bak yapi krediyi yine satıyormuş senin namuslu koç grubu
Ondan %5 artmış
Koc holding de %5 arttı
Mayısta da araplara satıyorlardı...
Ama ne güzel kilitlediler yatirimciya 39liralardan...indirdiler 25'e
Açıklama da yok. iş işten geçince belki bir kap haberi düşer.
2 gram akılları varsa Temettü verememeleri gerek, söyleyeceklerim bu kadar ne demek istediğimi temettü verirse zaten beraber göreceğiz yaşayacağız,
kariyerini bitirmiş takımından kovulmuş gözde zamanları geride kalmış mourinho ya sırf rakip başkan adayı gündeme getirdi yapamamış olmayalım diye 40 milyon eur vermeye benzemez, durduk yere mourinhonun başına resmen talih kuşu kondu
Hem mourinho olayında hem en neysri denen çöp futbolcuya 19.5 milyon eur verirlerken kendi kendime sorduğum tek soru "ya bu fenerde hiç aklı başında adam kalamadı mı? sorusu oldu...
ya temettü vermemeleri gerek ya da illa gelenek bozulmasın derslerse çok az vermeleri gerek tersi durumda "ya bu yönetimde hiç aklı başında adam kalmadı mı?" sorusu gündeme gelir tıpkı fenerde olduğu gibi
Koç lara para lazım
Ford motor a da lazım.
Az da olsa temettü verirler.
Nakit bizden cok onlara lazım.
Abartacaklarını sanmıyorum.
15 lirayı geçmemesi lazım.
Ytd
temettü de vermesin, bedelsiz de yapmasın. egeen gibi olsun. sadece değerini bilenler alabilsin. çorbacılar dökülsün.
ytd
Temettü verirse herkes direkt hisseye gömecek mi acaba? Piyasa tecrübesi daha fazla olan büyüklerimiz, temettüyü kenarda tutmak/tutmamak konusunda fikir beyan ederlerse tecrübelerinden faydalanabiliriz. Özellikle geçtiğimiz bu enflasyon/faiz döngüsünü de göz önüne alarak…
Selam ve sevgiyle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yatırım yapmak zordur.
Hele Türkiye’de daha zordur.
Ytd
Kısa Vade Finansal Borçlar = 46.419.924.000
Uzun Vade Finansal Borçlar = 67.142.229.000
Kısa Vade Finansal Borçlar + Uzun Vade Finansal Borçlar = 113.562.153.000
Nakit ve Nakit Benzerleri = 17.854.870.000
Nakit ve Nakit Benzerleri = 17.854.870.000 / Kısa Vade Finansal Borçlar = 46.419.924.000 = 0,38
her 1 tl kısa vade finansal borcu için 38 kuruş nakti var
Nakit ve Nakit Benzerleri / (Kısa Vade Finansal Borçlar + Uzun Vade Finansal Borçlar) = 0,16
Her 1 tl toplam finansal borcu için 16 kuruş nakti var.
Ticari Alacaklar = 54.600.674.000
Nakit ve Nakit Benzerleri = 17.854.870.000
Ticari Alacaklar + Nakit ve Nakit Benzerleri = 72.455.544.000
(Ticari Alacaklar + Nakit ve Nakit Benzerleri) / (Kısa Vade Finansal Borçlar + Uzun Vade Finansal Borçlar) =
72.455.544.000 / 113.562.153.000 =0,64
Her 1 tl toplam finansal borcu için 16 kuruş nakti 48 kuruş ticari alacağı var.
(Ticari Alacaklar + Nakit ve Nakit Benzerleri) / (Kısa Vade Finansal Borçlar + Uzun Vade Finansal Borçlar + kısa vade Ticari Borçlar) =
72.455.544.000 / 171.803.558.000 = 0,48
her 1 tl finansal + ticari borcu için 48 kuruş nakti var.
(Ticari Alacaklar + Nakit ve Nakit Benzerleri) / (Kısa Vade Finansal Borçlar + kısa vade Ticari Borçlar)
72.455.544.000 / 104.661.329.000 = 0,69
Her 1 tl kısa vade finansal borcu ve ticari borcu için 69 kuruş nakti ve ticari alacağı var 16 kuruş nakit 53 kuruş ticari alacak
Nakit ve Nakit Benzerleri = 17.854.870.000 / Kısa Vade Finansal Borçlar = 46.419.924.000 = 0,38
(Ticari Alacaklar + Nakit ve Nakit Benzerleri) 72.455.544.000 / Kısa Vade Finansal Borçlar 46.419.924.000 = 1,18
her 1 tl kısa vadeli finansal borcu için 38 kuruş nakti 1,18 TL STOĞU VAR var.
tahsilat? nakit ? temettü ?
FROTO Nakit ve Nakit Benzerleri / (Kısa Vade Finansal Borçlar + Uzun Vade Finansal Borçlar) = 0,16
TUPRS Nakit ve Nakit Benzerleri / (Kısa Vade Finansal Borçlar + Uzun Vade Finansal Borçlar) = 2,67
87.868.257.000 / (29.930.163.000 + 2.871.901.000) = 2,67
FROTO 1 tl toplam finansal borcu için 16 kuruş nakti var
TUPRS 1 tl toplam finansal borcu için 2 tl 67 kuruş (2,67) nakti var
Tuprs temmettü versin ve verir elbette..... ya froto???
Sizi tebrik ediyorum.
İyi bir çalışma olmuş.
Bütün bunlara rağmen verir mi temettü verir.
Bu kağıt yarın yavan yapabilir mi istatistiği ile aynı bence. Her şey olabilir. Ama verir mi sorusundan ziyade verebilir mi dersek, bu sizin analizle veremez dememiz gerekiyor.
Buda fiyatın gitmemesine biraz mana veriyor.
Fordun ana merkezi. Ford company.. Her sene 4 defa temettü veriyor. Şirketin geleneği bu. Hiç bozmadan uzun süre aynı şekilde.. froto ise 2013-2014 de sadece tek temettü vermiş hep çift temettü.Dile kolay
2004 den 2024 e kadar hep çift temettü vermiş..2 yıl hariç..
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
20 yıllık geleneği niye bozsun..
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Ford Co. Ltd. Şti'nin Fortoto'da kabaca 140 milyon lot hissesi var.
Eğer Fortoto yönetim kurulu Türk ve Amerikalı üyelerin oylarıyla Sultan II. Temettü Han'ı da vermeyi kabul ederse ve diyelim ki 34 lira = 1 Usd verirse Ford Co. Ltd. A.Ş. Şti. 140 milyon dolar temettü alacak.
Onlar için küçük bizler için büyük, Dudu abi için Eceabat Öz Denizkızı Jumbo Karides, Ahtapot, Balık ve Deniz Mahsulleri İmalat, Üretim, Toptan ve Perakende Satış Fabrikası Ltd. Şti. kurulum parası (fabrika arsası dahil)