Sayfa 258/1078 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. [QUOTE=T/A;1516921]Grafikler Güncellenmiştir...

Sayın T/A,
    Yaptığınız çalışma takdire şayan.
    Genel tarama yapmak istediğimde müthiş bir zaman tasarrufu sağlıyor. Çalışmanız kıymet bilene çok faydalı olacaktır. Faydalı olmak adına verdiğiniz emek ve zaman karsılığı olarak size kuru bir tebrik ve teşekkür sunuyoruz, kabul ediniz lütfen.
    Mevlam yar ve yardımcınız olsun.

[QUOTE=Akıncı_T;1517464]
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Grafikler Güncellenmiştir...

Sayın T/A,
    Yaptığınız çalışma takdire şayan.
    Genel tarama yapmak istediğimde müthiş bir zaman tasarrufu sağlıyor. Çalışmanız kıymet bilene çok faydalı olacaktır. Faydalı olmak adına verdiğiniz emek ve zaman karsılığı olarak size kuru bir tebrik ve teşekkür sunuyoruz, kabul ediniz lütfen.
    Mevlam yar ve yardımcınız olsun.
    Eyvallah, sağolun...

Takdir, tebrik ve teşekkürün yanında bir de dua ederseniz işlem tamamdır...

İnşaAllah "Veriler" sayfası tamamlandığı zaman çok daha işlevsel olacaktır.

Yine birkaç yerde takıldım kaldım. Dün bunun için e-mail yazdım ve cevabını sağolsun hemen ilgili kişi cevapladı. Bu şekilde bazılarını çözdüm sadece önemli bir noktada takıldım ve ilerleyemiyorum. Bu sorunu da çözersem daha işlevsel bir sayfa olacaktır...

Geçmiş verilere de bu sayfadan anında ulaşabileceksiniz. Belki daha da fazlası...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

sir Guest
    sayın T/A hocam emekleriniz için teşekkürler. Allah sizden razı olsun.

Alıntı Originally Posted by sir Yazıyı Oku
    sayın T/A hocam emekleriniz için teşekkürler. Allah sizden razı olsun.
    Cümlemizden inşaAllah...

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    İyi akşamlar...

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tesekkurler Sn T/A. O kadar aliskanlik oldunuz ki aldigim pozisyon sizin grafiklerle ortusuyor mu diye bakmadan yatamiyorum.

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by erdogan Yazıyı Oku
    Tesekkurler Sn T/A. O kadar aliskanlik oldunuz ki aldigim pozisyon sizin grafiklerle ortusuyor mu diye bakmadan yatamiyorum.

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O kadar geç mi bakıyorsunuz?

Şu anda "Veriler" sayfasının en güncel hâlini yüklemiş bulunuyorum...

Bu şekli ile artık geçmiş tarihli verileri anında tablosal olarak görebileceksiniz. Doğal olarak her tablonun kendi tarihleri ayrı ayrı listelenmiş durumda. Birisinde olmayan diğerinde olabileceği için karışıklığı önlemek için böyle yaptım...

Tabloların sağ üst köşesinde Tarihi ve haftanın hangi günü olduğunu da görebiliyorsunuz. Bence bu da bir avantaj sağlayacaktır. Yanlış tarihe basmış olabilirsiniz ve buradan güne bakarak kontrol edebilirsiniz...

Şu ana kadar olan çalışma beni cidden çok yordu. Babamın vefatından sonra bir süre program yazmaya ara vermek zorunda kalmıştım. Sonrasında tekrar yazmak için kaç defa deneme yaptımsa muvaffak olamadım. Çok şeyi, neredeyse herşeyi unutmuştum. Sıfırdan başlamak gerekiyordu ve gözüme geliyordu. Artık canıma tak etti ve bir cesaret yeniden yazmaya başladım. İnşaAllah bir daha ara vermeden daha nice programlar yazabilirim.

Bu program benim gibi birisi için çok faza özellikli bir program. Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz ve kullanırsınız...

Şimdi "niye yeniden yazmaya başladın?" diye düşünmüş olabiirsiniz:

- Sistem 'i çok daha güçlü bir hâle getireceğim ve bu Sistem gibi birkaç Sistem daha yazacağım. Bunların herbirisini grafik olarak sizlerle paylaşmak çok zor ve uzun sürecektir. Bu nedenle bu çalışmaların sonuçlarını sizlerle "Tablolar" vasıtası ile paylaşmanın bu sorunu çözeceğini gördüm.

- Fakar Sitemizde böyle bir özellik ve bölüm olmadığı için; yeni Sistemlerin sonuçlarını sizlerle paylaşamayacaktım.

- Bu nedenle zorlukları göze alarak yeniden çalışmaya başladım ve çok şükür bu defa başardım...

Yorumları ve tavsiyeleri bekliyorum...

Son düzenleme : T/A; 10-01-2018 saat: 17:39. Sebep: Resim eklemeyi unuttum...

Süper bir çalışma olmuş Sayın T/A.

Sanki bir sebil gibi bu çalışmalarınızdan faydalanan ve size dua eden çok olacaktır. Tüm faydalanacaklar adına şimdiden size çok teşekkür ediyorum.

Allah geçmişlerinize gani gani rahmet, size de sağlık, mutluluk ve bereket versin.

Sayfa 258/1078 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •