bu ne hız üstad. ben resmi değiştireyim derken :) korktum sizden
Printable View
bu ne hız üstad. ben resmi değiştireyim derken :) korktum sizden
Denk geldi diyelim... 👍 😃
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafikler Güncellenmiştir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
NOT: Tabloların güncellenmesi için CTRL ile yenileyin...
Teşekkürler sayın T/A...
Hayırlı akşamlar...
Hayırlı akşamlar...
Eline sağlık üstad hayırlı akşamlar.
İyi akşamlar...
[QUOTE=T/A;1516921]Grafikler Güncellenmiştir...
Sayın T/A,
Yaptığınız çalışma takdire şayan.
Genel tarama yapmak istediğimde müthiş bir zaman tasarrufu sağlıyor. Çalışmanız kıymet bilene çok faydalı olacaktır. Faydalı olmak adına verdiğiniz emek ve zaman karsılığı olarak size kuru bir tebrik ve teşekkür sunuyoruz, kabul ediniz lütfen.
Mevlam yar ve yardımcınız olsun.
[QUOTE=Akıncı_T;1517464]Eyvallah, sağolun...
Takdir, tebrik ve teşekkürün yanında bir de dua ederseniz işlem tamamdır... :)
İnşaAllah "Veriler" sayfası tamamlandığı zaman çok daha işlevsel olacaktır.
Yine birkaç yerde takıldım kaldım. Dün bunun için e-mail yazdım ve cevabını sağolsun hemen ilgili kişi cevapladı. Bu şekilde bazılarını çözdüm sadece önemli bir noktada takıldım ve ilerleyemiyorum. Bu sorunu da çözersem daha işlevsel bir sayfa olacaktır...
Geçmiş verilere de bu sayfadan anında ulaşabileceksiniz. Belki daha da fazlası...
sayın T/A hocam emekleriniz için teşekkürler. Allah sizden razı olsun.
Tesekkurler Sn T/A. O kadar aliskanlik oldunuz ki aldigim pozisyon sizin grafiklerle ortusuyor mu diye bakmadan yatamiyorum.
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu anda "Veriler" sayfasının en güncel hâlini yüklemiş bulunuyorum...
Bu şekli ile artık geçmiş tarihli verileri anında tablosal olarak görebileceksiniz. Doğal olarak her tablonun kendi tarihleri ayrı ayrı listelenmiş durumda. Birisinde olmayan diğerinde olabileceği için karışıklığı önlemek için böyle yaptım...
Tabloların sağ üst köşesinde Tarihi ve haftanın hangi günü olduğunu da görebiliyorsunuz. Bence bu da bir avantaj sağlayacaktır. Yanlış tarihe basmış olabilirsiniz ve buradan güne bakarak kontrol edebilirsiniz...
Şu ana kadar olan çalışma beni cidden çok yordu. Babamın vefatından sonra bir süre program yazmaya ara vermek zorunda kalmıştım. Sonrasında tekrar yazmak için kaç defa deneme yaptımsa muvaffak olamadım. Çok şeyi, neredeyse herşeyi unutmuştum. Sıfırdan başlamak gerekiyordu ve gözüme geliyordu. Artık canıma tak etti ve bir cesaret yeniden yazmaya başladım. İnşaAllah bir daha ara vermeden daha nice programlar yazabilirim.
Bu program benim gibi birisi için çok faza özellikli bir program. Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz ve kullanırsınız...
Şimdi "niye yeniden yazmaya başladın?" diye düşünmüş olabiirsiniz:
- Sistem 'i çok daha güçlü bir hâle getireceğim ve bu Sistem gibi birkaç Sistem daha yazacağım. Bunların herbirisini grafik olarak sizlerle paylaşmak çok zor ve uzun sürecektir. Bu nedenle bu çalışmaların sonuçlarını sizlerle "Tablolar" vasıtası ile paylaşmanın bu sorunu çözeceğini gördüm.
- Fakar Sitemizde böyle bir özellik ve bölüm olmadığı için; yeni Sistemlerin sonuçlarını sizlerle paylaşamayacaktım.
- Bu nedenle zorlukları göze alarak yeniden çalışmaya başladım ve çok şükür bu defa başardım...
Yorumları ve tavsiyeleri bekliyorum...
http://farm5.staticflickr.com/4668/3...6542fe4d_b.jpg
Süper bir çalışma olmuş Sayın T/A.
Sanki bir sebil gibi bu çalışmalarınızdan faydalanan ve size dua eden çok olacaktır. Tüm faydalanacaklar adına şimdiden size çok teşekkür ediyorum.
Allah geçmişlerinize gani gani rahmet, size de sağlık, mutluluk ve bereket versin.
Sayın T/A; yapmış olduğunuz, zahmetli teknik analiz ve de sunmuş olduğunuz grafik tabloları için çok teşekkür ederim.
Günümüzde günümüz insanından pek te beklenmeyecek bir hayır işliyorsunuz.
İşimize yarasın veya yaramasın, her halukarda sadece fayda amaçlı bir site kurup, bunu bizlerle ve herkesle paylaşmanızı takdir ediyorum.
İşiniz rast, bahtınız açık, kazancınız daim olsun.
Huzurlu ve mutlu günler dilerim.
Belalınız geldi. :)
Elinize emeğinize sağlık.
* Böyle bir web sitesi için 47 bin ziyaretçi pek düşük kalmış. Donanım benden sorulur
diyen selimtogrul bir ara az biraz da webmaster lığım vardır diyebilir mi?
* Ana Sayfa daki ASELS grafiği 15 Mart, XU100 grafiği 23 Mart 2017 tarihine ait.
Bunlar güncellenebilir mi?
* Linkler olarak adlandırılan grafiklinkleri.html sayfası yeknesaklık açısından Grafikler
olarak isimlendirilebilir mi?
* Grafikler üzerindeki Copyright 2016 ibaresini güncellemek gerekir mi?
* Grafikler üzerinde daha önce yapılan analiz çalışmalarını silmek gerekir mi?
* Forumdaki imza satırına Grafikler ibaresinden sonra Veriler ibaresi ilave edilebir mi?
Kolay gelsin. Allah kolaylık versin.
Teşekkür ediyorum Üstadım...
Belâ ne kelime, siz bu sitenin bel kemiğisiniz...
Dediğiniz tüm herşey yapılabilir. Sadece grafik üzerindeki çalışmaları her zaman kontrol edemiyorum. Eskiyenleri ve Bölünme/Temettü gibi nedenlerle çizgilerinin yerleri şaşanları bildiren olursa anında düzeltebilirim. Aksi halde ya hiç çalışmasız devam etmemiz gerekir ya da haber etmek gerekir...
İlk fırsatta tüm düzenlemeleri yapmaya çalışacağım. Bugüm bu işlerin hepsini bitirip birkaç gün dinleneceğim. Daha sonra yeni sistemlere yelken açacağım inşaAllah...
Rica ederim, takas olayı hem sıkı takip istiyor hemde değişken, şöyleki işin içine bazen taze kan olsun diye yeni kurumlar katıyorlar, birde adamlar Ky nin yoğun kullandığı banka aracı kurumlarını kullanabiliyor, ama özel işleri hep aynı kurumlarla yapıyorlar, en azından benimkiler öyle yapıyor :)
Son olarak takas takibi para kazandırmıyor al sat yapmak duygusuz olmak lazım :)
"Veriler" sayfasına ilk girişte sayfa "BOŞ" olacaktır. Bu nedenle soldaki listeden tarih seçerken bugünün tarihini bilmek işe yarayabilir diye onu da ekledim.
İstesem bugünün sayfasını otomatik ekrana getirebilirm ama bu durumda sol taraftaki menü işlevsiz kalabilir. Kimsenin dikkatini çekmeyebilir.
Sırf o soldaki tarih listesi ve bunun Tabloya aktarımı olayı günlerimi aldı. Aslında çok basit olan bir iş benim için oldukça zor oldu!!!
Şimdi çok pratik oldu. Bundan böyle yeni tablo eklemem gerektiğinde sadece ve sadece 1 satırla bunu siteye kolayca ekleyebileceğim. Biz eski programcılar böyleyizdir.
- Minimum kod, maksimum perfomans....
illa böyle olacak. Şimdiki programcılar buna pek dikkat etmiyor..
http://farm5.staticflickr.com/4721/2...f306a8f1_b.jpg
Sevgili Üstadım,
Anarşist tavrım birini rahatsız etmiş olacak ki beni şikayet etmiş, kısa bir süreliğine site yönetimi tarafından cezalandırıldım. Bu yüzden bir süre site erişimim engellendi. Ancak bu tarz bir yöntemle ilgili tartışmaya girmeyeceğim. Herkes kendi doğrusunu seçmek konusunda özgürdür.
https://i.hizliresim.com/m2qAn1.jpg
https://i.hizliresim.com/rOYzO3.jpg
Biz kendi derdimize dönelim.
Sn Don Kişot Abi,
Bu konuda açık konuşmak gerekirse, kendi firmamızın web sitesini yapabilmek için dahi bir personel barındırmayı doğru seçenek olarak işaretleyen ben,
doğru seçenek değilim diye düşündüm. Ancak siz bir vazife verirseniz bunu yapmak için elimden gelen çabayı gösteririm. Yeniden, en baştan başlamak dahi olsa.
Sevgili üstadım bu sözünüze istinaden;
https://i.hizliresim.com/vjYWOz.jpg
Resimdeki bölüm sabit kalsa yani yukardan scroll ile kaydırma yapmış olsak ta bu alan sabit dursa nasıl olur ?
Gerçi her satırda yanına yaklaştırdığımızda o sütunun içeriğine dair bilgi 1-2 sn içinde cursor un yanında beliriyor. Ama yinede siz bilirsiniz?
10/01/2018 tarihinde yapılan kontrolde daha önce sistem al -tut-sat seçenekleri kendi içinde gruplanıp listelenebiliyorken,
bu tarihte yeniden listeleme yapılamamış görünüyor.Sanırım son değişiklik yapılrken o değişkenlerin sıralaması eksik kalmış.
Saygılarımla
Geçmiş olsun diyelim ama o tarz bir paylaşım da hoş olmamış. Ceza almanız bu durumda normal gibi...
Dediğiniz gibi başlıkları sabit bırakmak çok daha güzel ama program için kullandığım Tablo modülünde başlığı sabit bırakınca bir türlü satırlarla başlığı denk getiremedim. Halen buna çözüm arıyorum ama dediğin gibi alternatif olarak <ipucu> olarak neyin ne olduğunu yazdırdım...
Sıralama sorununu şimdi hallettim. Daha da güzel bir şekilde sıralayacak. Normal sıralamada AL 'dan balayacak, ters sıralama da SAT 'tan başlayacak. Büyük kolaylık sağlayacaktır...
Üstadım sadece Grafik üzerindeki Analiz çalışmaları olayı kaldı. Geri kalan tüm eksiklikleri giderdim. İnşaAllah sorun olmadan kullanabiliriz...
Analiz olayını da yukarıda bahsetmiştim. Bir karara varabilirsek o cihetde devam edelim...
ASELS grafiğindeki 2016 ibaresini değiştirmedim. Çalışmanın ne zaman yapıldığının belli olması açısından o sadece böyle kalsın. Diğerleri yarından itibaren 2018 olacaktır... İ
Yaptığım değişikliklerin aktif olabilmesi için sık sık sayfalarınızı <CTRL> ile yenileyin. Aksi halde cache bellekte kalan eski sayfalar çalışacaktır. Birkaç güne kullandıkça sorunlar kendiliğinden düzelir. Ya da belleğinizi temizleyin...
MRDIN sıralamada rekora doğru gidiyor...
Ne kadar zamandır TUT pozisyonunda olduğunun resmidir... Bakalım daha ne kadar dayanabilecek...
http://farm5.staticflickr.com/4770/2...33305d49_b.jpg
CandleStick grafiklerinde "Açığa Satış" verilerini eklememişim/yanlış olmuş. Şimdi yeni ve doğru verilerle yeniden yüklüyorum...
Hem yoruldum hem de acele ediyorum. Hem siteyi güncellemek hem de yazılım aynı anda olunca hatlar karışıyor...!!! Affola...
Bu vesile ile 2018 ibaresi de denenmiş oluyor... :ok:
Şimdilik benden bu kadar. Eksiklikler ve sorular ile talepleri bugün alabilirim.
Yarından itibaren birkaç gün dinleneceğim. Sadece verileri güncelleyip, inşaAllah siteyi güncel halde tutacağım...