Originally Posted by
Dandanakan
Hocam iyi akþamlar,öncelikle eline koluna saðlýk.
Fikir alýþ veriþinde bulunmak için acaba diyorum,herkezin obo beklediði bir yerde 110_ 111 aralýðýndan aþaðýya doðru oboyu çalýþýyormuþ gibi gösterip yukarý devam eder'mi.Senin göstergeler bu durumu daha önce'den teyit edebilirmi.
Gösterge bir yere kadar haber verebilir ama o da bazen kararsýz kalýyor. O nedenle gerçekleþmesi gereken þartlarý görmek gerekiyor...
Meselâ:
- Sað omuz türü bir hareket oluþtuktuna sonra buradan dönecek mi? yoksa yukarý devam mý edecek? 111bin geilecek mi? Hacim var mý? Kalýcý oldu mu?
- Düþüþ yönlü hareket baþlayýnca da fibo geri alýþ seviyeleri gündeme gelecektir. %38.2 'nin altýna geldi m? Oradan tekrar yukarý döndü mü? Maksimum %78 düþüþ hakký tanýyabiliriz. Buradan da dönse kabuldür. Fakat eski dibe döndüðünde OBO þartlarý tamamlanmýþ olur. Sadece onay beklenir. Boyun Çizgisi kýrýlýmý beklenir. Sonra geri Çekilme durumu olabilir. Buna bakýlýr. Ýþte ondan sonra gerçek film baþlar.
Zaten buralara kadar geldikten sonra iþ iþten geçmiþtir. Þimdi biz omuzu ve bunun geri alýmýnýna bakarken Osilatöre bakacaðýz. Beklemekten baþka çare yok...
Þu an için Osilatör durumlarý sað ve sol omuz için ayný durumda. Fakat Sað omuz deðeri daha aþaðýda. Olumsuz olabilir. Ayrýca Osilaöre çizdiðim direnç çizgisine daha çok yol var. Eðer buraya gitmeye çalýþýrsa Sað omuz bozulabilir. Dediðim gibi gözlemlemek gerekiyor...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri